Autonvuokraus Haifa

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Haifa

Haifa matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Haifa. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Haifa

Autovuokraamo Haifa
Autovuokraamo Haifa

Haifa on yksi Israelin tärkeimmistä merisatamien, ja on maan pohjoisosassa Välimerellä. Kaupungissa on noin 270000 asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu lähes 1 miljoona.

Haifan väestö on tyypillinen viiden uskontojen – juutalaiset, muslimit, kristityt, druusit ja Baha’i. On edelleen yleistä suvaitsevaisuutta eri uskonnollisten yhteisöjen täällä.

Haifa on alueen kulttuuri-, kauppa-ja teollisuuden keskus, ja myös kaksi yliopistoa, suuria puistoja, museoita, ostoskeskuksia, rantoja ja vilkasta yöelämää.

Kaupunki sijaitsee eteläpuolella Haifabukten – että jalka Mount Carmel (joka on 546 metriä korkea). Vuori on rehevä kasvillisuus ja on julistettu National Park. At Mount Carmel on myös Báb pyhäkkö – joka on Unescon maailmanperintökohde. On myös Ranskan katolisen luostarin ”Stella Maris” alkaen 1200.

Haifa on myös monia tärkeitä museoita – mukaan lukien maahanmuutto ja merenkulun museo, Science Museum, taidemuseoon ja ”Tikotinin japanilaisen taiteen museo” – joka on suuri museo ja näyttelyitä japanilaisen taiteen.

Kaupungissa on myös eläintarhat ja kasvitieteelliset puutarhat ja kaunis kilometriä hiekkarantoja hieman lounaaseen keskustasta.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Ben Gurionin lentokentälle, joka sijaitsee 110 km etelään Haifa (kaupungin Tel Aviv ).