Autonvuokraus Brugge

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Brugge

Brugge matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Brugge. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Brugge

Autovuokraamo Brugge
Autovuokraamo Brugge

Brugge (120000 asukasta vuonna 2011) sijaitsee Luoteis Belgiassa, ja on maakunnan pääkaupunki Länsi-Flanderin.Kaupunki sijaitsee 15 km päässä Pohjanmeren ja kanavan yhteys rannikkokaupungeissa Zeebruggen ja Oostenden ja sataman kaupungin Gent.

Brugge on perustettu jo vuonna 865, ja on monia keskiaikaisia ​​rakennuksia. Kaupungissa on suuri matkailun ja tunnetaan viehättävä, historiallinen keskusta – joka myös on Unescon maailmanperintökohde. Vanhassa kaupungin valleilla, mukulakivikatuja, suuret aukiot, kanavat ja seinät. Täällä voit myös käydä monia nähtävyyksiä – mukaan lukien Goottilainen St. Sauveur katedraali (rakennettu vuosina 1200-1500: n) kirkko ”Onze-Lieve-Vrouwekerk” –   Sen juuret til1200 luvulla.Sisällä kirkossa on patsas ”Madonna ja lapsi” luotu Michelangelon vuonna 1500.

Brugge on muuten rikas kulttuurielämä taiteen museoita ja teattereita, ja on myös tunnettu monista vuosittain festivaaleja – mukaan lukien olut festivaali ja elokuvafestivaali. Vuonna 2002 kaupunki nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Brussels Airport – Zaventem, joka sijaitsee 109 kilometriä kaakkoon Bruggen.Autolla kestää noin 1 tunnin ajomatkan päässä Brysselin lentoasemalta Brugge.