Autonvuokraus Svolvær

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Svolvær

Svolvær matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Svolvær. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Svolvær

Autovuokraamo Svolvær
Autovuokraamo Svolvær

Svolvaer kaupunki ja hallinnollinen keskus kunnan Nordland Nordland. Se sijaitsee Lofoottien saarten Kaakkois puolella Austvågøy ulos vuonolle. Svolværin on 4230 asukasta (2012). Yhdessä Svolværin ja Kabelvåg sijaitsee 3 km etelään, karkeasti jatkuva ratkaisun noin 6000 asukasta.

Lofoottien kalastus on perinteisesti muodostunut perusteella Svolvær olemassaolon. Svolvaer on tänään Lofoten suurin kalastajakylä monipuolinen kalastusteollisuuden ja tärkein kaupallinen keskus Lofoten.

Svolvaer on tärkeä viestinnän keskus kuningas Olav tie (E 10) ja on suuri satama rannikko rahtiliikennereitillä ja paikallisten veneitä, ja ilmaista Vesterålen, Narvikin ja Bodø.Paikka-ja satama Hurtigruten Bergen – Kirkkoniemi.

Svolvaer on hyvä tukikohta, josta kokea eeppisen luonteen Lofoottien rannat, meret ja vuoret. Mutta Svolværin ja Kabelvåg tarjoaa myös erinomaiset kulttuurin ja taiteen mahdollisuuksia ja houkuttelee monia taiteilijoita. Coastal Voyage laiturin neliö on Lofoottien Kulttuuri on täysi ohjelma konsertteja sekä esityksiä ympäri vuoden. Vuonna Kabelvåg on Nordlandin Taide ja elokuvakoulussa ja useita gallerioita ja museoita. Pohjois Norja Artist Centre sijaitsee Svolvaer. Laulajat ja lauluntekijöitä Kari ja Lars Bremnes peräisin kaupungin.

Svolvaer lentokenttä on Helle, ca. 6 km itään Svolvaer.