Autonvuokraus Kristiansand

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kristiansand

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Kristiansand tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Kristiansand kauttamme.

Kristiansand opas

Bilutleie Kristiansand
Kristiansand Autonvuokraus

Kristiansand on kunta Vest-Agderin läänissä Norjassa. Itse keskusta sijaitsee Utran päässä. Kristiansandissa on 84 319 (2012) asukasta ja se on Norjan kuudenneksi suurin kaupunki.

Keskus on keskittynyt vanhimman kaupunginosan, posebyenin ja Kvadraturenin ympärille, joka tunnetaan ruudukkoihin rakennetuista valkoisista puutaloistaan. Kaduilla on monia kahviloita ja kauppoja. Kristiansand oli strategisesti tärkeä kaupunki, kun Norja oli liitossa Tanskan kanssa, koska se oli lähellä Tanskaa. Christiansholmin linnoitus oli osa Christian IV:n suunnitelmaa Kristiansandin puolustamiseksi, kun kaupunki perustettiin vuonna 1641, ja se on edelleen hyvin säilynyt. Kristiansandissa on risteilysatama, ja Tanskaan on päivittäin lauttoja.

Nähtävyyksiä

Alueella on ollut asutus kauan sitten. Naapurikunnasta Søgnestä on löydetty hyvin säilynyt 6 500 f.Kr naisen luuranko. Tässä on yksi maan vanhimmista kirkoista,Oddernesin kirkko, noin 1040.
Kristiansand tunnetaan ”kesäkaupunkina” hyvän ilmaston ja kesäkuukausien suuren turistitulvan vuoksi. Erityisesti 13 km itään kaupungin keskustasta sijaitseva Dyreparken on erittäin suosittu ja Toiseksi suosituin turistinähtävyys Norjassa Holmenkollenin jälkeen. Täältä löydät myös suositun Cardamom Cityn. Kristiansandin kalastuslaituri on toinen nähtävyys kesäkuukausina.

Veneet telakoitivat Fiskebryggaan Kristiansandiin.

Tutustu Kristiansand autonvuokraus

Etelä-Norja ja Kristiansand liittyvät usein valkoiseksi maalattuihin taloihin, kesäidylleihin, puuveneisiin ja paistettuun makrilliin. Kuitenkin, se ei ole vain rannikolla löydät ainutlaatuisia kokemuksia, mutta myös ylös laaksoissa ja vuorilla Agder county. Autonvuokraus, voit nopeasti päästä erilaisia paikkoja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia et löydä mistään muualta maasta. Tässä on pieni valikoima helppoja ajeluja.

Kristiansandin eläintarhassa voit nähdä sekä eksoottisia lajeja että norjan eläimistön kuuluisimpia lajeja.

Kristiansandin eläintarha – Teemapuistot peräkkäin

Muutaman kilometrin päässä Kristiansandin keskustasta itään on eldorado niille, jotka ovat lapsia tai sydämeltään lapsellisia. Kristiansandissa on eläintarha, aivan Kardemommebyn, Hakkebakkeskogenin, Båtbasaren tivolin,Kapteeni Sabretoothin kanssa johtajana olevan Kjuttavigan ja Vesipuiston vieressä, jossa on monia uima-altaita ja vesiliukumäkiä. Eläintarhassa on monia hienoja lajeja, kuten leijonia, krokotiilejä, gepardeja, Siperian tiikereitä ja simpanssi Julius, jota pidetään Norjan kansallisena julkkiksena. Voit myös tervehtiä pohjoismaista lajisusia, ilvestä ja ahmaa täällä sekä useita muita hienoja eläimiä.

  • Eläintarha sijaitsee enintään 11 kilometriä Kristiansandin keskustan ulkopuolella. Siellä voit ajaa noin 10-12 minuuttia autonvuokraus.

Lindesnesin majakka – Norjan eteläisin kohta

Lindesnes Fyr on kuunnellut mainittua sääennusteesta radiosta. Tämä on Norjan eteläisin kohta, jos pysymme mantereella, ja majakka on vanhimpia. Majakka rakennettiin tänne ensimmäisen kerran 1650-luvulla, mutta nykyinen versio syntyi uudelleenrakentamisen jälkeen vuonna 1915. Toisen maailmansodan aikana, kun saksalaiset miehittivät Norjan, Lindesnesiä pidettiin tärkeänä strategisena kohtana. Sitten tänne rakennettiin 40-40 40 000 tunneli- ja konekivääripesäkeä, jotka ovat vielä tänäkin päivänä nähtävissä. Lindesnesin majakassa on myös museo, kystlivet joka raportoi Norjan merenrannasta, ja vierailijoiden keskus, jossa on elokuvateatteri, näyttelyitä, museokauppa ja kahvila. Majakanvartijan asunnosta on myös mahdollista vuokrata asunto, jossavoi nukkua enintään 6 henkilöä.

  • Se on 84 kilometriä Kristiansandista Lindesnesin majakkaan, jos ajat nopeinta tietä (Euroopan reitti 39). Ajoaika on noin 1 tunti ja 20 minuuttia.
Lindesnesin majakka – Norjan eteläisin kohta.

Trollpark Evje – Aktiviteettipuisto koko perheelle

Tämä evjen pohjoispuolella oleva aktiviteettipuisto vetoaa kaikkiin, joilla on leikkisä mieli, ja se sopii 3–103-isille. Täällä kaikki pääsevät avautumaan kauniissa maisemissa koskenlaskulla, kiipeilyllä, aaltosurffaamalla, melomalla ja melomalla japaljon muuta. Keskuksessa on myös sellaisia asioita kuin paintball pitch, vesipuisto,kiipeilylinna lapsille, pakohuoneja paljon enemmän sopii pienille ja suurille ryhmille. Voit pysähtyä ja pitää hauskaa vain muutaman tunnin, jos haluat, tai varata mökin tai teltan majoitusta varten. Trollparken on myös erittäin hyvä lähtökohta, haluatko lähteä pyöräilemään tai patikoimaan metsiin tai laakson ympärillä sijaitseville vuorille.

  • Trollpark Evje sijaitsee aivan yhtä kieltäen Evjen kylän ja noin 72 kilometriä Kristiansandista pohjoiseen. Ajoaika on noin 1 tunti.
Sørlandsperlen Lyngør valkoisine puutaloinaan.

Lyngør – Etelä-Norjan kaunein pikkukaupunki?

Etelä-Norjassa on monia kauniita pikkukaupunkeja, eikä sillä välttämättä ole niin väliä, missä näistä ihmisistä vierailet. Siitä huolimatta monet uskovat, että jos vierailet ensin yhdessä niistä, tämän pitäisi olla Lyngør. Asutus on jaettu useisiin pieniin saastoja, jotka ovat lähellä toisiaan. Aiemmin merikapteenit asuivat usein täällä, melko pienissä ja valkoiseksi maalatuissa taloissa, joissa oli lakkoaidat danderte-puutarhojen ympärillä. Lyngørillä on ollut pieni rooli myös maailmanhistoriassa. Napoleonin sodan aikana salmessa käytiin meritaisteluita, joissaBritannian laivasto teki lyhyen prosessin Tanskan ja Norjan yhteisten sotalaivojen kanssa. Pikkukaupunki on voittanut palkintoja kauneudestaan ja myös Euroopan parhaiten säilyneenä kylänä.

  • Se on 103 kilometriä Kristiansandin keskustasta Lyngøriin. Matkalla sinne ohitat monia muita pieniä paikkoja, joissa on hienoa käydä. Ajomatka pysähtymättä kestää noin 1 tunti ja 20 minuuttia.
Setesdal kauniilla luonnolla. Kuva: Synne Åkre

Setesdal – Koe Norjan kauneimpia kyliä

Setesdal on Evjen ja Hovdenin hiihtokeskuksen väliin ulottuvan laakson nimi, jonka läpi Otrajoki virtaa. Tien varrella on useita viihtyisiä ja pieniä kyliä, jotka kannattaa pysähtyä. Yksi näistä on Byglandsfjord, jossa voit saada kyydin veteen vanhan puulämmitteisen höyrylaivan DS Bjorenin kanssa. Rysstadissa sijaitsee Setesdalsmuseet, jossa on näyttelyitä, jotka osoittavat Norjan tämän osan kulttuurin, historian ja perinteet. Vallessa on huippukiipeilykeskus ja Rygnestadtunet,joka on listattu maatila, jossa on rakennuksia 1500-luvulta. Setesdalissa on myös runsaasti kalastuspaikkoja, uimapaikkoja ja muita luontoelämyksiä. Jos haluat viettää enemmän aikaa kuin päiväretken, löydät kaiken leirintäalueista mökeillä laakson luksushotelleihin.

  • Kristiansandista Byglandsfjordiin Setesdalin alussa on noin 75 kilometriä. Reitti on noin 1 tunti ja 10 minuuttia.
Linnoituskatu Kristiansandissa. Kaupungin keskustassa maksat automaatista maksun, jos löydät vapaasti merkittyä tilaa kaduilta.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Pysäköinti Kristiansandissa on suurin ten samalla tavalla kuin Norjassa. Kaupungin keskustassa maksat automaatista maksun, jos löydät kaduilta vapaasti merkityn tilan. Arkisin se on ilmainen pysäköidä kaupungin keskustaan, klo 17.00-08.00 aamulla. Viikonloppuisin se on ilmainen lauantaisin klo 13 jälkeen ja maanantaiaamuun asti. Vaihtoehtona on yksi monista pysäköintihalleja. Kaupungin keskustassa on yli 10 näistä tai yksityisomistuksessa olevia ulkopysäköintipaikkoja.

Ajaminen Kristiansandin keskustassa on helppoa, jos olet tottunut liikenteeseen Skandinavian kaupungeissa. Suurin osa kaupungin keskustasta on myös aukiota, mikä helpottaa suuntaamista. Ruuhka-aikana voi olla joitakin liikenneruuhkia, erityisesti E18-tietä johtavilla kaduilla, ja sitten molempiin suuntiin, sekä Setesdalsveien pohjoisessa.

Lentokenttä

Kristiansandin lentokenttää kutsutaan kansansussa myös Kjevik-nimiksi. Tämä on kansainvälinen lentokenttä, joka palvelee Agderin lääniä ja suurta osaa Norjan eteläosasta. Kjevikistä on suorat lennot Osloon, Bergeniin, Stavangeriin ja Trondheimiin sekäulkomaisiin kaupunkeihin, kuten Lontooseen, Gdanskiin ja Amsterdamiin. Kristiansandin lentokentällä on myös monia tilauslentoja. Yhteensä lentoasema palvelee yli miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Tästä päivästä lähtien Kristiansandin lentokentällä on edustettuna vain neljä autovuokraamoa. Nämä ovat Sixt, Hertz, Avis ja Budget. Kaksi viimeksi mainittua jakavat tiskin ja henkilöstön, mitä Avis ja Budget tekevät myös useilla muilla lentokentillä. Terminaalirakennus ei ole erityisen suuri, ja on helppo löytää autonvuokrausyritykset.

  • Kristiansandin lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Autonvuokrauksen ajoaika on noin 20 minuuttia, jos valitset lyhin reitti, joka kulkee Timenesin ja Hamren kautta.