Autonvuokraus Almere

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Almere

Almere matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Almere. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Almere

Autovuokraamo Almere
Autovuokraamo Almere

Almere sijaitsee länteen Alankomaat – maakunnassa Flevolandin – noin. 35 km itään Amsterdam.Kaupungissa on 191000 asukasta (2011), ja ovat kansakunnan seitsemäs ’S.

Almere on yksi uusimmista kaupungeista Alankomaissa, ja ensimmäinen talo rakennettiin tänne vuonna 1976.Kaupunki on tunnettu sen ainutlaatuinen arkkitehtuuri monia erittäin moderneja rakennuksia. Turistit usein vierailla Casler Almeressa, jossa on keskus omistettu arkkitehtuuri ja muotoilu. Paikka isännöi säännöllisesti kulttuuritapahtumia, elokuvaesityksiä ja näyttelyitä.

Toinen suosittu matkailukohde kaupunki on ”museo Pavilijoens” – museo, jossa on esillä nykytaidetta. Teatteri Almere on myös tutustumisen arvoinen, jonka on suunnitellut japanilainen arkkitehti.

On myös hyvä ostoksia Almere, sekä tallentaa ja kauppakeskuksessa. Monet kaupat kaupunki on vuodesta 2006 ollut avoinna sunnuntaisin.

Hieman pois keskustasta sijaitsee Almere Strand (”Almeerderstrand”) by IJ järvi (IJsselmeer). Alue on suosittu kesän uimiseen ja vesiurheiluun, sekä lukuisia festivaaleja ja tapahtumia järjestetään tällä rannalla.

Lähin lentokenttä on Amsterdamin Schipholin lentokentälle, joka sijaitsee 44 km länteen Almere.