Autonvuokraus Krakova

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Krakova

Krakova matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Krakova. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Krakova

Autovuokraamo Krakova
Autovuokraamo Krakova

Krakova sijaitsee Etelä Puolassa, joen Wisla – ja on noin 850000 asukasta (2010).Krakova on Puolan toiseksi suurin kaupunki, ja se pidetään maan kulttuurista pääomaa. Se on myös tärkeä keskus kaupan ja teollisuuden.

Krakovan historia kaupungin juontaa juurensa noin. 800 ADKr. Alkaen mahtavan linnoituksen. Aikana keskiajalla oli Puolan pääkaupunki, mutta tuhoutui täysin tataarit vuonna 1241. Oltuaan uudelleen, se oli edelleen keskeinen asema Puolan kroningsby.

Krakova on monia tärkeitä kulttuuri-ja oppilaitokset – kuten Puolan vanhin yliopisto (perustettu vuonna 1364) ja joukko muita korkeakouluissa ja akatemiat. Niistä kaupungin monet museot, löydämme Czartoryski Museum (jos näkee työn kuuluisa renessanssi maalarit) – ja Jagiellonian museo (joka taloa kuuluisa Kopernikuksen globus).

Old Town Krakova (Stare Miasto) sisältää useita arkkitehtonisia ja historiallista mielenkiintoa, ja on täysin Unescon maailmanperintökohde. Monet rakennuksista renessanssityyliin, mutta myös Gothic ja barokki on edustettuna. Entinen linnoitus seinät ja vallihaudat ympäri vanhaa kaupunkia muodostaa perustan kaunis puisto. Kaksi vanhaa linnoituksen tornit ovat vielä ennallaan. Oikeus historiallisessa keskustassa, vanhan kaupungin aukiolle 1300 (Kauppatori), jota ympäröivät useat monumentaalinen rakenteita, kuten Pyhän Marian kirkko (rakennettu 1355). Myös iso, kuuluisa kauppahalli Sukiennice sijaitsee täällä. Siellä voit myös nähdä näyttelyitä Puolan taidetta. Myös suuri sali torni 1300 mainittu.

Etelä vanha kaupunki on kalkkikivi rantakallio Wawelin, jossa sekä voimakas Krakovassa katedraali ja vanha kuninkaallinen palatsi (sekä 1300) sijaitsee. Katedraali on Puolan antiikin kuninkaita ja sankareita haudattu, ja sisäpihan ympärillä linna pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista.

Myös Kazimierz on vierailun arvoinen, pääasiassa koska se edustaa historiallista keskustaa kaupungin vahva juutalainen kulttuuri. On myös huomattava juutalainen museo.

Krakova nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2000.

Lähin lentokenttä on KRK Airport, joka sijaitsee 11 km keskustasta länteen.