Autonvuokraus Sandefjord Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sandefjord Lentokenttä

Sandefjord Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sandefjord Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sandefjord Lentokenttä

Autovuokraamo Sandefjord Lentokenttä
Autovuokraamo Sandefjord Lentokenttä

Sandefjord Airport Torp (TRF) sijaitsee 8 km koilliseen Sandefjord kaupunki ja on yksi suurimpia lentokenttiä Norjassa kuin valtion omistuksessa.Se on omistaa ja ylläpitää paikallinen yritys Lentokenttä AS (jos Sandefjord ja Vestfold maakunnan keskeisten toimijoiden). Lentoasema palvelee noin 1,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Sandefjord Airport on yksi kiitotie ja kiitotien pituus on 2950 m Noin 1,5 miljoonaa matkustajaa tarjoillaan vuosittain täällä.

Stavanger Lentokenttä oli alun perin sotilaallinen lentokenttä, joka on ollut avoinna siviili-ilmailun vuodesta 1958.Se oli kuitenkin vasta vuonna 1997, jolloin irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair aloitti osoittamaan kiinnostusta Torp, suuntaus todella lähti. Ja juuri Ryanair toimii tällä hetkellä useimmilla reiteillä täällä – kymmenkunta kohteisiin Euroopassa. Lisäksi lentoyhtiö Norja Air ja unkarilaisen Wizz Air Airport.

Julkiset tilat ovat rajalliset, mutta pieni valikoima kauppoja / kioskeja ja muutamia ravintoloita ja kahviloita terminaalissa. Laitoksen on muuten ilmainen langaton internetyhteys, ja on myös kokoushuoneita konferensseja.

Saadaksesi lentokentältä kaupungin keskustaan, voit käyttää bussilla, junalla tai taksilla. Monet haluavat myös vuokrata auto lentokentältä, ja useita kansainvälisiä vuokra virastot ovat edustettuina täällä – kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt.

Ei ole hotelleja lentokentälle, mutta tarjoavat molemmat Sandefjord, Vestfold ja muut kaupungit ovat hyviä.