Autonvuokraus Sydney Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sydney Lentokenttä

Sydney Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sydney Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sydney Lentokenttä

Autovuokraamo Sydney Lentokenttä
Autovuokraamo Sydney Lentokenttä

Sydney Airport (SYD) – tunnetaan myös nimellä Kingsford Smith International Airport – on Australian suurin lentokenttä. Se sijaitsee 11 km etelään Sydneyn keskustassa – esikaupunkialueella Mascot.Sydney Airport palvelee 36 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2010), ja on myös maailman vanhin lentokenttä on edelleen käytössä.

Lentokentällä on kolme terminaalia – yksi kansainvälisten lentojen ja kaksi terminaalia kotimaan lennoilla. Lentoyhtiöt Qantas, Virgin Blue ja Jetstar on keskusasemansa Sydneyn lentokentälle, sekä kansainvälisen terminaalin menee suoraan esimerkin Lontoo, Frankfurt, Los Angeles, New York, Bangkok, Shanghai, Singapore ja Dubai.

Lentokentältä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet keskustaan ​​Sydney kun junalla (Airport Link) tai bussilla. On myös mahdollista käyttää taksi tai vuokra-autolla. Löydät useimmat suurten autovuokraamojen kuten Avis, Hertz, Europcar ja Budget lentokentällä, joten voit vuokrata auton jo saapuessaan.

Sydney Airport tarjoaa kävijöille suuria ostoksia lukuisia kauppoja ja terminaalit on hyvä valikoima ravintoloita / kahviloita ja baareja. Lisäksi on olemassa tiloja, kuten pankki-ja valuutanvaihto, apteekki, kauneus ja hieronta keskus, rukoushuone, näköalatasanne, ilmainen langaton internetyhteys (WiFi) sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.