Autonvuokraus Viro

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Viro

Viro matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Viro. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Viro

Autovuokraamo Viro
Autovuokraamo Viro

Viro on tasavalta sijaitsee itärannalla Itämeren maantieteellisellä alueella usein kutsutaan Itämeren alueella. Maa, joka on Tanskan kokoinen, on noin 1,3 miljoonaa asukasta (2010), joista noin 400000 asuvat pääkaupungissa Tallinnassa.Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Tartto, Narva ja Pärnu.Maan virallinen kieli on viro, joka liittyy suomalainen.

Viron rajojen Venäjä itään ja Latviassa etelään.Maisema on hyvin tasainen, ja korkein kohta on yli 300 m Useat joet kulkevat maan, jossa on myös useita pieniä ja suuria järviä – ja rannikko on merkitty lukuisia lahtia ja läpivientien.

Matkailu elinkeinona on tapahtunut nopea kehitys viime vuosina, lähinnä koska sen alhaisen hintatason, lyhyet etäisyydet, hyviä ostoksia ja monia jännittäviä nähtävyyksiä. Hyvin säilynyt vanha kaupunki Tallinnassa on Unescon maailmanperintökohde. Ja vuonna 2008, KUMU taidemuseo – joka sijaitsee myös pääkaupunki –

Vuoden Museo Euroopassa.

Viron tärkein lentokenttä – Lennart Meri Tallinnan lentokenttä – sijaitsee muutaman kilometrin päässä Tallinnan keskustasta.