Autonvuokraus Venlo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Venlo

Venlo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Venlo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Venlo

Autovuokraamo Venlo
Autovuokraamo Venlo

Venlo sijaitsee kaakkoon Alankomaiden joella Maas – noin. 60 km itään kaupungin Eindhoven.Venlo kuuluu Limburgin provinssissa, ja kunta on noin 100000 asukasta (2011).

Kaupunki sijaitsee lähellä Saksan rajaa, ja on kaupallinen ja teollinen keskus ja tärkeä liikenteen solmukohta. Vuonna 2003 kaupunki valittiin ”Euroopan eniten vihreä kaupunki”.

Venlo sai kaupunkioikeudet vuonna 1343, ja oli hänen Ästad alkaen 1364. Kaupungissa on useita säilyneitä keskiaikaisia ​​rakennuksia – kuten Pyhän Martin kirkko 1430 (ja sen 90 metriä korkea torni 1480) ja historiallinen kaupungintalo peräisin 1300. Julkisivu kaupungintalon alkaen 1599.

Itä vanhankaupungin, Museum District. Tässä on esimerkki suosittu taidemuseo ”Van Bommel van Dam” – kanssa näyttelyitä maalauksia, veistoksia, piirustuksia ja valokuvia. Myös historiallinen museo ”Limburg Museum” sijaitsee täällä, ja vierailijat voivat nähdä laaja arkeologinen näyttely lukien esineitä neoliittinen ikä.

On hyvä ostoksia Venlo pieniä erikoisliikkeitä ja suurista tavarataloista. Kaupungissa järjestetään vuosittain useita festivaaleja – mukaan lukien ”Zomerparkfeest” elokuussa – elävää musiikkia, tanssia ja taidenäyttelyitä. Festivaali kestää 4 päivää.

Lähin lentokenttä on Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 40 kilometriä kaakkoon Venlo.