Autonvuokraus Amsterdam

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Amsterdam

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Amsterdam tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Amsterdam kauttamme.

Amsterdamin opas

Bilutleie Amsterdam
Amsterdam Autonvuokraus

Amsterdam on Alankomaiden pääkaupunki ja suurin kaupunki, jase sijaitsee IJ-järven (IJsselmeer) lounaispuolella Noord-Hollandin maakunnassa. Kaupungista on yhteydet Pohjanmerelle Pohjanmeren kanaalin kautta. Amsterdamissa itsessään on 780 000 asukasta, kun taas suurkaupunkialueella on noin 780 000 asukasta. 2 miljoonaa euroa (2011).

Pääkaupunki on tärkeä kulttuurikaupunki ja sillä on useita nähtävyyksiä. Amsterdam tunnetaan ehkä parhaiten kaupungin keskustasta, jossa on monia kanaita ja siltoja, bordellikortteli ”Punaisten valojen alue” sekä monet kahvilat liberaalilla kannabispolitiikalla.

Nähtävyyksiä

Joitakin kaupungin vierailtuja nähtävyyksiä ovat: Rijksmuseum – jossa voit nähdä näyttelyitä useista mestariteoksista hollantilaisessa maalauksessa, kuninkaallinen palatsi dam-aukiolla 1600-luvulta, lasten taidemuseo, Van Gogh -museo – omistettu kuuluisalle taiteilijalle sekä Stedeljik-museo – kansainvälinen modernin taiteen keskus – muun muassa teoksilla. Picasso, Chagall ja Matisse.

Lisäksi ”Anne Franks Hus” -museo on suosittu nähtävyys Amsterdamissa. Täällä juutalaisperhe piiloutui toisen maailmansodan aikana. Toinen maailmansota, ja Anne Frank kirjoitti maailmankuulun päiväkirjan tässä talossa.

Muuten Amsterdamissa on eläintarha, akvaario, planetaario, raitiovaunumuseo, vahamuseo ja merimuseo.

Amsterdamin kanava, jossa on kuuluisat tulppaanit etualalla.

Tutustu Amsterdamiin autonvuokrausta

Hollanti ei ole suuri maa, ja Amsterdamista sinun ei tarvitse ajaa kauas kiinni moniin jännittäviin nähtävyyksiin ja kaupunkeihin. Hollannissa on myös melko hyvin kehittynyt tieverkosto, jonka valtatie yhdistää kaikki suuret kaupungit. Tässä on useita ehdotuksia helposti toteutettavasta ajamisesta. Useita niistä voidaan yhdistää hienosti, kun sinulla on vuokra-auto.

Noordwijk aan Zee – Rannat ja dyynit niin pitkälle kuin näet

Aivan Amsterdamin lounaispuolella sijaitsee Pohjanmeri,jossa on euroopan hienoimpia ja pisimpiä hiekkarantoja. Sinulla on monia mukavia pikkukaupunkeja, joista valita, haluatko uida, ottaa aurinkoa vai vain nauttia meri-ilmasta. Yksi hienoimmista paikoista on Noordwijk aan Zee, jossa sijaitsee melko kuuluisa Hotel Grand Hotel Huis ter Duin. Noordwijkista löydät mukavia pieniä ravintoloita ja kahviloita, hyvät uintimahdollisuudet sekä kävelykadut ja paviljongit, joita pitkin on mukava kävellä. Kesäkuukausina siellä on kuhisevaa ja jännittävää ihmisten elämää.

  • Se on noin 44 kilometriä Amsterdamin keskustasta Noordwijk aan Zeen rannalle. Kolme neljäsosaa ajomatkasta kulkee moottoritiellä ja kestää normaalisti 40 minuuttia.
Upeita pitkiä rantoja Pohjanmeren varrella.
Perinteinen tuulimylly vuodesta 1740 Alankomaissa.

Kinderdijk Molens – Hollannin legendaariset tuulimyllyt

Kinderdijkissä voit nähdä ja kokea, mitä useimmat ihmiset saattavat yhdistää eniten Hollantiin, nimittäin tuulimyllyt ja kanavat. Noin vuodelta 1750 peräisin olevia tehtaita on 19, ja ne ovat tällä hetkellä Unescon maailmanperintökohde. Koit pumpattiin veden pois pelloilta ja keinotekoisiin dikeihin ja kanavien, jotka ympäröivät viljeltyä aluetta. Suurin osa 19 tuulimyllystä on asuttuja, ja joissakin niistä saat kierroksen. Voit myös käydä kompleksin vierailukeskuksessa oppiaksesi lisää kauniista rakennuksista.

  • Amsterdamista on 96 kilometriä Kinderdijk Molensiin, kun ajat moottoritietä Utrechtin kautta. Matka kestää noin tunnin ja 20 minuuttia autolla.
Keukenhof on yksi maailman suurimmista kukkapuutarhoista, ja se on todella koettava!

Keukenhof – Yksi maailman kauneimmista puutarhoista

Hollantilaiset ovat edelleen yksi maailman johtavista tulppaanien viejistä, ja kukkalajilla on keskeinen osa maan modernia historiaa. Paras ja ehkä kaunein paikka kokea tämä on Keukenhofissa. Tämä on yksi maailman suurimmista kukkapuutarhoista. Voit nähdä yli 7 miljoonaa tulppaania kaikissa eri väreissä, mikä on erityisen hieno kokemus keväällä, kun tulppaanit kukkivat. Puutarhakompleksi on yksi Hollannin tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja se houkuttelee lähes 1,5 miljoonaa kävijää joka kesä. Huomaathan, että puisto on avoinna vain noin 8 viikkoa vuodessa, maaliskuun puolivälistä toukokuun puoliväliin.

  • Keukenhof sijaitsee Lissen kylässä, vain 34 kilometriä Amsterdamista lounaaseen, ja sinne pääsee moottoritiellä Schipholin lentokentän kautta. Matka kestää normaalisti noin 30–40 minuuttia.

Den Haag – Hollannin toinen pääkaupunki

Haag tunnetaan osittain siksi, että tässä on kansainvälinen tuomioistuin. Että kaupunki on Hollannin hallinnollinen pääkaupunki, on vähemmän, jotka tietävät (Amsterdam on virallinen pääkaupunki). Haagissa on muun muassa Hollannin korkein oikeus, hallitus, kaikki suurlähetystöt, ja täällä on myös kuningattaren ensisijainen asuinpaikka,Paleis Huis ten Bosch. Kaupunki perustettiin jo vuonna 1248, siinä on paljon kauniita ja vanhoja rakennuksia, monia jännittäviä nähtävyyksiä ja hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita, ostosmahdollisuuksia ja paljon muuta.

  • Amsterdamista on helppo ajaa Den Haagiin. Koko ajomatka kulkee moottoritiellä, ja se on enintään 58 kilometriä pitkä. Normaalilla maanteiden liikenteellä matka kestää noin 45–50 minuuttia.
Haag on Alankomaiden hallinnollinen pääkaupunki.
Volendamin kalastajakylässä kannattaa käydä yhdessä monista kalaravintoloista.

Volendam – Kaunis kalastajakylä Amsterdamin lähellä

Amsterdamin koillispuolella sijaitseva suuri järvi on IJsselmeer. meren varrella on useita perinteisiä kalastajakyliä,joissa Volendam on yksi tunnetuimmista. Tämä sijaitsee myös suhteellisen lähellä Amsterdamia, joten kylässä on helppo käydä. Volendam on hyvä paikka kokea Hollannin aitous. Kylän laituri ja satama ovat erittäin kauniita ja hyvin säilyneitä, ja niitä ympäröivät pienet, viihtyisät ja kauniit talot perinteiseen tyyliin. Volendamista löytyy monia hyviä kalaravintoloita, useita jännittäviä museoita, täällä on usein konsertteja ja paljon muuta koettavaa.

  • Amsterdamin keskustasta Volendamin kalastajakylään on noin 24 kilometriä. Lähes koko pätkä kulkee maalaistiellä, ja matka kestää yleensä noin 30 minuuttia.
Liikenne Amsterdamissa

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Amsterdamin keskustassa ajaminen ei ole erityisen vaikeaa tai hankalaa, mutta useimmat päättävät jättää auton pysäköidyksi hotelliin. Käytä vuokra-autoa retkille, ja ota sen sijaan raitiovaunu tai jalat napata kaupungin keskustassa. Se kulkee yleensä nopeammin. Jos ajat kaupunginkeskustassa, huomaa, että raitiovaunulla on aina ajo-oikeus , vaikka tulisit oikealta.

Tällä hetkellä tehdään työtä, jotta Amsterdamista tulee käytännöllisesti katsoen autoton. Siksi pysäköinnin löytäminen kaduilta voi olla hieman haastavaa, ja tämä varmasti pahenee lopulta. Parkkipaikat ovat edelleen olemassa, mutta maksu voi olla jonkin verran korkea. Käytä parkkihalleja, joista löydät monia, tai hotellin pysäköintitilaa, jos heillä on.

Lentokenttä

Laskeudut Luchthaven Amsterdam Schipholiin lentäessäsi Alankomaiden pääkaupunkiin. Schiphol on merkittävä lentokenttä, ja sitä pidetään Euroopan kolmanneksi eniten liikenteessä (numero 11 maailmanlaajuisesti). Autovuokraamon tiskiltä on pääsääntöisesti lyhyt matka paikkaan, jossa auto on pysäköitynä.

Schipholilta löydät kaikki suuret autovuokraamot, jotka toimivat Euroopassa, mukaan lukien Alamo, Budget, Avis, Sixt ja Europcar. Lisäksi löydät vähemmän tunnettujen yritysten toimistot ja jotkut paikalliset hollantilaiset toimijat, kuten Goldcar ja Green Motion.

  • Lentokenttä sijaitsee 16 kilometriä kaupungin keskustasta lounaaseen, ja ajoaika on noin 15-20 minuuttia riippuen siitä, kuinka paljon liikennettä tiellä on. Noin puolet matkasta menee moottoritielle, ennen kuin lähtee ja liikkuu kohti kaupungin keskustaa. Navigointi autossa (tai puhelimessa) on välttämätöntä useimmille ihmisille, joita ei tunneta kaupungissa.
Schipolin lentokenttä