Autonvuokraus Tel Aviv

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tel Aviv

Tel Aviv matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tel Aviv. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tel Aviv

Autovuokraamo Tel Aviv
Autovuokraamo Tel Aviv

Tel Aviv on Israelin toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee länsirannikolla Välimerelle. Kaupungissa on noin 390000 asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla (myös naapurimaiden Jaffa) asukasluku on 3,2 miljoonaa euroa (2010).

Tel Aviv sijaitsee 60 kilometriä luoteeseen Jerusalemista.

Kaupunki pidetään usein Israelin pääkaupunki, ja Tel Aviv on maan tärkein kaupallinen, taloudellinen, – ja kulttuurinen keskus. Lisäksi kaupunki on tärkeä satama, useat yliopistot ja monet ulkomaiset suurlähetystöt perustuvat täällä. Useimmat puolueet ”pääkonttori sijaitsee myös Tel Avivissa.

Kaupungissa on useita nähtävyyksiä – mukaan lukien oopperaa, teattereita, museoita ja gallerioita. Iso taidegalleria ”Tel Avivin taidemuseo” käynti ja museosta ja sen arkeologisia kokoelma – ”Eretz Israel Museum.” Muita merkittäviä museot ovat Ben Gurion museo, Batey Haosef museo (Military History) ja juutalainen museo. Lisäksi on useita pienempiä museoita ja näyttelyitä lasi, timantteja, kolikoita ja keramiikkaa.

Moderni Tel Aviv on useita ostoskeskuksia tyylikäs putiikkeja. Kaupunki on tunnettu myös kutsumalla beach hyvin rantakadulle.

Ylhäältä ”Shalom Tower” tai ”Azrieli Tower” (korkein rakennus Israelissa mennessä. Hetkellä), kävijät saavat upeat näkymät Tel Aviv.

Suurin lentokenttä IsraelBen Gurion International Airport – sijaitsee 15 km kaakkoon Tel Aviv.