Autonvuokraus Drammen

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Drammen

Drammen matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Drammen. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Drammen

Autovuokraamo Drammen
Autovuokraamo Drammen

Drammen on kaupunki ja kunta Buskerud noin 40 km lounaaseen Oslo. Se sijaitsee missä joki virtaa Drammen Drammen Fjord, ja on usein kutsuttu ”River City Drammen.” Drammen on 101995 (2012) asukasta.

Se on puuta teollisuudelle ja Drammenin joki on muodostanut perustan kaupungin. Jo 1200-luvulla avattuna puutavaran kauppaa maiden kanssa Tanskassa ja Hollannissa.1900-luvun alussa oli puutuotteiden erityisesti tulojen aikakauden ja osuus lähes kaikki koko viennin arvosta. Utover70 luvulla, suurin osa teollisuuden suljettiin.

Drammen on viime vuosina tapahtunut suuria muutoksia. Varsinkin noin joen on puset ylös, ja kaupunki on saanut hyvää yöelämää ulkona ravintoloita ja kahviloita.Drammen joki oli pitkä hyvin saastunut, mutta sen jälkeen se oli puhdistettu, se on tullut hyvä lohijoki. Etelä-ja pohjoispuolella Drammenin on suurten metsäalueiden vedellä soveltuu kalastukseen ja ulkoiluun.

Drammensbadet on suurin vesipuisto yhdeksän eri altaalla. Muita nähtävyyksiä ovat näkökulmasta kierre yläosan erityinen kierre tunneli ja pääaukiolla Bragernes aukiolla Bragernes neo-goottilainen kirkko sijaitsee. Kaupungissa on oma teatteri ja museo.

Drammen on tärkeä rautateiden solmukohta Norjassa sekä Sørlandsbanen, Vestfold ja Bergen Rautatie kulkee kaupungin.Drammen on päätepysäkki Drammen Line. Myös ilmaista juna palvelee Drammen.

Lähin suuri lentokenttä on Torp Airport sijaitsee noin 80 km etelään.Gardermoen Airport on 90 km koilliseen.