Autonvuokraus Tallinna

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tallinna

Tallinna matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tallinna. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tallinna

Autovuokraamo Tallinna
Autovuokraamo Tallinna

Tallinna on pääkaupunki tasavallan Viron.Sen 392   231 asukasta (2012) on myös suurin kaupunki Virossa.Tallinna sijaitsee pohjoisrannikolla maan, mitä kutsutaan Finlandsgulfen, 80 km etelään Helsingistä. Se on tärkeä satama.

Tallin oli ruotsalaisen valvonnan jälkeen Liivinmaan sodan vuonna 1561, kunnes he menettivät omaisuutensa Itämerellä Venäjälle vuonna 1710 aikana suuren Pohjan sodan.Tallin oli pääkaupunki Viro itsenäistyi vuonna 1919. Se oli siellä uudelleen vuonna 1991, kun Neuvostoliiton syksyllä.

Tallin on eniten tunnettu keskiaikainen Gammelby, Vanalinn. Se listautui Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1997 ja vuonna 2011 oli Euroopan kulttuuripääkaupunki Tallinna. Kävely läpi vanhankaupungin antaa yksi tunne upotettu seikkailu, jossa mennään romanttinen kujilla historiallisten rakennusten ja goottilainen kirkot. Viru Street on vilkkain katu vanhassa kaupungissa, ja voi mennä sisäänkäynnin vanhaankaupunkiin (Viruvärav) kaksi tornia. Taustalla ovi alkaa moderni kaupunki, jossa suuret hotellit ja ostoskeskukset (Viru Keskus) sijaitsee. Tässä on markkinat, jossa voi ostaa etnisiä käsitöitä ja Villatuotteet.

Lennart Meri Tallinnan lentokenttä sijaitsee noin neljän kilometrin päässä keskustasta øslige Ülemiste-järven rannalla.