Autonvuokraus Helsinki

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Helsinki

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Helsinki tunnetuilta ja paikallisilta autovuokraamoilta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70 % vuokra-autosta Helsingissä kauttamme.

Helsinki-opas

Bilutleie Helsinki
Helsinki Autonvuokraus

Helsinki eli Helsinki on Suomen pääkaupunki ja sijaitsee Suomenlahden eteläosassa, Itämeren varressa. Kaupungissa on 604 380 (2012) asukasta. Sekä suomi että ruotsi ovat virallisia kieliä. Helsinki on kaupungin alkuperäinen nimi ja sitä kutsutaan ruotsiksi.

Helsinki perustettiin vuonna 1550, 300 vuotta ruotsalaisten maahansyntymisen jälkeen, Ruotsin kuninkaan Kustaa Vasan kanssa. Mutta kaupungissa oli pieni väestö, ja tämä ei vaihtunut ennen kuin Venäjä valloitti Suomen vuonna 1808 ja Suomi tuli Venäjän tsaarin alta. Suomi itsenäistyi vuonna 1917 Venäjän vallankumouksen jälkeen samana vuonna.

Nähtävyyksiä

Kaupunki on tunnettu hyvästä muotoilustaan, javuonna 2009 kaupunki valittiin World Design Capitaliin vuonna 2012. Steven Hollin suunnittelema nykytaiteen museo on mielenkiintoinen esimerkki modernista arkkitehtuurista. On myös suosittua käydä muodikkaassa Nokia-myymälässä Aleksandergatanissa aivan kaupungin keskustassa.

Monet luonnehtivat kaupunkia”vapauttavan erilaiseksi”, seon rento hyvän yöelämän kanssa, sillä on hyvät ostosmahdollisuudet ja monia museoita. Sauna- ja uintimahdollisuudet ovat myös hyvät, esimerkiksi kauniissa uimahallissa Yrjönkadulla vuodesta 1928.

Aivan kaupungin ulkopuolella joillakin saarilla sijaitsee Sveaborgin linna, joka on yksi maailman suurimmista rannikkolinnuista ja jonka ruotsalaiset aloittivat vuonna 1748. Unescon maailmanperintökohde on suosittu kohde erityisesti kesällä.

Monet luonnehtivat Helsinkiä vapauttavan erilaiseksi.

Tutustu Helsinkiin autonvuokrauspalvelulla

Helsinki on jännittävä kaupunki vierailla, mutta et ole kokenut Suomea ennen kuin olet nähnyt saariston, metsät, järvet ja monet keskiaikaiset kaupungit. Autonvuokraus pääset helposti moniin upeita paikkoja lähellä pääkaupunkia. Tieverkko on hyvin kehittynyt, ja pääolyyksillä on yleensä hyvä moottoritie. Tässä muutamia ehdotuksia ajoreiteille, kun haluat tutustua Suomeen.

Porvoon keskiaikainen kaupunki perustettiin 1300-luvun lopulla.

Porvoo – Keskiaikainen kaupunki Lähellä Helsinkiä

Keskiaikainen kaupunki Porvoo on lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä, pääkaupungista itään. Se perustettiin 1300-luvunlopulla, mutta säilynyt asutus, jonka näet tänään, on enimmäkseen 1700- ja 1800-luvuilta. Kauniin vanhankaupungin keskustasta löytyy yksi Suomen hienoimmista kirkkorakennuksista,Porvoon tuomiokirkko vuodelta 1410. Idyllisten pienten katujen ja arkkitehtuurin lisäksi Porvoo on tunnettu monista miellyttävistä ruokapaikoista ja kahviloista sekä useista jännittävistä museoista. Jos tulet tänne, kannattaa maistaa kaupungin kuuluisaa Runeberg-kakkua, joka on nimetty täällä asuneen suomalaisen kansallisrunoilijan J.L. Runebergin mukaan.

  • Helsingistä Porvooseen on vain 51 kilometriä, ja ajaa lähes koko valtatien pätkän. Vuokra-autolla vietät noin 40-45 minuuttia kussakin päin.
Nuuksion kansallispuistossa on useita pieniä järviä ja vettä, olet onnekas, että saatat nähdä lentävän oravan!

Nuuksio – Kansallispuisto lentävillä jyvillä ja susilla

Nuuksion kansallispuisto esittelee suomen luonnon kauneimpia asioita. Se on myös hyvin lähellä Helsinkiä,ja siksi se on täydellinen paikka pysähtyä, jos haluat hieman pois kaupunkielämästä. Nuuksiossa on tapana lähteä patikoimaan laaksojen läpi kulkevat metsät ja viime jääkauden aikana muodostuneet mehevät. Puut ovat ikivanhoja ja satuja– siellä on paljon pieniä järviä ja vettä, ja jos olet onnekas, näet joitain kansallispuistossa eläviä eläimiä. små innsjøer og vann Susien, kettujen ja hirvien lisäksi Nuuksiossa on myös lentäviä oravia. Käy myös Haltian luontokeskuksessa, jos pysähdyt kansallispuistossa. On mielenkiintoisia näyttelyitä, jotka kuvaavat elämää puistossa, ja mukava kahvila ja ravintola.

  • Helsingistä Nuuksion kansallispuiston Haltian luontokeskukseen on 32 km. Matka kulkee naapurikaupungissa Esbossa ja kestää noin 1 tunnin ja 5 minuuttia autolla.
Sapokan vesipuisto Kotkassa.

Kotka – Tärkeä kaupunki Suomen historiassa

Kotkan rannikkokaupunki on hyvä etäisyys Porvoon ohi helsingistä itään. Kotkaa pidetään perinteisesti yhtenä maan tärkeimmistä merenkulku- ja kauppakeskuksista sekä tärkeänä puolustuspaikkana. Nykyään koulutus ja kulttuuri ovat keskeisemssä asemassa. Täältä löydät monia jännittäviä museoita, jotkakeskittyvät eniten sotilas- ja merihistoriaan. Kaupunki on myös melko kaunis. Ei niin vanha ja kunnimielinen kuin Porvoo, mutta mukavilla asuinalueilla löydät mukavia kahviloita, joihin asettua. Käy yhdessä tai useammassa kaupungin kuuluisassa puistossa, jos vierailet Kotkassa, kuten Sapokan vesipuistossa,Sibeliuksenpuistossa tai Katariinan puistossa Ruotsin salmen linnan linnoitusraunikojen luona.

  • Helsingistä Kotkaan on 133 kilometriä, ja ajaa lähes koko valtatien pätkän. Matka kestää noin 1 tunti ja 45 minuuttia kussakin päin.

Hämeenlinna – Kuuluisa linnoitus ja Sibeliuksen syntymäpaikka

Hämeenlinna on helsingin pohjoispuolella kaupunki, jonka nimi on ruotsiksi Tavastehus. Sitä pidetään monin tavoin yhtenä maan tärkeimmistä kaupungeista. Se on myös vanhimpia, ja se oli keskus jo viikinkiaikana. Kun ruotsalaiset hallitsivat Suomea keskiajalla, he rakensivat vaikuttavan linnoituksen Tavastehusin lähellä sijaitsevalle saarelle. Suomeksi linnoitus on nimeltään Hämeen Linna, joten kaupungin nimi. Linnoitus siirrettiin myöhemmin Vanajaveteen, joka on aivan kaupungin pohjoispuolella. Linnoitusta pidetään yhtenä maan parhaista nähtävyyksistä. Linnoituksen vieressä on upea puisto, jossa on uimamahdollisuuksia ja aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille. Hämeenlinna tunnetaan myös suuren suomalaisen säveltäjän Jean Sibeliuksen syntymäpaikkana, ja kaupungissa on tietysti hyvä museo musiikin harrastajille.

  • Helsingistä Hämeenlinnaan pääsee ajamalla suoraan pohjoiseen E12-moottoritiellä. Reitti on noin 100 kilometriä pitkä, ja matka kestää normaalisti 1 tunnin ja 5 minuuttia autolla.
Hämeen Linnan linnoitus – siksi kaupungin nimi.
Turku oli aiemmin Suomen pääkaupunki.

Turku – Suomen elävin kaupunki

Turkua kutsutaan Ruotsin Turussa, ja se oli aiemmin Suomen pääkaupunki. Kaupunki on myös maan vanhin. Se sai todennäköisesti kaupunkiaseman joskus 1200-luvulla, aikana, jolloin tämä osa maata oli heittopallo suurvaltojen Ruotsin ja Venäjän välillä. Kaupunki on tunnettu sekä kauniista että jännittävästä. Hyvä osa keskustan arkkitehtuurista on keskiajalta,täällä on suuri katedraali ja Turussa on hyvin paljon festivaaleja, konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia. mange festivaler Sen lisäksi, että vierailet joissakin kaupungin monista museoista,nähtävyyksistä ja hyvistä ravintoloista, voit tarkastella kaunista ympäristöä, puistoja ja saaristoa. Jos sinulla on lapsia mukanasi, Mumilandetin pitäisi käydä, eldorado kaikille, jotka pitävät Tove Jansonin lastenkirjoista.

  • Helsingistä turkuun on 167 kilometriä. Ajat käytännössä koko moottoritien pätkän ja vietät yleensä noin 2 tuntia matkalla.
Helsingissä on harvoin väkivaltaisia jonoja.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Suhteellisen suurista kaupungeista, kuten Helsingistä, ei yleensä ole helpointa löytää kadunvarsipysäköintiä. Kaupungissa on kolme pysäköintialuetta, joissavyöhykkeet 1 ja 2 ovat kaupungin keskustassa. Pysäköinnin hinta on kallein vyöhykkeellä 1, ja se vähenee, kun siirryt kauemmaksi kaupungin keskustasta. Kuten useimmissa muissakin maissa ja kaupungeissa, se saa pysäköidä vain merkityille paikoille. On hyviä opasteita, jotka kertovat, mitkä ajat koskevat ilmaista pysäköintiä. Maksat joko jalkakäytävillä on automaateilla tai matkapuhelimellasi. Mobiilimastilla sinun on ensin rekisteröidyttävä jollekin tätä ratkaisua tarjoavalle yritykselle (EasyPark, eParking, Parkman tai Spottery).

Helsingin keskustassa ajaminen on suhteellisen helppoa. Väkivaltaisia jonoja on harvoin, mutta toki tiheämpää liikennettä, kun ihmiset ovat menossa töihin ja takaisin. Kadut ovat hyvin viitoitettuja, mutta täällä on paljon yksiosaisia juoksuja, ja vuokra-autossa on suositeltavaa navigoida.

Lentokenttä

Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema sijaitsee aivan Suomen pääkaupungin keskustasta pohjoiseen. Tämä on ylivoimaisesti ruuhkaisin lentokenttä maassa, jossa on yli 20 kertaa enemmän matkustajia kuin Oulonlentokentällä, joka on seuraavana listalla. Suurimmasta osasta Euroopan suurimmista kaupungeista on suorat lennot Suomen pääkaupunkiin. Helsinki-Vantaa on hyvin pyörittteillä ja selkeä lentokenttä. Se äänestetään toistuvasti yhdeksi Euroopan parhaista ja käyttäjäystävällisimmistä.

Tilausta on myös autovuokraamojen pöydillä ja toimistoissa. Hertz, Alamo, Budget, Enterprise, Avis, Sixt, National ja Europcar on koottu samalle alueelle terminaalin 1 ja terminaalin 2 väliselle käytävälle. Tämä tekee siitä helpon sekä niille, jotka toimittavat autonvuokrausta, että niille, jotka hakevat auton saapuessaan Helsinkiin. Poikkeuksena on halpalentoyhtiö Rental Cars, jolla on laskuri lentokentän pysäköintitilojen yhteydessä.

  • Helsingin keskustasta lentokentälle on noin 21 kilometriä. Nopein reitti on, kun otat European Route 12:n heti, kun pääset pois keskustan kaduilta. Sen jälkeen aikaa on noin 40 minuuttia.
Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentokenttä – kone menee alas laskeutumista varten.