Autonvuokraus Bergen

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bergen

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Bergen tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Bergen kauttamme.

Bergenin opas

Bilutleie Bergen
Bergen Autonvuokraus

Bergen sijaitsee Norjan länsirannikolla, ja seon Vestlandin läänin hallintokeskus. Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki Oslon jälkeen. Itse kaupungissa on noin 261 000 asukasta (2011), kun pääkaupunkiseudulla asuu 375 000 ihmistä.

Sen perusti kuningas Olav Kyrre vuonna 1070 nimellä Bjørgvin – joka tarkoittaa ”vuonon välistä niittyä”. Sitä pidetään yhtenä Norjan vanhimmista kaupungeista, ja se olimyös Norjan pääkaupunki vuoteen 1314 asti. Sen jälkeen se oli sen perustajan jälkeen korvannut pääkaupungiksiNidarosin ( Trondheim).

Bergen oli yksi Saksan hansaliiton tärkeimmistä satamakaupungeista yli 400 vuoden ajan, joka nähdään edelleen Bryggenissä (”Saksalainen laituri”), joka on Unescon maailmanperintökohde. Liittonsa aikana Bergen oli kaksoisliiton kolmanneksi suurin kaupunki. Vain Kööpenhamina ja Altona (Hampurissa)olivat suurempia. 1830-luvulle asti se oli Norjan suurin kaupunki.

Bergen on muuten tunnettu sateinen ilmasto, muttaon kuitenkin suosittu kohde sekä norjalaisille että ulkomaisille matkailijoille. Kaupunki on perinteen mukaan seitsemän vuorta ympäröivä (mutta määrä on kysymys definaatiosta).

On suositeltavaa käydä Bryggenissä Bergenissä eikä vähiten kalamarkkinoilla.

Nähtävyyksiä

Kaupungin nähtävyyksien joukossa – Bryggenin lisäksi – on useita historiallisia rakennuksia. Näistä monimutkaisin Bergenhusin linnoitus on tunnetuin, kuten mm. sisältää 1200-luvun håkonshallenin ja 1500-luvun Rosenkrantz-tornin. Muuten kaupungissa on useita mielenkiintoisia keskiaikaisia kirkkoja – pääasiassa Pyhän Marian kirkko, Ristinkirkko ja Pyhän Olavin kirkko, kaikki 1100-luvulta. Pyhän Olavin kirkko on nykyään identtinen Bergenin katedraalin kanssa.

Useat suuret museot ovat myös kaupungin suosituimpia oikeusjuttuja. Bergenin museoon kuuluu useita osastoja, kuten kulttuurihistoriallisia kokoelmia, luonnonhistoriallisia kokoelmia ja kasvitieteellinen puutarha. Kaupunki on kasvattanut useita suuria taiteilijoita, ja Fanan kaupunginosassa sijaitsee säveltäjä Edvard Griegin ”Troldhaugen” – kun taas Bergenin naapurikunnassa sijaitsee säveltäjä ja viulisti Ole Bullin ”Lysøen”. Molempien taiteilijoiden kodit ovat osa Bergenin Kunstmuseeta, johon kuuluvat myös Bergenin taidemuseo ja Vestlandske Kunstindustrimuseum. Muuten Bergenin merimuseo on suurin laatuaan Norjassa.

Kaupungin välittömässä läheisyydessä on useita mielenkiintoisia 1100-luvun luostariraunitoja,kuten Nonneseter ja Lysekloster.

Bergen on muuten yksi Norjan tärkeimmistä kulttuurikaupungeista, jossa vuosittainen festivaali nauttii kansainvälisestä asemasta. Suurin osa konserteista järjestetään kaupungin ”pää olohuoneessa”, Grieghallenissa – modernissa konserttisalissa, joka avattiin vuonna 1978.

Jos tarvitset toisenlaista virkistystä, voit suositella upeaa matkaa yhdelle Bergenin seitsemästä vuoresta. Fløyeniin asti löydät ”Fløibanen”, joka skinnegående kabelbane on vuonna 1918 avattu köysirata – kun taas Ulrikenin huipulle pääsee hoverpathilla (avattu vuonna 1961). Muuten vierailu nordnesin vaikuttavaan akvaarioon on ehdottomasti suositeltavaa.

Ota gondoli Ulrikeniin – ”Seitsemän vuorten” korkeimpaan.

Tutustu Bergeniin autonvuokrauspalvelulla

Hordaland on kaunis osa Norjaa, jossa on monia hienoja paikkoja mennä retkelle. Täällä on vuonoja, vuoria ja saaria missä tahansa käännytkin, vesiputouksia, kallioita, kauniita pieniä kyliä ja ainutlaatuisia luontoelämyksiä. Alla on muutamia ehdotuksia, jotka on helppo toteuttaa autonvuokraus.

Päästäksesi Lysøeniin, ota sukkula Lyseklosterista.

Ole Bullin huvila Lysøenissä

Säveltäjä ja viulisti Ole Bull syntyi Bergenissä, mutta vietti viimeiset vuotensa Lysøenin saarella kaupungin eteläpuolella. Sillä välin hän jäi Ranskaan jaSaksaan sekä löysi eräänlaisen Norjan siirtokunnan, joka on nyt Yhdysvallat. Ole Bull’s Villa at Lysøen on peräisin vuodesta 1872, ja sillä on hyvin erottuva ulkonäkö. Päärakennus on eräänlainen yhdistelmä sveitsiläistä ja arabialaista arkkitehtuuria, jossa onrunsaasti kaiverruksia ja kauniita yksityiskohtia. Täältä löydät muusikolle omistetaan museo, miellyttävä kahvila, ja kesällä tontilla on usein konsertteja. Pysäköit autosi Lyseklosteriin ja otat veneen sieltä (veneretki kestää 6 minuuttia). Huvila on avoinna toukokuusta syyskuuhun, mutta vierailuja voi varata sesonkiaikana.

  • Se on noin 24 kilometrin päässä Bergenin keskustasta Lyseklosteriin asti, ja ajoaika on noin 35 minuuttia.
Rosendalin paroni, jonka etualalla on upea renessanssipuutarha.

Rosendalin paroni

Rosendal on kylä ja hallinnollinen keskus Kvinnheradissa. Tässä lepää se, mikä oli kerran Norjan ainoa paroni. Tanskalainen aatelismies Ludvig Rosenkrantz muutti tänne Karen Mowatin avioliiton yhteydessä, ja Kvinnheradin maatila oli häälahja. Lopulta hän seurasi paronin titteliä. Kylän linna on rakennettu vuonna 1665, jasitä pidetään todennäköisesti yhtenä Euroopan pienimmistä. Täällä on tänään museo, joka kertoo paronin historian. Tilalla on myös suuri renessanssipuutarha, jota pidetään Norjan vanhimpana laatuaan. On mahdollista viettää yö paronissa, ei itse linnassa, vaan siihen liittyvässä maatilassa, joka sijaitsee puutarhan vieressä.

  • Se on 118 kilometriä, jos lyhin tie Bergenistä Rosendaliin. Tämä reitti kulkee Gjermundshamnin kautta, josta sinun on kuljettava lautalla Årsnesiin. Ellei lauttaa tarvitse odottaa pitkään, matka kestää noin 2 tuntia ja 40 minuuttia.

Flåmin ja Flåmin rautatie

Pienessä Flåmin kylässä voit tehdä yhden maailman kauneimmista junamatkoista. Flåmin rautatie kulkee Aurlandsfjordin pohjassa sijaitsevasta Flåmista myrdal-vuoristoasemalle. Veturi on toiminut lähes 900 metriä noin 50 minuutissa antaen matkustajille ainutlaatuisen juna- ja luontokokemuksen. On useita muita hyviä syitä vierailla Flåmissa, mukaan lukien näköalapaikka Stegasteinissa,Otternesin maatilapiha ja fantastiset luontokokemukset ympäri vuoden.

  • Se on 166 kilometriä Bergenin keskustasta Flåmin kylään. Asema vie kauniin maiseman läpi ja pysähtyy muun muassa Vossin kautta. Pysähtymättä voit odottaa viettäväsi noin 3 tuntia koko pätkällä.
Erilainen ja kaunis junamatka Flåmin rautatiellä.
Steindalsfossenin vesiputouksen alla voi kävellä rakennetulla vaellusreitillä.

Steinsdalsfossenin vesiputous kohteessa Norheimsund

Norheimsund sijaitsee hyvin Norjan toiseksi pisimmän Hardangerfjordinja maailman neljänneksi pisimmän vuonon sisällä. Koko alue on luonnollinen helmi ja tarjoaa monia kauniita nähtävyyksiä ja elämyksiä. Yksi helpoimmista tavoittaa Bergenistä on Steinsdalsfossenin vesiputous Norheimsundissa. Tämän pudotus on 50 metriä, javoit kävellä sen alla hienosti rakennetulla vaellusreitillä. Norheimsund on kaunis pieni kylä, jota on joka tapauksessa mukava jatkaa, ja aivan vesiputouksen vieressä on mukava kauppa ja kahvila. Jos esimerkiksi haluat nähdä enemmän tämän alueen kauniita vesiputouksia, voit ajaa Vøringsfossenin vesiputoukselle, joka on Hardangerfjordin pohjalla, tai Låtefosseniin aivan Oddan ohi. Sitten olet myös lähellä kuuluisaa Trolltungaa.

  • Bergenistä Norheimsundiin on hieman alle 81 kilometriä, ja ajomatka autonvuokrausmatka kestää noin 1 tunnin ja 30 minuuttia.
Øygardenin saarilta voi vuokrata mökin tai kalastajan mökin.

Øygarden ja Rannikkomuseo

Øygardenin kunta koostuu noin 450 pienestä ja suurestasaaresta, ja se sijaitsee aivan Bergenin länsipuolella, aivan meren rannalla. Tällä alueella on monia, joilla on mökki, ja Øygarden on suosittu kohde Bergeneille uimisen ja kalastuksen aikana. Monista paikoista löydät kalastajien mökkejä tai mökkejä,jotka ovat vuokrattavissa, keskuksia kaikenlaisille veneretkille ja merielämyksilleja paljon muuta. Rongissa, pienessä paikassa yhdellä syrjäisimmässä ja pohjoisimmassa saarella, on museo, joka sinun pitäisi nähdä, oletko alueella. Kystmuseet Øygardenin rannikkomuseo kertoo sekä perinteisestä vesiviljelyteollisuudesta että öljyseikkailusta.

  • Se on 41 kilometriä Bergenin keskustasta pienelle Rong-aukiolle Øygardenin kunnassa. Ajoaika on hädin tuskin 40 minuuttia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Bergenin keskustasta on yleensä melko helppo löytää parkkipaikka. Katujen merkityt tilat ovat harvoin täynnä, mutta täällä on usein aikarajat sille, kuinka kauan auto kestää. Jos tarvitset pitkäaikaispysäköintiä, yksi pysäköintihalleja on parempi vaihtoehto. Kustannuksin parkkihallien ei tarvitse olla kalliimpia kuin jos pysäköit autosi kaduille. Jos olet päiväretkellä ja haluat vain kävellä hieman kaupungin keskustassa tai Vågenin laituria pitkin, klostergarasjen on paras vaihtoehto.

Se on yleensä helppo ajaa Norjan kaupungeissa, myös Bergenissä. Huomaa kuitenkin, että kaupungin keskusta on melko kompakti, ja siinä on paljon kapeita katuja, yksitiekatuja ja katuja, joita voidaan käyttää vain raitiovaunulla ja bussilla.

Valtatieltä Bergeniin.

Lentokenttä

Bergenin lentokenttää kutsutaan myös Fleslandiksi, ja se on Norjan suurin lentokenttä Oslon Gardermoenin lentokentän jälkeen. Bergenin lentokentälle on tällä hetkellä 15 suoraa kotimaan lentoa. Lisäksi lentoreittejä yli 40 Eurooppalaiseen kaupunkiin. Lentoasema on siis hyvin liikenteessä, ja sen matkustajamäärä on noin 6,5 miljoonaa vuodessa.

Tällä hetkellä on 5 autovuokraamoa, joilla on toimistoja ja vuokra-autoja lentokentällä. Nämä ovat Budget, Avis, Europcar, Sixt ja Hertz.

  • Lentokenttä sijaitsee hieman alle 20 kilometrin päässä Bergenin keskustasta. Nelikaistaisella tiellä ajaa lähes koko pätkän, ja yleensä ajomatka kestää noin 25 minuuttia.