Autonvuokraus Mons

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mons

Mons matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mons. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mons

Autovuokraamo Mons
Autovuokraamo Mons

Mons on kaupunki ja kunta Belgian Hainaut’n maakunta. Kaupungissa on 92   523 asukasta (2011).Se sijaitsee lähellä rajaa Ranska ja alle tunnin junamatkan päässä Brysselin.Väestö puhuu ranskaa.

Mons tiedetään olevan kulttuuripääkaupunki Vallonian, ja vuonna 2015, Mons valittiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Vuosi kuuluu juhlistetaan suurnäyttely Van Gogh taidemuseossa BAM. Van Gogh asui Mons yli vuoden, ja yksi nähtävyyksistä on käydä talossa, jossa hän asui. Toinen museo arvoinen on Museum of Modern Art, MAC: n – Musée des Arts Con-tempo sateet, joka sijaitsee vanhassa tehdasrakennuksessa aivan kaupungin ulkopuolella. Noin Mons oli aikoinaan tärkeä alue kaivos.

Joka vuosi järjestetään kuuluisa keskiaikainen festivaali Mons, Ducasse de Mons tai Doudou kuten sitä kutsutaan. Se alkaa viisikymmentäkahdeksan päivä pääsiäisen jälkeen. Mons on tunnettu kauniista rakennuksista ja monumentteja, kuten kaupungintalon goottilainen tyyli 1500. Vanha kaupunki on erittäin houkutteleva romanttinen kapeita katuja keskittynyt Plaza Mayor.

Mons on kaupunki, joka on isännöinyt monia tärkeitä historiallisia tapahtumia. Se oli täällä, että britit olivat ensimmäisen pelinsä alle 1 Maailman 23 ja 24 elokuussa 1914. Heillä oli tieltä saksalaiset.

Lähin lentokenttä on Brussels South Charleroi Airport sijaitsee 47 km päässä Mons.