Autonvuokraus Oslo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Oslo

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Oslo tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Oslo kauttamme.

Oslon opas

Bilutleie Oslo
Oslo Autonvuokraus

Oslo (aiemmin Christiania ja Kristiania) on Norjanpääkaupunki sekä kunnan ja läänin nimi. Oslon kunnassa on noin 607 300 asukasta (2011), kun koko Oslon alueella asuu lähes 1,5 miljoonaa ihmistä. Oslossa sijaitsevat keskeiset hallintoelimet ja poliittiset instituutiot, kuten Storting, valtion virastot, korkein oikeus, kuninkaallinen palatsi ja useimmat muut kansalliset julkiset elimet.

Snorrin kuninkaallisten saagojen mukaan Oslon perusti kuningas Harald Hardråde vuoden 1050 tienillä. Jotkin arkeologiset kaivaukset viime aikoina ovat kuitenkin osoittaneet, että täällä on asuttu aikaisemmin kuin vuonna 1000. Viranomaiset olivat siis turvallisella historiallisella maaperällä, kun Oslo pääsi juhlimaan 1000-vuotista taivaltaan vuonna 2000. Vuonna 1314 Oslo otti bergenin jälkeen haltuunsa kansallisen pääkaupungin aseman. Vuonna 1624 syttyneen suuren kaupunkipalon seurauksena kaupunki siirrettiin pienelle matkalle länteen ja maisemoitiin Akershuksen linnassa ja linnoituksessa nimellä Christiania, kun taas alkuperäinen Oslo säilytti nimensä kaupungin ulkopuolisena alueena. Kaupungin laajentamisen aikana vuonna 1859 Oslon esikaupunki liitettiin Christianiaan, ja vuodesta 1925 Oslosta tuli jälleen kaupungin nimi.

Se oli kuningas Håkon 5. Magnusson, joka oli aiemmin ollut suurimman osan Itä-Norjan herttua ja jolla oli paikka Oslossa, joka aloitti Akershus-linnoituksen rakentamisen – sen jälkeen kun hänestä oli tullut kuningas vuonna 1299. Myöhemmin Akershuksesta tehtiin myös kuninkaallinen asuinpaikka. 5, 2014, New Yorkissa. Magnusson aloitti myös useita muita rakennustoimia (mukaan lukien Pyhän Marian kirkko). Hänen valtakaudellaan kaupungilla oli laajennuskausi.

Nähtävyyksiä

Oslossa on tarjolla monia nähtävyyksiä. Jotkut tunnetuimmista ja suosituimmista äpäri-teoista ovat – Akershuksen linnan ja linnoituksen lisäksi – Holmenkollbakken (maailman kuuluisin laskettelurinne), Oslon kaupungintalo (erityisesti siksi, että Nobelin rauhanpalkinto myönnetään siellä) ja Frognerparken Oslon kaupunginmuseolla ja vaikuttavalla Vigelandin tehdas – valtava veistospuisto, jonka on suunnitellut Norjan kuuluisin kuvanveistäjä Gustav Vigeland.

Storting-rakennus sijaitsee Karl Johanin varrella.

Muuten on mainittava Tøyenin Munch-museo, jossa voit nähdä Edvard Munchin kuuluisimmat taideteokset sekä Kansallisgallerian,modernistisen ja vaikuttavan oopperatalon Bjørvikassa, kuninkaallisen palatsin ja Storting-rakennuksen. Jälkimmäinen sijaitsee kaupungin paraatikadulla Karl Johanissa, joka ulottuu linnasta Oslon päärautatieasemalle.

Bygdøy on pieni alue aivan kaupungin keskustan ulkopuolella, jossa on oikeat nähtävyydet. Täältä löydät henie-onstad-taidekeskuksen,Kon Tiki -museon,Norjan kansanmuseon (Bygdøy), merimuseon ja Viikinkilaivamuseon. Vikingskipsmuseet

Tutustu Osloon autonvuokrauspalvelulla

Oslon alueen lisäksi, joka tarjoaa monia mukavia luontoelämyksiä, löydät useita jännittäviä ja historiallisia nähtävyyksiä aivan pääkaupungin ulkopuolella. Nämä ovat helpointa tekemistä autonvuokraus, koska kaikilla ei ole yhtä hyvä yhteys julkiseen liikenteeseen. Tässä on pieni valikoima parhaita ajo-olosuhteita niille, jotka haluavat päästä pois Oslogrytasta.

Bærumin töistä voit ostaa paikan päällä tehtyjä taiteita ja käsitöitä.

Bærums Verk – Ainutlaatuinen ja historiallinen kulttuuripaikka

Bærums Verkin kylä perustettiin 1600-luvun alussa,kun tänne rakennettiin rautasulatto. Nykyään Lommajoen rannalla sijaitsevat vanhat rakennukset ovat eräänlainen avoin museo ja taidekeskus. Kulttuuriin kuuluu veistospuisto, gallerioita ja museo. Töissä on myös yli 50 pientäkauppaa, joista monet myyvät paikan päällä valmistettuja taiteita ja käsitöitä sekä useita ruokapaikkoja ja kahviloita. Paras ruokapaikka on erinomainen ravintola Vertshuset Bærums Verk. Inn avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1640, mikä tekee siitä Norjan vanhimman.

  • Oslon keskustasta Bærums Verkiin on vain alle 20 kilometriä. Lyhin reitti on seurata E18-tietä Kohti Drammenia, kunnes saavut Høvikiin, ja lähteä sieltä. Tämä vie noin 25 minuuttia. Jos et ole tiedossa tai sinulla ei ole navigointia vuokra-autossa, on ehkä parasta lähteä E18 Sandvika.

Tusenfryd – Norjan suurin huvipuisto

Norjan suurin huvipuisto on vain lyhyen ajomatkan päässä Oslosta. Tämä on erittäin suosittu kohde erityisesti niille, joilla on lapsia ja nuoria matkajuhlissa. Päivänkakkara avattiin vuonna 1988, mutta sitä on sittemmin laajennettu ja kehitetty merkittävästi. Täältä löydät kovia vuoristoratoja, karusellit,radioautot, cowboy-kaupungin, puuviemärit, avaruuskuvat ja muut jännittävät nähtävyydet. Tusenfrydissä on myös erillinen lastenpuisto sekä uimahalli, jossa on uima-allas, liukumäkiä ja uimajoki, joka on avoinna kesäisin. badepark

  • Kun matkustat Oslosta Tusenfrydiin, aja E6-autoa kohti Svinesundia ja RuotsiaVinterbroon. On hyvä merkki, miten lähteä huvipuistoon. Matkaa on noin 23 kilometriä, ja autolla käytetään yleensä 15 minuuttia.
Yksi Oscarsborgin aseista.

Oscarsborg ja Drøbak

Oscarsborgin linnoitus sijaitsee aivan kauniin Drøbakin pikkukaupungin vieressä Oslon vuonosta. Itse linnoitus rakennettiin ensimmäisen kerran 1640-luvulla, kahdelle vuonoon sijaitsevalle saarekkeella. Nykyaikana Oscarsborg tunnetaan pääasiassa saksalaisen Blücher-sota-aluksen torpedoinnista 9.5.1944. Viitattu 2009-05-22. Linnoituksen koko historia on tutustunut linnoituksen omaan museoon, jasiellä on tarjolla opastettuja kierroksia. Kun olet alueella, harkitse myös viettää aikaa Drøbakissa. Tämä kaupunki on erityisen kaunis kesällä. Drøbakin keskustaa hallitsevat pienet valkoiseksi maalatut puutalot, jotka antavat kaupungille tuntuman Sørlandsidylliin. Tuo uimapukusi, jos tulet kesällä. Oslon vuonon tältä puolelta löytyy monia upeita uimapaikkoja, ja drøbakissa on myös uimapuisto aivan kaupungin keskustan pohjoispuolella.

  • Se on melko tarkka 40 kilometriä Oslosta Drøbakiin, jos ajat E6: lla kohti Mossia. Vietät noin 40 minuuttia sillä reitillä. E18-autoa on myös mahdollista ajaa Oslosta vuonon vastakkaisella puolella Askerin jaÆtren kautta. Tämä on mukavampi ajomatka. Matka on silloin 55 kilometriä, ja ajoaika on noin 1 tunti.
Hopeakaivokset Kongsbergissä – entisellä maan suurimmalla teollisuusalueella.

Hopeakaivokset Kongsbergissä – Norjan kaivosmuseo

Kongsbergin hopeakaivokset ovat Norjan suurin kaivosalue, jonkayli 80 eri kaivosta on jaettu rajatulle alueelle. 1600- ja 1700-luvuilla tämä oli maan suurin teollisuusalue. Täällä se toimi ja kamppaili noin 4 000 kaivostyöläistä, ja näiden työalusten osuus unionin Norjan kokonaisbruttokansantuotteesta oli lähes 10 prosenttia. Koko sivusto on nykyään historiallinen museo,ja se sisältää rakennusten lisäksi myös kaivokset itse. Voit ottaa kaivosjunan alas suurimpaan kaivokseen (Kuninkaankaivos). Junaradan pituus on yli 2000 metriä, mikätuo sinut lähes 1100 metriä maanpinnan alapuolelle.

  • Kaivosmuseo sijaitsee aivan Kongsbergin keskustan ulkopuolella. Helpoin tapa päästä sinne on viedä E18 Drammeniin ja lähteä sitten Kongsbergiin Hokksundin kautta. Reitti on sitten noin 81 kilometriä, ja ajomatka kestää noin 1 tunnin ja 15 minuuttia.
Langedragissa voit mennä sisään sosialisoiduille susille.

Langedrag – Katso sudet ja muut polaariset eläimet

Langedragin luonnonpuistossa voit kokea eläimiä, jotka sijaitsevat Norjan eläimistössä lähellä. Tärkein nähtävyys on luultavasti mahtavat ja sosialisoidut sudet puistossa. Lisäksi tapaat yli 20 muuta eläinlajia, mukaan lukien ilves, hirvi, myskihärkä, poro, arktiset ketut ja villisika. Koko lomakeskus on upea, ja hirsitalot, joissa on ruohokatot, makaavat pienen lammen vieressä ja joista on näkymät tunhovdfjordenille. Voit tietenkin ruokailla täällä omassa ravintolassasi ja viettää yön, jos haluat viettää enemmän aikaa puistossa. Se on myös avoinna Langedragissa ympäri vuoden, ja talvivierailu voi olla yhtä suuri kuin kesävierailu.

  • Lyhin tie Oslosta Langedragiin kulkee Tyrifjordenin kautta Nesbyeniin, valtatie 7:llä Bergenin suuntaan. Sen jälkeen pätkä on noin 180 kilometriä, ja se kestää noin 3 tuntia ja 10 minuuttia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Oslossa pysäköintipaikkoja on viime vuosina vähennetty melko paljon. Samalla tietullien hinta nousee , ja osakaduista on suljettu auto liikenteeltä. Tämä on osa autoliikenteen ympäristövaikutusten vähentämistä. On suositeltavaa, että vierailijat jättävät auton pysäköitynä pysäköintihalliintai hotellin pysäköintiin. Kaupungin keskustaan pääsee helposti raitiovaunulla ja bussillatai kävellen. Voit myös vuokrata pyörän tai sähköpotkulautoja, jotka ovat yhä suositumpia.

Jos et ole tunnettu Oslossa ja tottunut ajamaan siellä, kaupunki voidaan nähdä melko vaikeaksi päästä autolla. Kaupungin keskustassa monet kadut ovat yksiosaisia, ja osa kaduista on suljettu yksityisiltä autoilijoilta. Kaupungissa ja sen ulkopuolella ei kuitenkaan ole erityisen hankalaa. Opaste on hyvä, ja jos sinulla on navigointi vuokra-autossa, et todennäköisesti aja väärin missään.

Jos et ole tunnettu ja tottunut ajamaan Oslossa, sinne voi tuntua melko vaikealta päästä autolla. Oslon keskustassa on suositeltavaa käyttää julkista liikennettä.
Gardermoen on Norjan suurin lentokenttä.

Lentokenttä

Oslon lentokenttä Gardermoen on Norjan ylivoimaisesti suurin ja tärkein lentokenttä. Se yhdistää hieman alle kolmekymmentä paikkaa kotimaassa pääkaupunkiin, ja sillä on lentoreittejä, jotka kulkevat noin 150 muuhun paikkaan maailmassa. Lisäksi Oslon lentokentältä pääsee charter-lennolla noin 80 kohteeseen. Yhteensä lentoasema palvelee vuoden aikana hieman yli 28 miljoonaa matkustajaa.

Oslon lentokentällä kaikki autovuokraamojen tiskit ja toimistot kootaan rakennukseen terminaalirakennuksen pääsisäänkäynnin (P10) ulkopuolelle. Sieltä löydät laskurit Avis, Hertz, Sixt, Europcar ja Budget. Poikkeuksena on yritystoiminta, jonka pöytä on aitauspisteessä.

  • Oslon keskustasta ja Gardermoenista on noin 50 kilometriä. Lähes koko pätkä kulkee moottoritiellä ja kestää yleensä noin 45 minuuttia autolla.