Autonvuokraus Klagenfurt

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Klagenfurt

Klagenfurt matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Klagenfurt. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Klagenfurt

Autovuokraamo Klagenfurt
Autovuokraamo Klagenfurt

Klagenfurt (vuodesta 2007 Klagenfurt am Wörthersee) on pääkaupunki Itävallan valtion Kärntenin, ja on vajaat 100000 asukasta (2011). Etelä kaupunki on Karawanken vuoria, joka muodostaa rajan Slovenia.Kaupungin länsipuolella sijaitsee Wörthersee-järvelle.

Klagenfurt on sekä tärkeä teollisuuden kaupunki ja liikenteen solmukohta. Lisäksi kaupunki on tunnettu monista messuja.

Klagenfurt perustettiin vuonna myöhään 1100-luvulla ja tuli pääkaupunki Kärntenin vuonna 1518. Vuonna 1544 kaupunki tuhoutui täysin tulipalossa. Kun uudelleenrakentaminen Klagenfurt tärkein linnoitus Itävallassa. Sen jälkeen 1 Maailmansota Jugoslavia vaatimuksia kaupunkiin, mutta kansanäänestys vuonna 1920 varmistettava, että jäi Itävallan Klagenfurtissa.

Klagenfurt vastaanottaa suuri virta turisteja vuosittain – ja kaupunki on myös monia nähtävyyksiä keuliminen, kuten useita mielenkiintoisia museoita. Yksi tärkein on historiallinen museo ”Kärntner Landes Museum”, joka on yksi suurimmista museoista Itävalta.Lisäksi on useita taidemuseoita kaupungissa. Tunnetuin on ”Die Stadt Galerie Klagenfurt” – näyttely klassikko modernismin ja ”Das Museum Nykytaiteen Kärnten” – näyttely nykytaiteen.

On myös monia luonnonkaunis kirkkoja kaupungin, jossa Klagenfurter Dom peräisin 1581 on suurin. Se toimii myös katedraalin hiippakunnan Gurk. Myös ihana kirkko ”Heiligengeistkirche” on suosittu kohde – ja entinen keskiaikainen luostari ”Pin Viktring”.

Yksi tärkeimmistä ei-uskonnollisia rakennuksia kaupungissa on ”Landhaus Klagenfurt”, viimeisenä listalla vuonna 1500. Rakennuksen osiin jaettu tänään parlamentin Kärntenissä.

Muuten kaikki vanhat Klagenfurtin keskustaan ​​nähtävyys sinänsä. Myös alueilla ympäri kaupunkia on useita paikkoja – kuten kaksikymmentä vanha linna ja joukko kauniilla puistoalueella, on myös kauniita rantoja ja tarjoaa veneen vuokraus.

Lähin lentokenttä on Klagenfurt Airport, joka sijaitsee 3 km koilliseen downtown.