Autonvuokraus Gdańsk

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Gdańsk

Gdańsk matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Gdańsk. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Gdańsk

Autovuokraamo Gdańsk
Autovuokraamo Gdańsk

Gdańsk (saksa: Danzig) sijaitsee Pohjois Puolaan, tarkemmin Wisla joki joka virtaa Gdańskinlahdelle.Itse kaupungissa on asukkaita noin 457000 (2010), ja yhdessä naapurikaupunkien Gdynia ja Sopot, suurempi kaupunkiseutu yli 1 miljoonaa asukasta (”Tri-City”).

Gdańsk – yhdessä Gdynia – Puola pääsatama ja satamien kaksi kaupunkia hallitaan yhtenä yksikkönä.

Perinteiset teollisuudenalat, kuten laivanrakennus, petrokemian, kemian-ja elintarviketeollisuus ovat edelleen tärkeitä, mutta 1990-luvulta lähtien siellä AR läpikäynyt merkittäviä uudelleenjärjestelyjä muiden teollisuudenalojen, ja joukossa uudemmat kasvun toimialat ovat elektroniikkateollisuus, tietotekniikka, televiestintä, kosmetiikka-ja lääketeollisuudessa.

Gdańsk käsitellään ensimmäisen kerran vuonna 980, ja oli Hanseatic 1200-luvulla. Vuonna 1308 se valloitti Saksalaisen ritarikunnan. Alkaen 1300 ja vuoteen 1945, kaupunki on usein viitataan sen saksankielinen nimi, Danzig. Myöhemmin kaupunki on ollut vuorotellen sääntö, mutta on sittemmin 2 World War II oli yksi Puolan merkittävimmistä kaupungeista.

Gdańsk on myös tärkeä koulutuksellinen ja kulttuurinen keskus, yliopistojen, korkeakoulujen, tutkimuslaitosten, Kansallismuseo, ooppera, eläintarha jne.

Gdańsk aiemmin tunnettu arkkitehtonisia monumentteja. Kun suuri tuho aikana toisen maailmansodan, useimmat tänään uudelleen. Tähän sisältyy Old Town (Stare Miasto) sen harjakattoinen taloja 1500-1700 ja kapeita, mutkittelevia katuja, ja kaunis ja vaikuttava vanha neliö ”Long Market.” Rikkaasti koristeltu Marian kirkko (rakennettu vuosina 1343-1502), ja suuri osa tuhoutui vuonna 1945, on yksi suurimmista Euroopassa (pituus 105 m, leveys 66 m, tornin korkeus 78 m). Kaupungissa on myös monia muita upeita kirkkoja. Erityiset rakenteet ovat myös Krantor peräisin 1411 kanssa merimuseo ja renessanssin raatihuone vuonna 1605, ja sen 82 metriä korkea torni.

Merkittävä matkailukohde on myös vanha Crane ”Stary Zuraw” alkaen 1300, jossa nykyään on merenkulun museo.

Lähin lentokenttä on Gdansk Lech Walesa Airport, joka sijaitsee 12 km luoteeseen kaupungin.