Autonvuokraus Harstad

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Harstad

Harstad matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Harstad. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Harstad

Autovuokraamo Harstad
Autovuokraamo Harstad

Harstad on toiseksi suurin kaupunki Tromssan läänissä ja on koilliseen Hinnøya. Kaupungin asukasluku on 19 983 (2012) asukasta.

Harstad kutsutaan usein Kulttuuri pohjoisessa, ja vuodesta 1965 alkaen on ollut paikka Harstad Festival Pohjois-Norjan järjestetään vuosittain kesäkuussa.Harstad Kulttuuritalo tällaisia konsertti-ja kongressitalo avattiin vuonna 1992 ja on monia jännittäviä tapahtumia ympäri vuoden. Heinäkuussa järjestettiin kansainvälinen merikalastus festivaali, joka houkuttelee paljon kävijöitä. Harstad on kohtaamispaikka pohjois-ja etelään Hurtigruten aamu saapuu kaupunkiin.

Harstad on monia hyvin säilynyt monumentteja. Täällä Trondenesin kirkko 1250, joka on pohjoisin keskiaikainen kivikirkko. Trondarnes District Museum on näyttelyitä Harstad kulttuurien ja luonnon historia. On Kjeøya keskustasta pohjoiseen on hautakummut alkaen rautakauden ja kaada maalia kentän kivikaudelta. Harstad oli aiemmin tärkeä kaupunki puolustus ja Trondenesin leiri sijaitsee luonnonkauniilla Adolf tykki toisesta maailmansodasta.

Røkenes Farm on tunnettu kauniista ja vanhoja puutaloja. Maatila sijaitsee 6 km keskustan ulkopuolella ja on avoinna turisteille. Myös Harstad kaupunki on hyvin säilynyt puurakennuksia, kuten ostoskatu, Strand Street ja markkinoilla.

Suurimmat teollisuuden Harstad ja ympäröivän kalastus, öljyn ja kaasun toimintaa.

Lähin lentokenttä on Harstad / Narvik Evenes Lentokenttä, 45 km päässä kaupungin keskustasta.