Autonvuokraus Wien

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Wien

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Wien tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Wienissä kauttamme.

Wienin opas

Bilutleie Wien
Wien Autonvuokraus

Wien on Itävallan pääkaupunki,ja se sijaitsee Tonavan varrella maan koillisosassa. Kaupungissa on 1,7 miljoonaa asukasta (2011).
Wien on maan kulttuuri- ja talouskeskus sekä tärkeä teollisuus- ja tiedekaupunki. Kaupungin yliopisto perustettiin vuonna 1365. Wien on myös merkittävä liikenteen solmukohta, ja sillä on suuri matkailu.

Wien on tunnettu siitä, että se on yksi maailman tärkeimmistä klassisen musiikin keskuksista. Täältä löydät museoita kuuluisille säveltäjille ja muusikoille, kuten Haydn, Mozart, Beethoven, Shubert ja Strauss – jotka kaikki ovat asuneet lyhyemmän tai pidemmän ajan wienissä. Kaupunki on myös kuuluisa vuotuisista musiikki- ja teatterifestivaaleistaan.

Nähtävyyksiä

Wienin historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohde, ja siellä on monia kauniita kirkkoja ja luostareita. Stephansdomen (rakennettu kaudella 1304 – 1511) on suosittu turistinähtävyys täällä – sen tyypillinen 136,7 metrin korkuinen torni.

Muita Wienin nähtävyyksiä ovat 1700-luvun ”Belvedere”,”Wienin valtionooppera” – kaupungin tärkein oopperatalo vuodesta 1869, goottilainen kirkko ”Ruprechtkirche” 1200-luvulta, luonnonhistoriallinen museo – geologisilla ja kasvitieteellisillä kokoelmilla sekä taidemuseo – jossa muun muassa luonnonhistoriallinen museo – rakennettiin 1200-luvulla. voi nähdä Rembrandtin ja Rubensin taideteoksia.

Kaupungissa on myös teatterimuseo, psykologi Sigmund Freudille omistettu museo sekä eläintarha.

Hieman kaupungin keskustasta lounaaseen on palatsi ”Schönbrunn” vuodesta 1695,joka on merkittävä turistinähtävyys. Palatsi oli aiemmin keisarillinen metsästyslinna ja kesäasunto, mutta on nykyään museo. Paikassa on myös kaunis puisto, joka on maisemoitu ranskalaiseen tyyliin vuonna 1706. Schönbrunn on Unescon maailmanperintökohde.

Palatsi oli aiemmin keisarillinen metsästyslinna ja kesäasunto, mutta on nykyään museo.

Tutustu Wieniin autonvuokraus

Wien sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla suhteessa useisiin jännittäviin pääkaupungeisiin, kuten Bratislavaan, Prahaan ja Budapestiin. On myös helppo päästä useisiin kauniisiin kyliin ja historiallisesti kiinnostaviin paikkoihin. Alpit eivät myöskään ole kaukana, jos sinulla on vuokra-auto käytössäsi ja lähdet hiihtämään tai kävellen vuorille. Tässä muutamia vinkkejä Wienin kanssa ajamiseen lähtökohtana.

Linna on linna, joka oli aiemmin paikalla 1100-luvulla.

Burg Kreuzenstein – Satulinna aivan Wienin ulkopuolella

Keskiaikainen Kreuzensteinin linna ei ole kaukana Wienistä, ja se on itse asiassa eniten saatavilla niille, joilla on autonvuokraus. Linnaan pääseminen julkisilla viestintävälineilla on hankalaa ja kestää kauan, kun taas autolla pääset sinne muutamassa minuutissa. Linna on hyvin seikkailunhaluinen, mikä saa ajattelemaan prinsessoja, lohikäärmeitä ja sankareita. Mitä näet tänään on peräisin vuodelta 1874,mutta se oli linnan rekonstruktio, joka seisoi samassa paikassa joskus 1100-luvulta lähtien. Rekonstruoitu linna on rakennettu myös muiden keskiaikaisten linnojen materiaaleista, minkä vuoksi Kreuzensteinilla on kosketus, joka saa sen näyttämään paljon vanhemmalta kuin se todella on. Linna sijaitsee siististi kukkulalla, mikä teki valloittamisen mahdottomaksi, kunnes Ruotsin armeija valloitti Kreuzensteinin 30-vuoden sodan aikana. Olet ehkä nähnyt Burg Kreuzensteinin aiemmin, koska sitä on käytetty vallankaappauksena useissa elokuvissa jaTV-ohjelmissa – kuten The Witcher, joka tuli Netflixiin vuonna 2019.

  • Wienin keskustasta Burg Kreuzensteiniin on vain 26 kilometriä. Ajat pohjoiseen Tonavan A22-varrella ja matka kestää yleensä 25-30 minuuttia.

Maitoa ja kremejä Wachaun laaksossa

Wachau on kauniin laakson ja kulttuurimaiseman nimi Wienin länsipuolella. Tonava virtaa laakson läpi, tehden Wachausta hedelmällisen alueen. Ilmasto-olosuhteet tarkoittavat, että Wachau on sopiva paikka rypäleiden viljelyyn, ja siksi täällä on useita kuuluisia viinintuotantotiloja. Laakson molemmista päistä löydät kaksi pientä kaupunkia Melk ja Krems, jotka molemmat ovat hienoja paikkoja vierailla. Talkista löydät yhden Itävallan tunnetuimmista ja vaikuttavimmista luostareista,Stift Talkin, joka perustettiin vuonna 1089. Melkissä on myös useita muita historiallisesti merkittäviä nähtävyyksiä. Krems on näistä kahdesta suurin kaupunki, ja se on kuuluisa kauniista vanhastakaupungistaan kaupungin keskustassa. Tämä on myös suosittu kaupunki, jossa voit käydä ostosmatkoilla, ja varsinkin jos etsit hyviä valkoviinejä Wachaun laaksosta.

  • Wienistä Melkiin on noin 88 kilometriä. Ajoaika on noin 1 tunti ja 5 minuuttia.
  • Jos haluat ajaa jokea pitkin kauniin laakson läpi Krems an der Donaulle, tämä kestää noin 35 minuuttia (etäisyys on noin 37 kilometriä).
Luostarin stift Melk perustettiin vuonna 1089.
Budapest on täynnä historiallisia rakennuksia, jotka kannattaa ottaa kiinni.

Budapest – Twin City idässä

Wienin ja Budapestin välillä on vahva historiallinen side Unkarissa. Kaupungit jakoivat Austro-Unkarin monarkian pääkaupungin aseman. Lyhyt matka on merkinnyt myös sitä, että näiden kahden alueen välillä on ollut paljon kauppaa ja perinteiden vaihtoa. Vaikka historia sanelee, että Budapestin ja Wienin välillä on monia yhtäläisyyksiä, myös kontrastit ovat suuria. Autonvuokrausmatka Budapestiin on yksi parhaista ja suosituimmista retkistä, joita voit tehdä Itävallan pääkaupungissa. Sama pätee, jos asia kumotaan. Budapestissa kannattaa vierailla unescon maailmanperintöluettelossa olevissa monissa nähtävyyksissä,puhumattakaan yhdestä kaupungin roomalaisista tai turkkilaisista kylpylöistä. Kaupungissa on myös paljon museoita ja gallerioita (yhteensä yli 220 kaupungin keskustassa), erittäin hieno ooppera ja pari saarta Tonavan joella, jotka tarjoavat vihreitä puistoja ja kauniita puutarhoja.

  • Se on noin 244 kilometriä Wienin keskustasta Budapestiin, Unkarin pääkaupunkiin. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä, ajomatka kestää noin 2 tuntia ja 40 minuuttia.
Jos jätät vuokra-auton kaupungin keskustaan, voit käyttää raitiovaunua ja käydä tyypillisessä tšekkiläisessä pubissa.

Praha – Tšekin kultainen kaupunki

Pääoma, joka Tšekillä on myös samanlainen historiallinen yhteys Wieniin kuin Budapestilla. Kaupungilla oli tärkeä rooli Itävalta-Unkarin monarkiassa, ja suuressa osassa kaupungin keskustaa on arkkitehtuuria, joka muistuttaa wieniläisistä. Perinteet ja kulttuuri eivät myöskään ole erilaisia kuin Itävallassa. Se on suhteellisen lyhyen matkan päässä Prahasta jamahdollista tehdä päiväretki, mutta suosittelemme, että vietät aikaa tässä upeassa kaupungissa. Prahassa nähtävyydet ovat tiiviitä, siellä on edullista yöpyä, ja kaupungissa on jännittävä kulttuuri- ja yöelämä. Jos tulet autolla, harkitse tämän laittaminen sinulta hotellin autotalliin tai vastaavaan. Praha on parhaiten kokenut jalka (tai raitiovaunu / metro), eikä vähiten siksi, että sinun pitäisi myös pysähtyä tšekkiläinen pubi ja maistaa hyviä pilsners.

  • Wienistä Prahaan on noin 294 kilometriä, jos ajat lyhyintä reittiä Znojmon ja Jihlavan kautta Tšekissä. Ajoaika ilman pysähdystä on sitten noin 3 tuntia ja 45 minuuttia.
Jäännökset Roomalaisesta linnoituksesta Roomalaisesta Carnutumin kaupungista.

Petronell-Carnuntum – Roomalainen etuvartio

Carnuntum oli roomalaisen linnoituskaupungin ja asutuksen nimi, joka oli peräisin noin 50 e.Kr. Silloin Tiberius ja marcus Aurelius hallitsivat Rooman valtakuntaa. Carnuntum oli strategisesti tärkeä tukikohta sodille täällä asunutta saksalaista Markomannersia vastaan. Nämä sodat ovat muuten inspiraatio Ridley Scottin kuuluisalle elokuvalle ”Gladiaattori”, jonka pääosassa on Russell Crowe. Nykyään Carnuntum on yksi Itävallan tärkeimmistä nähtävyyksistä. Täältä löydät jäänteitä Rooman linnoituksesta, mukaan lukien amfiteatteri, roomalainen kylpy, gladiaattorikoulu jauseita hallintorakennuksia. Osa tästä on rekonstruoitu. Kaupungissa on myös jännittävä museo, jossa on esillä arkeologisten kaivausten esineitä.

  • Wienistä Petronell-Carnuntumiin on noin 43 kilometriä, jos ajat A4- ja B9-aitaa. Ajoaika on silloin noin 35 minuuttia.
Kiinnitä huomiota raitiovaunuraiteisiin ja pysäkeille, kun ajat kaduilla.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Pääsääntöisesti katujen parkkipaikat on merkitty valkoisilla raidoilla viinikeskuksessa. Etsi myös merkkejä, jotka osoittavat, että se saa pysäköidä. Kyltissä näkyy sana ”Gebührenpflichtig”, jos parkkipaikka on maksullinen. Siinä sanotaan myös, mihin aikaan sinun on maksettava maksu. Kaupungin keskustasta löytyy luonnollisesti useita pysäköintihalleja, jamyös suurimpien hotellien autotallit ovat hyviä vaihtoehtoja parkkipaikkaa etsittäessä. Edullisin ratkaisu on käyttää Park-And-Ridea. Nämä ovat keskustan laitamilla olevia palvelupysäköintipaikkoja, jotka ovat aina julkisen liikenteen läheisyydessä.

Ajaminen Wienissä on suhteellisen helppoa ja mutkatonta, lukuun ottamatta vanhaa kaupunkia (Innere Stadt). Useimmat kadut on suljettu liikenteeltä. Tässä kaupungissa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota moniin pyöräilijöihin ja jalankulkijoihin kaduilla. Teillä on usein omat pellot pyöräilijöille (älä sekoita näitä kenttiä parkkipaikoilla). Wienissä on myös monia raitiovaunuraiteita, ja raitiovaunupysäkeillä kannattaa olla erityisen varovainen. Wienin ulkopuolella ja muualla Itävallassa moottoriteillä ja maalaisteillä se on yhtä helppoa kuin Saksassa ajaminen.

Wienin kansainvälinen lentokenttä on lyhyen ajomatkan päässä Wienistä.

Lentokenttä

Wieniä palveleva lentokenttä on nimeltään Wienin kansainvälinenlentokenttä tai Itävaltalainen Flughafen Wien-Schwechat. Se sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä pääkaupungin keskustasta kaakkoon. Yhteensä noin 27 miljoonaa matkustajaa käyttää lentokenttää vuoden sisällä. Liikenne tulee pääasiassa Euroopan kaupungeista. Voit myös lentää suoraan Wieniin Kanadasta, Yhdysvalloista, Thaimaasta, Kiinasta, Thailand Japanista, Egyptistä, Marokosta, Marokko emiraateista ja Lähi-idän maista. Lentokentällä on 4 terminaalia, joista kolme on yhteydessä toisiinsa. Neljäs, terminaali 1A sijaitsee terminaalia 1 vastapäätä. Suurin osa reittilennoista suurimpien lentoyhtiöiden kanssa saapuu terminaaliin 3, kun taas monet halpalentoyhtiöt käyttävät terminaalia 1A.

Wienin kansainvälisellä lentokentällä autonvuokrausta tarjoavat yritykset kerätään erilliseen keskukseen pohjakerroksen pysäköintialueen 4 (P4) liittymän yhteydessä. Tarjolla on myös vuokra-autoja. Terminaalien 1, 2 ja 3 tuloaula on yhdistetty keskustaan. Yritykset, jotka löydät täältä, ovat Alamo, National, Avis, Payless, Hertz, Flizzr, Sixt, Thrifty, Enterprise, Buchbinder, Budget ja Europcar. Autovuokraamo U-Saven työpöytä on aivan parkkipaikan vieressä.

  • Wienin kansainväliseltä lentokentältä Wienin keskustaan on noin 23 kilometriä. Ajoaika on noin 25 minuuttia normaalissa liikenteessä maanteillä.