Autonvuokraus Bryssel

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bryssel

Bryssel matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bryssel. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bryssel

Autovuokraamo Bryssel
Autovuokraamo Bryssel

Bryssel on Belgian pääkaupunki ja sijaitsee noin keskellä maata. Pääkaupunkiseudulla on yksi Belgian kolmesta alueesta, ja on noin 1 miljoonaa asukasta. Itse kaupungissa on asukkaita 150000 (2010).

Bryssel on poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus ja merkittävä liikenteen solmukohta. Kuten useimmat teistä tietävät, Bryssel on päämaja tärkeimpien kansainvälisten järjestöjen, kuten EU ja NATO.

Bryssel on virallisesti kaksikielinen – Ranskan ja Hollannin, mutta silti Ranskan on hallitseva kieli julkisessa elämässä.

Kaupungin tärkein nähtävyys on neliö ”Grand Place” monine kauniita rakennuksia. Markkinoilla ovat Ympäröivät vanhat laugshus peräisin 1600 ja myöhään goottilainen raatihuone peräisin 1400-luvulta. Market lueteltu kokonaisuudessaan Unescon maailmanperintöluetteloon.

Lähellä on goottilainen katedraali ”Pyhän Mikaelin ja Gudula” 1400-luvulta, joka on myös tutustumisen arvoinen.

Toinen suosittu nähtävyys Brysselissä on kuuluisa suihkulähde patsas ”Manneken Pis” alkaen 1619. Muuten kaupunki tarjoaa useita museoita, gallerioita ja teattereita, ja kaupunki on monipuolinen yöelämä. Vierailu kuuluisa pubeja ”Delirium Café” – voit valita joukosta lähes 2000 oluita.

Brysselissä on kaksi kansainvälistä lentokenttää: Brussels Airport – Zaventem, joka on 13 km koilliseen kaupungin ja Brussels Airport – Charleroi, joka on 46 km etelään kaupungin.