Autonvuokraus Canberra

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Canberra

Canberra matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Canberra. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Canberra

Autovuokraamo Canberra
Autovuokraamo Canberra

Canberra on pääkaupunki Australian.Jonka väkiluku on 367752 asukasta (2012) on Australian suurin sisämaan. Se sijaitsee kaakkoon mantereen 281 km lounaaseen Sydney ja 650 km koilliseen Melbourne.

Canberra nimettiin Suomen pääkaupunki vuonna 1908 kuin kompromissi Sydney ja Melbourne on Australian kahden suurimman kaupungin. Se eroaa muista Australian kaupungeista, koska se on rakennettu tyhjästä kuin suunniteltu kaupunki. Rakentaminen aloitettiin vuonna 1913 Chicago arkkitehdit Walter Burley Griffin ja Marion Mahony Griffin.Canberra on alhaisin työttömyysaste Australiassa koska on suurin julkisten laitosten sijaitsevat. Keski-ikä on alhaisempi kuin muualla Australiassa, ja talous on erittäin hyvä ja vakaa. Vaikka Canberra on myös monia nähtävyyksiä ja hyvä yöelämä, se on yhteinen mennä Sydney viikonloppuna.

Suunnittelu kaupungin vaikuttivat Haveby liikkeen ja on laajoja alueita luonnon kasvillisuuden ja puistoja. Tämän vuoksi, jota kutsutaan Canberra bush pääomaa. Canberra sijaitsee lähellä Namadgi National Park ja Tidbinbilla luonnonsuojelualue. Se on kuuluisa kukka näyttö syyskuun puolivälistä lokakuun alussa, jossa yli miljoona kukat ovat juhlia Australian keväällä. Koska Etelä-Australiassa, neljä vuodenaikaa.

Canberra International Airport sijaitsee 8 km luoteeseen kaupungin. Useimmat kansainväliset lennot kulkevat Sydne tai Melbourne.