Autonvuokraus Harstad / Narvik Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Harstad / Narvik Lentokenttä

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Harstad / Narvik Lentokenttä tunnetuilta ja paikallisilta autovuokraamoilta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Harstad / Narvik Lentokenttä kauttamme.

Harstad / Narvikin lentoaseman opas

Bilutleie Harstad / Narvik Lufthavn
Auton vuokraus Harstad / Narvik Lentokenttä

Harstad/Narvik Evenes airport (EVE) sijaitsee Harstadin ja Narvikinkaupunkien välissä, ja se sijaitsee tarkemmin Evenesin kunnassa Nordlandissa. Nimeä ”Evenes” käytetään edelleen paikallisesti, kun ihmiset viittaavat lentokentälle. Lentokentältä on hyvät bussiyhteydet Harstadiin ja Narvikiin. Terminaali sijaitsee aivan European Route 10:n varrella, ja siitä on hyvät tieyhteydet suurimmalle osalle aluetta.

On paljon kävijöitä, jotka päättävät lentää tänne, kun he menevät paikkoihin, kuten Lofoten, Vesterålen ja Senja. Tämä johtuu siitä, että oslosta on suoria lentojamuun muassa, ja evenes autonvuokraus on helppoa. Lisäksi lentokentän ja Lofotenin välinen tie on parantunut huomattavasti viime vuosina. Uusia siltoja on rakennettu, eli nyt ei tarvitse lähteä lautalla päästäkseen esimerkiksi Svolværiin. Ajoaika Lofoteniin on siis noin puolittunut aiempaan verrattuna.

Harstad/Narvik Evenesin lentoasemaa käyttää vuosittain noin 800 000 matkustajaa. Suurin osa liikenteestä kulkee kotimaassa, mutta lentokentällä on myös suoria lentoja useisiin kansainvälisiin kohteisiin. Tilauslentoja on usein sekä talvella että kesällä, alicanten, Hanian ja Gran Canarian kaltaisiin paikkoihin. Lentokentällä on langaton internetyhteys, kahvila, kokoushuoneita vuokrattavana, ja siellä on pieni verovapaa kauppa.

Autovuokraamo kohteessa Harstad / Narvik Airport

Lentokenttä on melko pieni ja selkeä, ja et voi välttää nähdä laskurit autonvuokrausyritykset. Tästä päivästä lähtien Löydät Avis, Hertz, Budget, Europcar ja Sixt edustettuna Harstad/Narvik Lentokenttä.

 • Evenesin lentokentältä Harstadiin on noin 45 kilometriä, ja ajoaika on noin 45 minuuttia.
 • Evenesin lentokentältä Narvikiin on hieman alle 60 kilometriä, ja ajoaika on noin 1 tunti.
 • Evenesin lentokentältä Svolværiin on 171 kilometriä. Pysähtymättä ajo kestää yli 3 tuntia.

Tutustu Harstad/Narvikin lentoasemaan autonvuokrausta

Pohjois-Norja on tehty lomamatkoille autonvuokraus, ja erityisesti niille, jotka etsivät ainutlaatuisia luontoelämyksiä. Vuoret, meri, saaristot, pienet kalastajakylät ja rentouttava elämä kutsuvat. Suurimpia piirteitä ovat edelleen keskiyön aurinko ja revontulet. Molemmat auttavat tekemään Pohjois-Norjasta houkuttelevan paikan matkustaa ympäri vuoden. Harstad/Narvikin lentokenttä on hyvä lähtökohta vierailla useissa alueen kauneimmista paikoista. Tässä on muutamia ehdotuksia siitä, mitä saat kanssasi.

Su 24/7! Koe keskiyön aurinko Pohjois-Norjassa, suuntaa usein rannikolle nähdäksesi auringon horisontin yli.

Lofoten – Koe Norja kauneimmillaan

Lofoten on luultavasti Pohjois-Norjan tunnetuin matkailukohde. Sinne voi toisinaan lentää esimerkiksi Bodøn kautta ja edelleen Svolværiin, mutta monet uskovat, että on parasta saapua Lofoteniin veneellä tai autolla. Siksi on itse asiassa yleistä lentää Harstad / Narvikin lentokentälle ja mennä matka kauemmaksi sieltä autonvuokraus. Tarvitset yleensä auton, jos haluat kokea kaiken, mitä Lofoten tarjoaa. Saaristosta saa uskomattomia luontoelämyksiä. Voit vaeltaa jyrkillä huipuilla,tehdä kalastusretken merellä, käydä valaiden katselussa, käydä monissa jännittävissä museoissa, yöpyä kalastajan mökissä janauttia elämästä monissa kauniissa kalastajakylissä.

 • Harstadin/Narvikin lentokentältä Svolværiin on 170 kilometriä. Pysähtymättä ajat sinne noin 3 tunnissa.
 • Harstadin/Narvikin lentokentältä Aivan Lofotenin päässä sijaitsevaan Å:n kalastajakylään on hieman alle 300 kilometriä. Pysähtymättä ajoaika on noin 6 tuntia.
Lofoten tarjoaa hienoja rantoja.
Jos matkustat Senjaan talvella, saatat olla onnekas kokeessasi revontulia.

Senja – ”Lofoten” tarkkanäköisyydille

Senja on Norjan toiseksi suurin saari, jos emme sisällytä Svalbardia, ja vähintään yhtä kaunis kuin kuuluisampi Lofotenin saaristo. Täälläkin on korkeita huippuja ja vuoria, jotka syöksyvät mereen, monia viihtyisiä pieniä kalastajakyliä ja kyliä, ja voit kokea paljon samaa, mutta ilman samaa määrää turisteja ympärilläsi. Senjaan ei matkusteta vain kalastajan mökissä,kalastamassa ja nauttimassa elämästä. Tältä saarelta löydät monia kauniita paikkoja ja näköalapaikkoja, halusitpa metsästää revontulia talvella tai nauttia keskiyön auringosta kesällä. Ilmeisesti Senjassa on myös peikkoja, ja jos olet onnekas, tapaat yhdellä mukavista lajikkeista.

 • Harstadin/Narvikin lentokentältä on 168 kilometriä sillalle, joka yhdistää Senjan mantereelle, Finnsnesin kylään. Yleensä vietät 2,5-3 tuntia autolla.
 • Kauempana Finnsnesistä Hamniin tai Gryllefjordiin, kahteen saaren ulkopuolella sijaitsevaan kauniiseen kalastajakylään, on noin 50 ja 60 kilometriä enemmän ajettavaa ja noin 1 tunti enemmän aikaa.
Poroja maailman pohjoisimmassa eläintarhassa – Polar Parkissa.

Polar Park – Maailman pohjoisin eläintarha

Polar Park ei ole liian kaukana Bjerkvikistä, kylästä, jolta lähdet, jos ajat muun muassa Tromssan ja Senjan suuntaan. Kiertotie puistoon on todella aikasi arvoinen, jos haluat nähdä Norjan eläimistön suurimmat eläimet. Täällä pääset lähelle ruskeaa karhua, sutta, ilvestä, ahmaa, arktista kettua, hirviä, peuroja, poroja ja myskihärkiä. Puisto näyttää eläimet oikeassa elementissään, jossa eläimillä on runsaasti tilaa ja niistä pidetään hyvää huolta. On suositeltavaa käydä puistossa aikoina, jolloin eläimet, jotka haluat nähdä, tulisi ruokkia, mikä koskee erityisesti ujoja susia, ahmia ja harakoita.

 • Harstadin/Narvikin lentokentältä Polar Parkiin on noin 79 kilometriä, ja ajoaika on noin 1 tunti ja 20 minuuttia.

Røkenes Gård – Ainutlaatuinen kiinteistö ravintolalla, kahvilalla ja taidegallerialla

Røkenes Gård sijaitsee 6 km Harstadin keskustan ulkopuolella. Tontissa on asunut noin 1500 vuotta,kun nykyinen päärakennus on peräisin 1750-luvulta. Aiemmin tämä oli kauppapaikka ja maatila. Nykyään kauniissa päärakennuksessa on gourmet-ravintola, kun taas vanhassa navetassa on yksinkertaisempi ravintola ja kahvila, taidegalleria, kokoustilat ja käsityönäyttely. Maatilaa lähellä oleva alue on ihana kävellä, ja tilan vieressä on vaativa 9-reikäinen golfkenttä. Huomaathan, että suurimman osan vuodesta Røkenes Gård on yleensä avoinna vain sunnuntaisin varausten ulkopuolella, ja kesäisin se on avoinna päivittäin. Täältä saat kenties Norjan parhaat vohvelit hapankermallaja kotitekoista hilloa.

 • Harstadin/Narvikin lentokentältä Røkenes Gårdiin on noin 55 kilometriä. Ajoaika on noin 50 minuuttia.
 • Harstadin keskustasta on 6 km Røkenes Gårdiin, ja sinne pääsee autonvuokrausta käyttämällä alle 10 minuutissa.
Narvikin hiihtokeskus tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen.

Narvikfjellet – Yhtä kaunis talvella kuin kesällä

Narvikissa on yksi maailman parhaista hiihtokeskuksista,jos kaunis ympäristö on otettava huomioon. Narvik-vuori syöksyy suoraan alas kohti merta ja pikkukaupungin keskustaa. Hiihto täällä talvella on ainutlaatuinen kokemus. Ylhäällä kiinnität sukset tai lumilaudan noin 1000 metrin korkeudessa, ja muutama minuutti myöhemmin olet Narvikin keskustassa ja melkein merenpinnan tasolla. Lomakeskuksessa on noin 20 kilometriä hoidettuja latuja ja viisi hiihtohissiä. Jos olet alueella kesällä, sinun tulisi myös harkita suuntaaminen vuorelle. Ylhäällä oleva kahvila on avoinna joka päivä, voit nousta gondolin vieressä ja saat näkymän vuonolle ja voittamattomille vuorille.

 • Harstadin/Narvikin lentokentältä Narvikin keskustaan ja Narvikfjelletin juurelle on noin 60 kilometriä. Ajat pätkän tunnin päästä.
Alueen teillä on harvoin liikenneongelmia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Harstadin/Narvikin lentokentän kaupungeissa ja alueella on pysäköintimahdollisuus, kuten Norjassakin. Löydät yleensä helpon ilmaisen pysäköinnin,ellet halua jättää vuokra-autoasi kaupungin keskustaan johonkin kaupunkiin tai suurempiin kaupunkeihin.

Ongelmia on harvoin liikenteessä, paitsi kesällä Lofoteniin menevällä pätkällä. Sitten maanteillä voi olla paljon turisteja, ja monet niistä, jotka matkustavat asuntovaunujen kanssa hinauksessa tai matkailuautoissa. Et välttämättä koe jonoja, joissa liikenne on paikallaan, mutta ajaminen voi olla hieman hitaampaa kuin muuten vuodessa.

Huomaathan, että pohjoisessa on myös monia venytteitä, joilla eläimet saapuvat usein maanteille. Hirvien riski on monin paikoin suuri, poroalueita on myös Tromssassa ja Nordlandissa, ja maateillä voi olla tuotantoeläimiä.