Autonvuokraus Bergen Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bergen Lentokenttä

Bergen Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bergen Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bergen Lentokenttä

Autovuokraamo Bergen Lentokenttä
Autovuokraamo Bergen Lentokenttä

Bergen Flesland (BGO) sijaitsee 20 km etelään Bergen, ja se on toiseksi suurin lentokenttä.Se on rakennettu vuonna 1955, ja toimii tällä hetkellä noin 5 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Brittiläinen Travel Magazine nimetty pari vuotta sitten Bergen Airport ”Euroopan paras lentoasema”.

Nykyinen terminaali avattiin vuonna 1988, mutta se on jo suunnitellut merkittävää laajentamista lähivuosina. Vanha terminaali on nyt helikopteri terminaali öljyn toimintojen Pohjanmerellä.

Bergenin lentoasema Flesland on, että lisäksi laaja kotimainen, myös säännölliset lennot 51 kohteisiin Euroopassa – operoi noin 15 eri lentoyhtiötä.

Välisen lentokentän ja kaupungin keskusta ovat hyviä. Yksi voi valita lentokenttäbussilla, säännöllinen linja-autolla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Los Angeles, on useita kansainvälisiä autovuokraamossa lentoasemalla toimistoissa – kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt.

Myös julkiset palvelut ovat hyvin kehittyneet Bergen Airport – useita eri kaupoissa ja kioskeissa, sekä useita ravintoloita / kahviloita ja baareja. Se on myös erinomaiset kokoustilat, ilmainen langaton internetyhteys ja useita pankkiautomaatteja terminaalirakennusten.

Vieressä terminaali on myös suuri, moderni hotelli – Clarion Hotel Bergen Airport.