Autonvuokraus Eindhoven

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Eindhoven

Eindhoven matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Eindhoven. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Eindhoven

Autovuokraamo Eindhoven
Autovuokraamo Eindhoven

Eindhoven sijaitsee kaakkoon Alankomaiden ja on suurin kaupunki maakunnassa Pohjois-Brabant.Kaupunki sijaitsee joen Dommel, ja on 216000 asukasta (2011). Eindhoven on siis Nederlands viides suurin kaupunki.

Eindhoven on tärkeä rautateiden risteyksessä, ja on myös kaupallinen ja kulttuurinen keskus alueella. Niistä kaupungin kuuluisimpia rakennuksia on torni ”He Admirat”, joka mittaa 105 metriä. Myös tulevaisuuden rakentaminen ”Evoluon” vuodesta 1966 on maamerkki. Evoluon muotoinen UFO, ja toimii nykyään kokouskeskus.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Eindhoven Taidemuseo ”Van Abbe-museo”, – jossa voit nähdä Picasson teosta, Chagall, Kandinsky ja muut, MU Art Space – museossa painotetaan kuvataiteen, muotoilun ja pop-taidetta, DAF Museum – luokan näyttelyt autojen, kuorma-ja linja tuottaa autotehtaan Van Doorn vuodesta 1928 tähän päivään saakka ja Philipsin ensimmäinen lamppu tehdas 1891 – joka on nyt museona.

Historiallinen Open Air Museum Eindhoven on myös tutustumisen arvoinen. Täällä voit nähdä jälleenrakentamiseen kylän näytti rautakaudella sekä lisätietoja siitä, miten ihmiset Brabantin alueella asui keskiajalla.

Kaupungin lentokenttä, Eindhoven Airport, joka sijaitsee 7 kilometriä luoteeseen Downtown.