Autonvuokraus Antwerpen

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Antwerpen

Antwerpen matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Antwerpen. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Antwerpen

Autovuokraamo Antwerpen
Autovuokraamo Antwerpen

Antwerpen sijaitsee Pohjois Belgiassa lähellä rajaa Alankomaiden, ja on osavaltion pääkaupunki Flanderin.Antwerpen on suurin satama maassa, sijaitsee joen Scheldt – 88 km kaakkoon Pohjanmeren. Kaupungissa on 480000 asukasta (2010), ja on tärkeä liikenteen solmukohta. Antwerpen on Belgian tärkein kauppakeskus.

Antwerpen on keskellä Flanderin taiteen ja kulttuurin, ja on useita matkailukohteita. Niistä suosituin on goottilainen katedraali ”Onze-Lieve-Vrouwekathedraal” mainitaan, joka on Unescon maailmanperintökohde. Tuomiokirkko rakennettiin vuosina 1352 – 1521 ja on 123 metriä korkea kellotorni. Muita nähtävyyksiä ovat Renaissance Hall 1565, Plantijn-Moretus museo – joka oli yksi Euroopan suurimmista graafisen alan yrityksistä vuonna 1500, Rubens – missä Flanderin taidemaalari Peter Paul Rubensin asunut ja työskennellyt sekä jäänteet keskiaikaisen linnan Steen, joka taloa sjøfarstsmuseum.

Lisäksi Antwerpenin on eläintarha, useita linnoja, teattereita, ooppera ja taidegallerioita.

Lähin suuri kansainvälinen lentokenttä on Brussels Airport – Zaventem, joka sijaitsee 44 km etelään Antwerpen.On myös pienempi lentokenttä lähellä kaupungin – Antwerpenin lentoasema – sijaitsee 9 kilometriä etelään keskustasta. Sieltä on suorat lennot Lontoossa ja Manchesterissa vuonna Englannissa.