Autonvuokraus Alkmaar

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Alkmaar

Alkmaar matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Alkmaar. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Alkmaar

Autovuokraamo Alkmaar
Autovuokraamo Alkmaar

Alkmaar sijaitsee länteen Alankomaiden – omlag13 kilometriä itään Pohjanmeren rannikolla, 45 km pohjoiseen Amsterdamissa.Kaupungissa on 94000 asukasta, ja se on osa maakunnan Noord-Holland.

Alkmaar sai kaupunkioikeudet vuonna 1254, ja historiallinen keskusta on paljon vanhoja rakennuksia ja kapeita katuja, vesistöt, viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja kauppoja.

Kaupunki on tunnettu perinteisistä viikoittain juusto markkinoilla, ja on usein nimitystä ”juusto town”. Voi myös käydä juusto museo Alkmaar – missä on näyttelyitä historiallisia esineitä, filmejä juusto perinteitä – sekä maalauksia.

Suosittu nähtävyys Alkmaar on olut museo ”Boom” sijaitsee rakennuksessa 1600. Se on aiemmin ollut panimo. Vierailu oluen museo voi myös ostaa näytteitä ja baarissa on lähes 86 oluita valita.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat kaupungin historian museo ”Stedelijk Museum Alkmaar,” torni ”Accijnstoren” vuodelta 1622, roomalaiskatolinen Pyhän Laurens kirkko 1400, vesitorni ”Watertoren” vuodesta 1900 – mikä on 31 metriä korkea ja ovnsmuseet ”Kachel-museo” – jossa kävijät voivat nähdä uunit alkaen 1800-luvun alussa.Yhteensä 100 uunit ja liedet ovat esillä täällä.

Lähin lentokenttä on Amsterdamin Schipholin lentokentälle, joka sijaitsee 47 km etelään Alkmaar.