Autonvuokraus Lontoo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lontoo

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Lontoo tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Lontoossa kauttamme.

Lontoon opas

Bilutleie London
Lontoo Autonvuokraus

Lontoo on Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupunki sekä kuningashuoneen, hallituksen ja parlamentin kotipaikka. Kaupunki sijaitsee Kaakkois-Englannissa – Thames-joen molemmin puolin – ja siinä on 7,8 miljoonaa asukasta (2010). Jos lasketaan pääkaupunkiseudulla, jossa on lähiöitä, väkiluku nousee noin 14 miljoonaan.

Lontoo on maan taloudellinen, poliittinen ja kulttuurinen keskus sekä yksi maailman johtavista pankki- ja vakuutuskeskuksista. Kaupungissa on monia yliopistoja, museoita, teattereita ja taidegallerioita, ja se on yksi maailman suosituimmista matkailukohteista.

Nähtävyyksiä

Lontoo tunnetaan musiikki- jateatterikaupunkina – ja sillä on myös monia maailmankuuluja maamerkkejä – kuten 1000-luvun Lontoon Tower, London Bridge, St Paul’s Cathedral (1675 – 1710), Big Benbell tower, Parliament Building, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Buckingham Palace ja London Eye.

Lontoo parlamentin ja Big Benin kanssa.

Muita suosittuja nähtävyyksiä lontoossa ovat: taidegalleria Tate Gallery, British Museum, Imperal War Museum, Madame Tussauds vahakaappi,Hyde Park, Lontoon eläintarha ja kaupungin ostoskatu Oxford Street.

Lontoo isännöi vuoden 2012 kesäolympialaisia ja on listannut urheilukompleksin ”Olympic Park” – joka sijaitsee Stratfordissa (kaupungin itäosassa).

Sen lisäksi, että Lontoo on shoppailijoiden ostosmekka, se tunnetaan myös monipuolisesta yöelämästään. Perinteisiä englantilaisia pubeja on kaikkialla pääkaupungissa, ja kaupungissa on myös lukemattomia yökerhoja ja konserttipaikkoja.

Tutustu Lontooseen autonvuokrausta

Jos olet Lontoossa ja haluat nähdä enemmän Englantia, sinulla on paljon jännittävää tekemistä. Sinun ei pitäisi ajaa kauas päästäksesi historiallisiin kohteisiin, jotka ovat olleet tärkeitä maailmanhistoriassa. On myös valtava valikoima kauniita pieniä kaupunkeja, joissa elämä ja ilmapiiri ovat aivan erilaisia kuin maailman metropolin sisällä. Seuraavassa on muutamia ehdotuksia, jotka on helppo toteuttaa vuokra-autoilla Lontoosta.

Stonehenge perustettiin 4 000-5 000 vuotta sitten.

Stonehenge – Maailmankuulut kivimonumentti

Tämä esihistoriallinen muistomerkki tuntee kaikki elokuvasta, kuvista ja kirjoista. Stonehenge tehtiin 4 000-5 000 vuotta sitten. Paikalla on selvästi ollut keskeinen uskonnollinen rooli täällä asuneiden ihmisten elämässä ja useita tuhansia vuosia. Kalliotietoa on muutettu useita kertoja, ja se on rakennettu uudelleen joka kerta, kun se on ollut tarpeen. Jokaisen pystykivien arvioidaan painavan noin 25 tonnin. Se, miten ihmiset tuolloin onnistuivat rakentamaan muistomerkit, on epäselvää, ja on monia myyttejä sekä siitä, miten kivet tulivat paikalleen, että siitä, mikä tehtävä niillä oli. Stonehenge on Britannian tärkein ikoni ja maamerkki– ja se on Unescon maailmanperintökohde. UNESCOs liste over verdensarv

  • Lontoon keskustassa on 130 km Trafalgar Squarelta Stonehengeen asti. Ajoaika on noin 1 tunti ja 40 minuuttia.
Windsorin linna on Englannin kuningattaren lomalinna.

Windsorin linna – Kuningattaren lomalinna

Windsorin linna on maailman suurin vielä asuttu linna. Täällä Englannin nykyinen kuningatar pidetään, kun on viikonloppu, ja Windsoria käytetään myös virallisissa yhteyksissä, kuten valtiovierailuissa. Sen aloitti ensimmäisen kerran 1000-luvulla William I Englannista (William Valloittaja). Sen jälkeen linnan on omistanut ja käyttänyt yhteensä 39 englantilaista sijaishallitsijaa, ja kuningatar Elisabet II on alustavasti viimeinen. Voit vierailla suurissa osissa linnaa, kuuluisassaPyhän Yrjön kappelin kappelissa, eikä vähiten Windsorin linnaa ympäröineissa upeissa puutarhoissa. Lontoosta autonvuokraus, tämä on yksi helpoimmista ja suosituimmista ajotavoista. Linna ei ole kaukana Heathrow’sta, ja vierailu täällä voidaan yhdistää retkiin, kuten Frogmore House & Gardens,Legoland Windsor ja kuuluisa Ascot Racecourse ja Eton College.

  • Lyhin tie Lontoon keskustasta Windsorin linnaan on noin 36 kilometriä. Ajoaika on sen jälkeen noin 45 minuuttia.

Dover – Englannin portti

Lontoon eteläpuolella sijaitseva rannikko tarjoaa useita upeita merenrantakohteita, mukavia rantoja, luontoelämyksiäja muita nähtävyyksiä. Ei ole yhtä helppoa valita kaikista rannikon mahdollisuuksista, mutta varma valinta on ajaa Doveriin. Sitten voit myös saada kiinni esimerkiksi kauniin historiallisen Canterburyn kaupungin, kuuluisan katedraalintai Leedsin linnan, joka on myös ajoreitin varrella. Doverissa näet monia historiallisia rakennuksia, joissa on vaikuttavaarkkitehtuuri, ja myös Doverin linnan, joka on yli 2000 vuotta vanha. Kaupungissa on useita hyviä museoita, ja se tunnetaan myös tämän rannikon osan valkoisista kallioista. Doverista Calais’hun tulee myös lautta, jos myös Matka Ranskaan houkuttelee.

  • Lontoon keskustasta Doverin rannikkokaupunkiin on noin 123 kilometriä. Ajoaika ilman pysähdystä on noin 1 tunti ja 50 minuuttia.
Dover – portti Englantiin.
Maailmankuulu Oxfordin yliopisto.

Oxford – Maailman kaunein yliopistokaupunki

Oxfordin kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten yliopistostaan. Tässä on todisteita siitä, että sitä opetettiin aikuisten tasolla jo vuonna 1096. Kaupungin yliopistoa pidetään maailman toiseksi vanhimpanaja vanhimpana englanninkielisessä osassa maapalloa. Kaupungin keskustan ja myös kampuksen rakennukset esittelevät kaikkia arkkitehtonisia tyylejä, jotka ovat olleet olemassa Englannissa tähän päivään asti. Sen lisäksi, että Oxford on yksi Englannin kauneimmista ja romanttisimmista kaupungeista, se ylpeilee sillä, että sillä on parhaat museot, vanhimmat pubit ja rentouttava ja vieraanvarainen ilmapiiri. Kannattaa tehdä päiväretki Lontoosta autonvuokraus, mutta parasta on saada vähintään yksi yöpyminen tässä kaupungissa.

  • Etäisyys Lontoon keskustasta Oxfordiin on 90 kilometriä. Normaalissa liikenteessä ajomatka kestää noin 1 tunnin ja 25 minuuttia.
Roomalainen kylpy Bathissa , – ainoa paikka Englannissa, jossa löydät kuumia lähteitä, joissa voit kylpeä.

Bath – Rooman merenrantakohde keskellä Englantia

Bath sijaitsee Somersetissa, Lontoon länsipuolella. Nimi kuvastaa sitä, että maassa on kuumia lähteitä. Kun roomalaiset hallitsivat suurinta osa Eurooppaa, myös suuressa osassa Brittiläisiä saartoja, he kutsuivat siksi Aquae Sulisin kaupunkia. He rakensivat useita kylpyltoja, joista useiden jäännökset ovat jäljellä. Uinti ja kylpylät ovat edelleen tärkeä osa Bathin kaupunkielämää. Se on ainoa paikka Englannissa, jossa löydät kuumia lähteitä, joihin voit pulahtaa. Roomalaisten rakennusten lisäksi kaupungissa on paljon muinaistaja upeaa arkkitehtuuria myöhempiltä vuosisadoilta. Bath on siis yksi Englannin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Täällä asukkaat ovat miellyttäviä ja avuliaita, löydät hyviä ruokailumahdollisuuksia kaikkialta, ja sinulla on valtava valikoima museoita, gallerioita, muistomerkkejä ja muita nähtävyyksiä.

  • Lontoon keskustasta Bathiin on noin 185 kilometriä. Ajoaika ilman pysähdystä on noin 2 tuntia ja 20 minuuttia.
Liikenne Lontoon keskustassa kuuluisilla taksilla.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Lontoon keskustan katujen varmilta on yleensä vaikea löytää pysäköintitilaa. Kadunvarsipysäköinti maksetaan automaateilla, ja yleensä parkkipaikalta peritaan maksu maanantaista lauantaihin klo 8.30–18.30. Muuten voit yleensä pysäköidä ilmaiseksi. Yleensä on paljon parempi tehdä vetoa hotellin pysäköinnistä tai parkkihalleja. Valet-pysäköintitilat ovat kaupungissa. Yhtiöllä NCP:llä on niitä yli 100, kun taas Q-parkilla on noin 20 suurta laitosta kaupungin keskustassa.

Liikenne Englannin pääkaupungissa voi olla melko stressaavaa. Jos autoa ei tarvitse käyttää, kannattaa valita metro tai bussi, kun kiertää keskustaa. Liikenne on tiheää erityisesti ruuhka-aikana, ja ruuhka-aika kestää Lontoossa pitkään. Lontoon ulkopuolella liikenne on tietenkin paljon mukavampaa. Englanti on turvallinen maa ajaa sisään ja monissa paikoissa on paljon hienoa nähdä teiden varrella.

  • Muista, että Englannissa ajat tien vasemmalla puolella. Jos et ole tottunut tähän, sinulla pitäisi olla tapana tarkkailla liikennettä muutaman sekunnin ajan ennen auton laittamista vaihteeseen. Sitten on pienempi riski, että olet väärällä kaistalla.

Lentokenttä

Lontoota palvelee kuusi lentokenttää, mutta vain kolme niistä on merkityksellisiä useimmille sinne matkustaville. Heathrow on tärkein lentokenttä, jolla on noin 80 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Gatwickissa on noin 45 miljoonaa matkustajaa ja Stanstedissa noin 28 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Heathrow’n lentokentän terminaali 3.

Autonvuokraus kohteessa Heathrow

Jos aiot noutaa tai toimittaa autonvuokrauksen Heathrow’ssa, tarkista etukäteen, missä autovuokraamo on. Lentokenttä on suuri eikä erityisen suoraviivainen, jos olet siellä ensimmäistä kertaa. Autovuokraamojen työpöydät auton noutajalle löytyvät terminaaleista 2, 3, 4 ja 5. Avuksesi sinun tulisi siksi pyytää noutamaan autosi terminaalista, jossa saavut myös laskeutuessasi. Sama pätee, kun palautat vuokra-auton. Tästä päivästä lähtien löydät Heathrow’sta Alamon, Enterprisen, Europcarin, Avisin, Budgetin, Hertzin, Nationalin ja Sixtin.

  • Heathrow’sta Lontoon keskustassa trafalgar squarelle on 26 kilometriä ja ajoaika noin 30 minuuttia.

Autonvuokraus kohteessa Gatwick

Autojen nouto ja toimitus Gatwickissa on hieman helpompaa kuin Heathrow’lle laskeutune. Gatwickissa on kaksi selkeää terminaalia (pohjoinen ja etelä), ja autovuokraamoilla on laskurit molemmissa. Tästä päivästä lähtien Hertz, Alamo, Budget, Enterprise, Europcar, Avis, Sixt ja National löytyvät Gatwickista.

  • Gatwickista Trafalgar Squarelle on 45 kilometriä ja ajoaika 1 tunti ja 15 minuuttia.

Autonvuokraus kohteessa Stansted

Stanstedissa kaikki autovuokraamojen toimistot sijaitsevat erillisessä keskuksessa terminaalirakennuksen ulkopuolella (Car Rental Village). Sieltä saat erillisen bussin, joka pysähtyy terminaalirakennuksen ulkopuolella kymmenen minuutin välein. Stansted autovuokraamot ovat tällä hetkellä Alamo, Enterprise, Europcar, Avis, Budget, Hertz, National ja Sixt.

  • Stanstedista Trafalgar Squarelle on 63 kilometriä ja ajoaika 55 minuuttia.