Autonvuokraus Belgrad

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Belgrad

Belgrad matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Belgrad. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Belgrad

Autovuokraamo Belgrad
Autovuokraamo Belgrad

Belgrad on pääoman Serbian ja maan väkirikkain kaupunki 1,1 miljoonaa asukasta (2011).Kun koko pääkaupunkiseudun väestö kasvaa 1,7 miljoonaan ihmistä.

Belgrad sijaitsee Pohjois Serbia – missä joki Sava virtaa Tonava.

Pääoma on maan poliittinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus sekä Serbian keskus koulutuksen ja tutkimuksen – ja kaksi yliopistoa. Belgrad on myös tärkeä liikenteen solmukohta, jossa joki satama, kansainvälinen lentokenttä, rautatie ja teillä.

Kaupungissa on laaja valikoima nähtävyyksiä ja historiallisia monumentteja eri aikakausilta ja eri kulttuureista. Belgrade Fortress – ”Kalemegdan” – sijaitsee historiallisessa keskustassa ja on tunnettu maamerkki.Linnoitus on 1700, ja nykyään taloa historiallinen sotilaallinen museo.

Myös St. Sava kirkko on merkittävä matkailukohde Belgradissa. Kirkko sijaitsee Vracarhøyden, ja sitä pidetään yhtenä maailman ortodoksiset kirkot. St. Sava kirkko vihittiin vuonna 2004.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat Serbian National Museum – suuri kokoelma maalauksia ja näyttelyitä sekä taiteen museo ”Museum of Modern Art.”

Kaupungissa on myös etnografinen museo – rikas kokoelma puvut, Afrikkalainen museo, Natural History Museum, sotilasilmailu museo, eläintarha sekä teatterit ja ooppera.

Belgrad isännöi useita vuosittaisia ​​festivaaleja – myös elokuvan festivaali, kansainvälinen teatteri, musiikki ja kansainväliset kirjamessut.

Kaupungin lentokenttä – Belgrad Airport ”Nicosia Tesla” – sijaitsee 18 kilometriä luoteeseen keskustassa.