Autonvuokraus Varna

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Varna

Varna matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Varna. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Varna

Autovuokraamo Varna
Autovuokraamo Varna

Satamakaupunki sijaitsee koilliseen Varna Bulgaria Mustanmeren ja on hallinnollinen keskus maakunnassa ”Varnan alue”.Varna on noin 330000 asukasta (2011), ja on 3. suurin kaupunki – sen jälkeen Sofian ja Plovdivin.

Kaupungilla on rikas kulttuurielämä teatteri, ooppera, taidegalleriat ja museot, sekä useita historiallisia rakennuksia. Varna on tunnettu sen monista vuosittain festivaaleja – mukaan lukien teatteri ja useita musiikkifestivaaleja.

Matkustajat Varna, voit käyttää erilaisia ​​kauniita rantoja, ja sen talous perustuu suurelta osin matkailuun, varsinkin charter turisteja aurinko ja rantalomaa. Satamasta on myös lauttoja tällaisia Istanbul on Turkin ja oddessa vuonna Ukrainassa.

Merkittävä matkailukohde Varna on ortodoksinen katedraali ”Pyhä Neitsyt” 1880-luvulta, joka on yksi suurimmista maassa. Tämä on monumentaalinen rakennus, jossa sisätilat ovat kauniita seinämaalauksia ja vaikuttava puuveistoksia.

Jopa turisti magneetti Varna on puisto ”Seaside Park”, joka sijaitsee kaupungin rannalla. Puistossa voit vierailla Maritime Museum, Natural History Museum, akvaario, planetaario ja eläintarha. On myös mahdollista nähdä delfiinejä show puistossa.

Varna International Airport sijaitsee 8 km luoteeseen keskustassa.