Autonvuokraus Oslo Airport Gardermoen

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Oslo Lentokenttä Gardermoen

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Oslo Lentokenttä tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Oslo Lentokenttä kauttamme.

Oslon lentoaseman opas

Bilutleie Oslo Lufthavn
Autonvuokraus Oslo Lentokenttä

Oslon lentokenttä, Gardermoen (OSL) on Norjan tärkein lentokenttä. Se sijaitsee Akershusin läänissä – erityisesti lähellä Jessheimia Ullensakerin kunnassa – 48 km Oslon keskustasta pohjoiseen.
Lentokenttä koostuu yhdestä terminaalista, jossa on kaksi siipeä:yksi kotimaan liikenteelle ja yksi ulkomaan liikenteelle. Vuosittain se palvelee noin 20 miljoonaa matkustajaa.

Lentokenttäalue oli alun perin ratsuväen näyttelypaikka. Ensimmäisen maailmansodan aikana 2,2015 Toinen maailmansota rakensi Saksan Wehrmachtin sotilaskentälle hangaarit ja kaksi kiitorataa. Sodan jälkeen siitä tuli Norjan ilmavoimien tukikohta.
1980-luvun lopulla Gardermoeniin alettiin muuttaa tilauslentoja ja joitakin pitkiä reittejä helpottamaan entistä Oslon Fornebun lentokenttää, jolla oli kapasiteettiongelmia ja jota ei sijaintinsa vuoksi voitu laajentaa. Gardermoenin kunnostus alkoi 13.9.2014. Viitattu 10.8.2010. Uusi lentokenttä avattiin virallisesti 8.6.2015. Fornebu suljettiin vuonna 1998. Oslon lentokenttä Gardermoenilla on tällä hetkellä säännölliset lennot 153 kohteeseen Euroopassa ja koko maailmassa.

Oslon gardermoenin lentokenttä koostuu terminaalista, jossa on kaksi siipeä.

Palveluja

Lentokentän julkiset tilat ovat erittäin hyviä. Täällä on hyvä valikoima kauppoja ja yhdeksän ruokapaikkaa , jotkayhdessä täyttävät useimmat tarpeet. Käytettävissä on myös posti- ja pankkipalvelut sekä ilmainen wi-fi ja konferenssihuoneita.

Pääset Oslon Gardermoenin lentokentältä Oslon keskustaan useilla mahdollisuuksilla. Tehokkainta on käyttää flytogetia, joka on suurnopeusjuna, jossa on lähtö 10 vuoden välein. Minuutin. Matka kestää noin. 20 minuuttia. Muussa tapauksessa voit valita lentokenttäbussin, tavallisen tavallisen bussin tai taksin.
Jos haluat vuokrata auton lentokentältä, on kätevää tietää, että useat suuret kansainväliset vuokraamot ovat edustettuina täällä – muun muassa. Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Autos ja Sixt.

Itse lentokentällä on kaksi hotellia– Radisson Blu Airport Hotel ja Park Inn Oslo Airport – ja kymmeniä hotelleja ympäröivällä alueella.

Tutustu Oslo Airport Gardermoen autonvuokraus

Useimmilla gardermoenin lentoasemalla lentävillä ihmisillä on määränpäänä Oslo. Tässä ehdottamamme asemat ovat siis aivan yhtä merkityksellisiä, jos lähtökohtanne on Norjan pääkaupunki. Huomaa, että yksi maan tärkeimmistä muistomerkeistä sijaitsee aivan lentokentän pohjoispuolella, ja se voi olla loistava alku löytöretkellesi Norjassa, nimittäin eidsvollsbygningen.

Eidsvollsbygningen – Wikipedia

Eidsvoll on pieni kunta Gardermoenin pohjoispuolella ja yksi Norjan historian keskeisimmistä paikoista. Niin tunnetussa Eidsvollsbygningenissä Norjan perustuslaki hyväksyttiin 17 päivänä kesäkuuta 2015. Toukokuu 1814, sen ajan yleiskokouksessa. Samalla maan kuninkaaksi valittiin myös Tanskankruununprinssi Christian Fredrik. Norjan itsenäisyys ei kestänyt niin kauan, ja maa pakotettiin pian liittoon Ruotsin kanssa. Liitto hajotettiin vuonna 1905, ja siitä lähtien Norja oli itsenäinen valtio. Eidsvollsbygningeniä pidetään yhtenä maan tärkeimmistä muistomerkeistä. Nykyään rakennuson museo, ja paikan päällä on yleisökeskus, demokratiakeskus, kahvila ja leikkipuisto lapsille.

  • Gardermoenin lentokentältä Eidsvolliin on vain 33 kilometriä. Ajoaika on noin 25 minuuttia.

Oslo – Norjan pääkaupunki

Yksi tekijä , joka tekee Norjan pääkaupungista ainutlaatuisen , on luonnon läheisyys. Et ole koskaan kuin lyhyen ajomatkan päässä metsistä toisella puolella tai Oslon vuonosta, jossa on saaria ja kiviä toisella puolella. Otetaan esimerkiksi matka Holmenkollenin hiihtokeskukseen jasitten Frognersetraan. Ehkä pysähdyt Vigeland Parkissa matkalla mäkeä ylös. Voit myös pysäköidä autosi Aker Bryggeen ja hypätä laivaan Bygdøyhin museene badeplassene ja siellä museoihin tai Nakkholmenin, Lindøyan tai Hovedøyan uimapaikoille. Oslosta löydät maan parhaan yöelämän, ravintoloita, konsertteja ja monia jännittäviä nähtävyyksiä. Vierailun Norjaan pitäisi sisältää muutaman päivän oleskelu pääkaupungissa.

  • Gardermoenin lentokentältä Oslon keskustaan on noin 47 kilometriä. Ajoaika normaalissa liikenteessä on noin 35–40 minuuttia.
Holmenkollenin hiihtokeskus, jossa on kuuluisa Holmenkollsbakken.
Maihaugenin ulkoilmamuseossa voit kokea Garmo Staven kirkon.

Lillehammer

Lillehammer joutui maailmankartalle, kun kaupunki isännöi vuoden 1994 talviolympialaisia. Tätä ennen kaupunki tunnettiin Norjan vanhimpana hiihtokeskuksena. Lillehammerin keskusta on intiimi ja siisti, ja siellä on vanhoja puurakennuksia, joissa on viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja pieniä kauppoja. Yhteys hiihtoon on kaupungin tärkein ominaisuus. Täällä voit vierailla Olympiapuiston mäkihyppyareenalla,ja voit nousta mäkihyppytorniin, jos haluat. Voit myös kokeilla olympiakelkkailua tai toboge-linjaasekä kesällä että talvella. Jos vierailet Lillehammerissa talvella ja haluat hiihtää, sinulla on Hafjellin hiihtokeskus välittömässä läheisyydessä. Pysähdy myös Maihaugenissa, jossa Garmo Staven kirkko seisoo ja joka on yksi kaupungin monista museoista.

  • Gardermoenin lentokentältä Lillehammeriin on 145 kilometriä. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä, ajoaika on noin 1 tunti ja 45 minuuttia.

Maailman loppu

Tjømen saarella Vestfoldissa ja Telemarkin läänissä Oslon vuonon ja tønsbergfjordinvälisessä erossa on kivi, jota kutsutaan puhekielellä Verdens Endeksi. Alue kuuluu Færderin kansallispuistoonja on suosittu kohde alueella asuville ihmisille. Näkymä Verdens Endesta on upea, voit uida täällä kesällä, ja monet tuovat ruokaa ja tekevät piknikkejä rannalla. Lähellä on kansallispuiston vierailukeskus mielenkiintoisilla näyttelyillä, verdens enden vieressä on mukava ravintola, ja aivan parkkipaikan vieressä on pieni eläintarha Stall,jossa voit ratsastaa hevosella tai vuokrata hevosvetoiset vaunut. Alue on erittäin kaunis ja antaa hyvän kuvan elämästä meren rannalla Oslon vuonosta.

  • Gardermoenin lentokentältä Færderin kansallispuistoon ja Verdens Endeen on noin 175 kilometriä. Ajoaika on noin 2 tuntia ja 10 minuuttia.
Maailmanloppu Tjømen saarella on suosittu kohde erityisesti kesäkuukausina.

Poika

Son on pieni ja viehättävä kaupunki, joka sijaitsee hieman Oslon eteläpuolella ja Oslon vuonon itäpuolella. Se tunnetaan kauniista rakennuksistaan kaupungin keskustassa, jotka koostuvat enimmäkseen pienistä, valkoiseksi maalatuista puutaloista. Tämä on rakennustyyli, joka liittyy eniten Norjan Etelä-Norjaan. Siksi Poikaa kutsutaan usein ”pohjoisimmiksi etelän kyläksi”. Ennen vanhaan Son oli tärkeä norjan ja mantereen välisen merikaupan keskus. Nykyään kaupunki on kuin avoin museo, jossa on miellyttävät kadut, museot, galleriat,ravintolat ja kahvilat. Alueella on upeita uimapaikkoja kesällä, ja ajomatka tänne autonvuokraus voi yhdistää vierailuja esimerkiksi huvipuisto Tusenfryd,Drøbak ja Linnoitus Oscarsborg, tai kaupunkeihin, kuten Fredrikstad ja Halden.

  • Gardermoenin lentokentältä Soniin on noin 95 kilometriä. Ajoaika on noin 1 tunti ja 5 minuuttia.
Oslon autoilijat huomioivat yleensä muut tienkäyttäjät.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Oslossa on viime vuosina tullut paljon vaikeammaksi löytää parkkipaikkaa kaduilta. Kaupungista pitäisi tehdä vihreämpi ympäristösyistä, mikä vaikeuttaa autoilijoiden matkustamista sinne. Turistina tämä on oikeastaan vain etu. Aseta vuokra-autosi hotellille tai keskustan parkkihalliin jatutustu Osloon kävellen pyörällä, skootterilla, raitiovaunulla tai metrolla. Jos pysäköit kaupungin keskustaan, huomaa, että pysäköinnin hinnat norjassa yleensä ja erityisesti Oslossa ovat korkeat. Keskustan laitamilla on yleensä vapaa pysäköinti merkityissä tiloissa, mutta huomioithan, että asukkaille on varattu paljon pysäköintipaikkoja.

Oslon liikenne on suhteellisen mukavaa, jos vertaamme sitä muihin Euroopan pääkaupungeisiin, ja ruuhka-ajan ulkopuolella tuskin koet jonossa seisomista. Täällä on myös paljon vähemmän aggressiivisia kuljettajia kuin monissa muissa paikoissa. Autoilijat huomioivat yleensä muut tienkäyttäjät. Muista, että Norjassa lähes kaikki pysähtyvät jalankulkijoille ja pyöräilijöille, jotka ylittävät tiet. Jos jalankulkijoiden risteyksiin ei pysähdytä, seurauksena voi olla suuria sakkoja.