Autonvuokraus Tournai

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tournai

Tournai matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tournai. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tournai

Autovuokraamo Tournai
Autovuokraamo Tournai

Tournai on sekä kaupunki-ja ranskankielinen kunta Belgiassa sijaitsevan 85 km lounaaseen Brysselissä ja on rajalla Ranskassa.Kaupungin väestöstä on 69 751 (2012) asukasta. Paikallisella kielellä kutsutaan Tournaisien.

Tournai on kanssa Tongeren on vanhin kaupunki Belgiassa.Se on ollut erittäin tärkeä historiallinen, taloudellinen ja kulttuurinen merkitys Flanderin keskiajalla. Tänäänkin se on tärkeä kulttuurinen merkitys Belgian, ja sen historia houkuttelee paljon kävijöitä. Joka toinen sunnuntai syyskuussa järjestettiin kulkue, joka on järjestetty joka vuosi vuodesta 1092, paitsi vuonna 1566. Tournai on museo kuvataiteen hyvin kokoelmat, tässä ovat teoksia Van Gogh ja Rubens.

Yksi tunnetuimpia historiallisia rakennuksia on Belgian vanhin kellotorni aloitettiin 1188. Cathedral Notre-Dame de Tournain kahdentoista vuosisadan vaikuttava rakennus Romaaninen ja goottilainen arkkitehtuuri on tunnettu viidestä kellotorneista. Tournai tuomiokirkko on yksi kauneimmista uskonnollisia muistomerkkejä länsimaissa sen hopean ja kuparin koristeet. Molemmat Unescon lisenssin.

Lähin lentokenttä on Lille, noin 25 kilometrin päässä Tournai. Brysselin lentokenttä on 81 km päässä ja siellä on kaksi suoraa junat Brysseliin tunnissa.