Autonvuokraus Dornbirn

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Dornbirn

Dornbirn matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dornbirn. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dornbirn

Autovuokraamo Dornbirn
Autovuokraamo Dornbirn

Itävallan kaupunki Dornbirn sijaitsee lähellä Bodenjärven ja on noin 46000 asukasta (2012). Se on valtion Vorarlbergin suurin kaupunki – ja hallinnollinen keskus. Kaupunki on myös tärkeä kaupallinen keskus alueella ja liikenteen solmukohta.

Dornbirn sijaitsee lähellä rajaa kolmen maan, Itävalta, Saksa ja Sveitsi.Dornbirn myös osa metropolialueen, joka sisältää saksalainen kaupunki Lindau ja Sveitsin St. Margrethen. Kaupunki sijaitsee molemmin puolin Dornbirn River.

Dornbirn nousi kylä 1200, mutta se oli luultavasti ollut asutusta täällä aikaisemmin. Valtion virallinen saavutettava Dornbirn vuoteen 1901. Perinteisesti, tekstiili-ja panimoteollisuus ovat tärkeitä – ja vuodesta 1949, vuotuinen tekstiili näyttely on pidetty täällä. Dornbirn sai ensimmäisen kutomon vuonna 1795, ja tämä on myös Vorarlberg vanhin panimo – Mohrenbräu.

Suurin osa rakennuksista Dornbirn on ominaista 1800 – ja 1900-luvulla arkkitehtonisia tyylejä, ja asuinalueet keskustan ympärillä muodostuu suuri määrä hajallaan parsellhus-alueella.

Kaupungin tärkein nähtävyys on ”Rotes Haus” – tyypillinen perinteinen rakennus Reinin laaksossa, rakennettu vuonna 1639. Talossa on paljon historiansa talon vieras, ja on edelleen ajaa kuin että – sen lisäksi koostua Vorarlbergin suosituimmista ravintoloista. ”Rotes Haus” on Dornbirn tärkeä maamerkki.

Muita suosittuja kohteita on kaupungin historian museo ”Stadtmuseum Dornbirn” sekä luonto ja teknologia museo ”Inatura”, joka on tehnyt nykyaikaisen mulimediaverktøy käyttää kampanjansa. Muuten Dornbirn usein käytetty lähtökohta retkiä pitkin kauniin Bodenjärven, missä virkistysmahdollisuudet ovat monet.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Friedrichshafen Bodensee Airport sijaitsee 48 km luoteeseen Dornbirn (Saksan puolella).