Autonvuokraus Eliat

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Eliat

Eliat matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Eliat. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Eliat

Autovuokraamo Eliat
Autovuokraamo Eliat

Eilat on keinona ja turisti kaupunki sijaitsee kaukana etelässä Israel Akabanlahdelta, ja on noin 50000 asukasta (2009).Kaupunki sijaitsee Negevin autiomaassa alueella, ja se on ainoa Israelin porttiin Punainenmeri (joka on osa Intian valtameren).

Eilat on arojen ilmasto lämmin, kuiva sää ympäri vuoden. Kaupunki kokee 359 päivää auringonpaistetta vuodessa, ja kesällä lämpötilat voivat nousta + 40 ° C. Talvella lämpötilat ovat yleensä noin 22 ° C.

Kaupunki on suosittu matkailukohde ja saa noin 1 miljoonaa kävijää vuosittain. Eilat löydät hiekkarantoja, hyvä ostos kaupoissa ja ostoskeskuksissa, ja vilkas yöelämä.

Jotkut nähtävyydet ovat hyvin suosittuja Eilat – mukaan lukien Akvaario ”Underwater Observatory Marine Park” teemapuisto ”Kings City” (sisätiloissa), keinotekoinen hiekkaranta ”Dolphin Reef” – jossa kävijät voivat uida delfiinien kanssa ja kasvitieteellisessä puutarhassa Negevin.

On pienempi lentokenttä Eilat, jolla on vain kotimaan lentoja. Muuten, lähin suuri lentokenttä Ovda International Airport, joka sijaitsee 40 kilometriä luoteeseen Eilat. On monia tilauslentoja Euroopasta, joka purkaa täällä.