Autonvuokraus Tromssa

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tromssa

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Tromssa tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Tromssa kauttamme.

Tromssa-opas

Bilutleie Tromsø
Autonvuokraus Tromssa

Tromssa on norjan 7. Norges suurin kaupunki. Kaupunki on hallinnollinen keskus Tromssan läänissä, ja se sijaitsee pääasiassa Tromssassa – mutta myös Kvaløyan ja mantereen alueilla (Kvaløysletta ja Tromssan).

Nähtävyyksiä

Tromssa on erityisen kuuluisa keskiyön auringosta, napavalosta ja Arktisesta katedraalista (vuodesta 1965). 1800-luvulta lähtien kaupunki on tunnettu myös nimellä ”Pohjoisen Pariisi”,koska sillä on monia ravintoloita ja vilkas yöelämä. Paikallisesti se tunnetaan opiskelijakaupunkina, jossa on maailman pohjoisin yliopisto (6 000 opiskelijaa) – ja jännittävä tiedekeskus Polaria. Erityisen suosittuja tieteenaloja ovat saamen kieli, revontulitutkimus, napatutkimus, etälääketieteen tutkimus, kalatalouden tutkimus, musiikki ja insinööritiede. Kaupungissa on myös useita korkeakouluja.

Tromssa – tunnetaan paremmin Pohjoismaiden Pariisina.

Vuodesta 2004 buktafestivalen on ollut vuosittain toistuva musiikkitapahtuma. Se järjestetään Telegrafbuktassa heinäkuussa.
Tromssa Alpinsenter on krokenin alueella hiihtokeskus, jossa on myös hyvät olosuhteet talvikauden maastohiihdolle.

Tromssan säätyyppi on tasaisesti viileä, arktisen ja lauhkean ilmaston rajalla. Gulf Streamilla on tässä suuri vaikutus, ja siksi vuono ei jäädy. Normaalisti lämpötila vaihtelee -5:n ja +15:n välillä koko vuoden ajan, ja gennomin keskiarvo tammikuussa oli -4 ja heinäkuussa +12.

21.11.–21.1. Näinä aikoina päivän ja yön lämpötilan ero on hyvin pieni.

Tutustu Tromssaan autonvuokrausta

Jos sinulla on vuokra-auto Tromssassa ja haluat nähdä enemmän Nord-Norjaa, on luontoelämyksiä, joista saat ennen kaikkea. Etäisyydet voivat kuitenkin olla melko vähän vetämistä, mikä on melko yleistä maapallon tällä puolella. Maan pohjoisimmissa maakunnissa ei asu paljon ihmisiä, ja kylien ja kaupunkien välinen etäisyys voi olla suuri. Mukavuus on, että ajat matkan varrella ainutlaatuisten maisemien läpi, joissa on tarvittaessa mahdollisuus syödä taukoja ja majoitusta.

Kaunis auringonlasku Senjalla.

Senja – Luonnon helmi Pohjois-Norjassa

Yksi parhaista asemista, joita voit ottaa Tromssasta autonvuokrauspalvelulla, menee Senjan saarelle. Helpoin tapa päästä sinne kesäkuukausina on ajaa Kvaløyan yli ja mennä sitten lautalla Botnhamniin. Senjalla voit valita monista viihtyisissä kalastajakylissä ja kylissä. Monet niistä ovat kehittyneet hyvin viime vuosina, ja kalastajien mökit, hotellitja mökit vierailijoille sekä kaikenlainen luontoon keskittyvä toiminta. Valaiden katselu ja kalastusretket ovat suosituimpia. Kesällä Senjalla järjestetään myös useita hauskoja ja erilaisia tapahtumia, kuten intiimi Kråkeslottfestivalen ja Senja Culture and Fishing Festival, joka järjestetään Gryllefjordissa. Jos et ole aiemmin käynyt Senjassa, harkitse ajamista siellä käydessäsi Tromssassa. Saari voi olla hieman muisto Lofotenista, mutta se ei ole kaukana turistien ruuhkasta.

  • Tromssasta Brensholmenin lauttasatamaan on noin 55 kilometriä. Ajomatka kestää noin tunnin.
  • Huomaathan, että Brensholmenin ja Botnhamn on Senjan välinen lautta liikennöi vain 30.6.2018 alkaen. Huhtikuusta syyskuun ensimmäiselle viikolle. Rajanylitysten määrä on 6 päivässä.
Ringvassøya kauniine maisemine sijaitsee aivan Tromssan ulkopuolella.

Ringvassøya – Lyhyt matka kalastusretkille ja luontoelämyksille

Ringvassøya on vain lyhyen ajomatkan päässä Tromssasta ja sopii erinomaisesti autonvuokrauspäivään, jos haluat kokea kauniin luonnon. Vaikka Saari on Norjan kuudes suurin saari. Suurin, täällä asuu enintään noin 1300 ihmistä. Suurin osa näistä sijaitsee Hansnesin, Hessfjordin, Skarsfjordin ja Indre Kårvikin pienissä kylissä, joissa matkailusta on tullut osa useiden elinkeinoa. Jos haluat yöpyä Ringvassøyassa, löydät vuokratut loma-asunnot ja mökit. Jotkut heistä tarjoavat veneretkiä niille, jotka haluavat kokeilla kättään syvänmeren kalastuksessa tai mennävalaiden katseluun. Vuokrattavissa on myös mökkejä, joista voi lainata kalastusvälineitä, jos haluaa kokeilla taimenen kalastusta saaren makeassa vedessä ja joissa.

  • Tromssasta Ringvassøyan Hansnesiin on noin 63 kilometriä. Ajoaika on noin 1 tunti ja 5 minuuttia.

Lyngenin Alpit – Eldorado ympärivuotisia huippukokouksia varten

Tämä vuorijono tarjoaa Norjan hienoimpia huippuja, jotka houkuttelevathiihtäjiä, kiipeilijöitä ja retkeilijöitä kaikkialta maailmasta. Huippukierrokset Lyngenin Alpeilla ovat ehkä suosituimpia äärimmäisiä hiihtomuotojaharrastavilla, mutta useita huippuja on tarjolla myös vähemmän kokeneille. Kesäisin tämä on myös alue, jossa voit kokea Pohjois-Norjan luonnon ja keskiyön auringon kauneimmillaan. Hiihtokausi kestää yleensä lokakuusta huhtikuun loppuun, ja maalis- ja huhtikuu ovat parhaat kuukaudet. Keskiyön auringosta voi nauttia toukokuusta elokuun puoliväliin. Muista, että kaikki vuoret voivat olla oikukkaita, erityisesti talvella, ja on tärkeää varmistaa turvallisuus. Jos et ole kovin vuoristoinen, sinun pitäisi varata huippukokoukset yhden monista kokeneista yrityksistä, jotka tarjoavat opastettuja kierroksia Lyngenin Alpeille.

  • Lyhin reitti Tromssan ja Lyngenin välillä on noin 77 kilometriä. Ajoaika, mukaan lukien Breivikeidetin ja Svensbyn välinen lauttamatka, on noin 1 tunti ja 45 minuuttia.
  • Voit myös ajaa Lyngeniin turvautumatta lauttaan. Lähde etelään, kun saavut Fagernesiin, ja seuraa merkkejä sieltä Lyngeniin. Matkaa on sitten 132 kilometriä, ja ajoaika on noin 2 tuntia.
Lyngenin Alpit
Pohjois-Kapin tasanne on erityisen kaunis kesällä, kun keskiyön aurinko on horisontissa.

Pohjois-Kapin tasanko – Käy maailman loppu

Itse asiassa kallio ei ole Pohjois-Kap Euroopan pohjoisimmassa kohdassa, vaikka sitä markkinoidaan usein näin. Otsikko kuuluu itse asiassa knivskjelloddenille, joka on lähellä. Pohjois-Kapin tasangolla on vielä mielenkiintoisempaa käydä, ja se tarjoaa vahvemman luontokokemuksen monien silmissä. Tasangolla on vierailukeskus 307 metriä merenpinnan yläpuolella. Sieltä saat häikäisevän näkymän merelle ulkona, mikä on erityisen kaunista kesällä, kun keskiyön aurinko on horisontissa. Ajomatka Tromssasta Pohjoisniemeen on kuitenkin melko pitkä, ja monet haluavat viettää enemmän kuin päivän. Sen kauneus on siinä, että matka kulkee monien mukavien pienten kylien ohi, vuonon ja vuorten ohi ja useilla kauniilla pysähdyspaikoilla.

  • Tromssasta Finnmarkin Pohjoisniemeen on 615 kilometriä. Ajoaika on noin 8 tuntia ja 30 minuuttia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Tromssassa, joka on muuten suurimmassa osassa Norjaa, voit pysäköidä vain kaduille, joissa on kyltti P: llä. Kyltissä kerrotaan, kuinka kauan auto kestää ja mihin aikaan maksua tarvitaan. Normaalisti pysäköintipaikkoja ladataan vain arkisin työaikana, mutta huomaa, että joissakin paikoissa sinun on maksettava 24 tuntia (tämä näkyy kyltissä). Maksat maksun jalkakäytävillä olevista pysäköintiautomaateista ja jätät kuitin selvästi näkyville auton tuulilasiin. Kaupungin keskustassa on myös useita pysäköintipaikkoja, joihin voi pysäköidä 24 tuntia vuorokaudessa lisämaksusta.

Liikenne Tromssan keskustassa ei ole käytännössä koskaan ongelma. On helppo löytää tie,autoilijat ovat enimmäkseen ystävällisiä ja kohteliaita, etkö todennäköisesti kohtaa vaikeuksia. Huomaa, että lähes kaikki pysähdykset jalankulkijoille Norjassa ja sakot epäonnistumisesta ja siitä voivat olla korkeat.

Lentokenttä

Tromssan lentokenttä sijaitsee Tromssassa, lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä on Finnmarkin lentojen keskus, ja sillä on myös suoria lentoja muun muassa Osloon, Bergeniin, Stavangeriin ja Trondheimiin. Lisäksi Tromssasta on pieni määrä kansainvälisiä lentoja muun muassa Frankfurtiin, Helsinkiin, Gdanskiin ja Krakovaan. Kesäkuukausina on lentoja myös muihin Euroopan kaupunkeihin, kuten Lontooseen, Brysseliin, Zürichiin, Müncheniin ja Amsterdamiin.

Tromssan lentoasemalla autonvuokrausta tarjoavat kuusi yritystä ovat kokoontuneet terminaalirakennuksen pohjakerrokseen (pohjakerrokseen) lähelle lähtöittäinpalvelua. Tästä päivästä lähtien tässä ovat Avis, Europcar, Budget, Hertz, Sixt ja Rent A Wreck.

  • Tromssan lentokentältä keskustaan on vain 4,7 kilometriä. Ajoaika on noin 10 minuuttia.