Autonvuokraus Salzburg

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Salzburg

Salzburg matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Salzburg. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Salzburg

Autovuokraamo Salzburg
Autovuokraamo Salzburg

Salzburg sijaitsee länteen Itävallan joella Salsach – lähellä rajaa naapurimaiden Saksa.Kaupungissa on 148000 asukasta (2011), ja se sijaitsee 115 km kaakkoon Saksan kaupungissa München.

Salzburg on merkittävä matkailukohde, liike-ja kulttuurielämän keskus, ja myös merkittävä liikenteen solmukohta. Salzburg on myös tiedetään olevan sopimuksen ja messeby.

Kaupunki on kuuluisa festivaali – joka on vuosittainen tapahtuma vuodesta 1920. Salzburgin musiikkijuhlilla on tehnyt keskus musiikin ja teatterin kulttuuria.

Säveltäjä WA Mozart syntyi Salzburgissa vuonna 1756, talon hän varttui ollut museona vuodesta 1880.

Vanha kaupunki on Unescon maailmanperintökohde, ja siellä on sellainen Old Town Hall 1768, yliopiston (perustettu 1618) ja fransiskaanien alkaen 1300.

Muita nähtävyyksiä Salzburgin tuomiokirkko 1628, Residenz rakennuksessa 1600, Kapuciner luostarin 1602 ja Mirabell Palace 1606 – joka on myös kaunis puutarha. Naapurissa, musiikki laitos ”Mozarteum” on konserttisalit, musiikki akatemia ja Mozart arkisto.

Se suositteli myös vierailu Museum of Art ja kulttuurihistoria (”Salzburg museo”) – jos katso löytöjä roomalaisten aikakaudella ja vanhemmat maalauksia ja veistoksia.

Kukkulalla kaupungin yläpuolella on linnoitus Hohensalzburgin, joka perustettiin vuonna 1077. Tämä on Euroopan linnoituksia alkaen 11. luvulla ja on merkittävä matkailukohde. Borgen on lähes 1 miljoonaa kävijää vuosittain.

Salzburgin lentokenttä sijaitsee 11 kilometriä lounaaseen keskustasta.