Autonvuokraus Namur

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Namur

Namur matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Namur. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Namur

Autovuokraamo Namur
Autovuokraamo Namur

Namur (Nameur Vallonian, Namen hollanniksi) on tärkein kaupunki Belgian Vallonian alueen ja sijaitsee maassa, jossa joet Sambre ja Maas täyttää 60 km päässä Brysselin.Namur on myös nimi Province kaupungin on sisään Kaupungissa on 109765 asukasta (2011) virallinen kieli on ranska ja paikallisen murteen nimeltään Valon.

Namur on kaupunki historian kauan sitten, ja on monia mielenkiintoisia rakennuksia, kuten barokki Pyhän Aubain katedraali. Tärkein nähtävyys on linna, jonka muurien sijaitsee kukkulalla vanhassa kaupungissa, ”Citadel”. Se on yksi tärkeimmistä säilötyt linnoituksia Euroopassa. Toinen nähtävyys on vierailla kauniissa puutarhassa linnan Chateau d’Annevoie aivan kaupungin ulkopuolella. Se oli strategisesti tärkeä kohta, kun saksalaiset hyökkäsivät Belgia 1914 1 Maailmansotaa, ja myös kärsi pahoin aikana 2. Maailmansota.

Matkailukausi avaa kolmantena lauantaina huhtikuussa ”folk päivää.” Tärkeä tapahtuma on syyskuun loppuun Vallonian festivaali. Perinteisten ruoka ja juoma ovat useita kulttuuritapahtumia, näyttelyitä, konsertteja ja jopa urheilutoimintaan. Niin vähän elvyttää ja säilyttää vanhoja perinteitä elossa alueella. Pääsiäisen tienoilla, järjestettiin suuri olut festivaali.

Namur Suarlée lentokenttä on alueellinen lentokenttä Belgiassa, sijaitsee noin 8 kilometriä pohjoiseen Namur.