Autonvuokraus Liège

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Liège

Liège matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Liège. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Liège

Autovuokraamo Liège
Autovuokraamo Liège

Liègen kaupunki itäosassa Belgian ja on hallinnollinen pääkaupunki maakunnassa, joka on nimensä Liègen.Kaupunki sijaitsee ranskankielisen Vallonian alueen joen Maas, ja sillä on noin 200000 asukasta (2010). Liege on lyhyt matka sekä Alankomaat ja Saksa.

Liège on suurin ja tärkein kaupunki alueella, ja se on myös taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Lisäksi Liège tärkeä liikenteen liittymää kanssa tieyhteydet suuriin kaupunkeihin ja Belgian ulkopuolella.

Liège on yliopisto, perustettu vuonna 1817, teatteri, ooppera ja museot. Kaupunkikuvan on ominaista sekä vanhaa ja uutta arkkitehtuuria, ja jotkut suosituimmista historialliset nähtävyydet ovat St. Paulin katedraali 1200-luvulta, St. Denis kirkko 900s ja tyylikäs raatihuone peräisin 1714.

Vierailu taidemuseo, yksi esimerkki katso Picasson teosta, Gauguin, Monet ja Chagall. Muita nähtävyyksiä Liègessä, joka on tutustumisen arvoinen on Science Museum ja Natural History Museum.

Liège on tunnettu myös vilkkaasta yöelämästä, sen erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä niiden vuosittaiset festivaalit.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Brussels Airport – Zaventem, joka sijaitsee 98 km luoteeseen Liege.Myös Brussels Airport – Charleroi saattaa olla merkitystä.Tämä lentokenttä, joka käyttää pääasiassa halpalentoyhtiöiden, on 93 km lounaaseen Liege.