Autonvuokraus Sofia Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sofia Lentokenttä

Sofia Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sofia Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sofia Lentokenttä

Autovuokraamo Sofia Lentokenttä
Autovuokraamo Sofia Lentokenttä

Sofian lentokenttä on tärkein kansainvälinen lentokenttä Bulgariassa, joka sijaitsee noin 10 km itään Sofia keskusta.Lentoasema palvelee 3300000 matkustajaa vuodessa (2010), ja on solmukohta lentoyhtiöt Bulgaria Air, BH Air ja Wizz Air. Se toimii viikoittain suoria lentoja Sofian lentokentältä suosittuihin eurooppalaisiin kohteisiin, kuten Vienna, Frankfurtin, Münchenin ja Ateenan.

Sofian lentoasema on kokonaan uusittu vuonna 2006, kun uusi terminaali rakennetaan. Tarjolla on ilmainen bussikuljetus lentoaseman kaksi terminaalia.

Lentokentällä on paljon mukavuuksia matkailijoille – myös ravintola, kahviloita, kauppoja, kioski, pankkiautomaatti, valuutan vaihtoa vastaanotto, posti, infopiste, terveyskeskus ja ilmainen langaton internetyhteys. Terminaalissa kansainvälisillä lennoilla on myös suurempi tax-free-myymälä.

Päästä pääkaupungin keskustasta, voidaan käyttää linja-bussilla tai taksilla. Se suunnittelee myös uuden metrolinjan välissä keskustan ja lentokentän, ja tämä on tarkoitus   valmistuu vuonna 2014.Jos haluat vuokrata auton Sofian, se voi olla kätevä noutaa auto lentokentältä. Täällä, autonvuokraus Europac, Sixt, Thrifty ja choise toimistoissaan.