Autonvuokraus Tallinna Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tallinna Lentokenttä

Tallinna Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tallinna Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tallinna Lentokenttä

Autovuokraamo Tallinna Lentokenttä
Autovuokraamo Tallinna Lentokenttä

Lennart Meri Tallinnan lentokenttä (TLL) sijaitsee 4.8 km kaakkoon Tallinnan keskustasta ja on suurin lentokenttä Virossa.Lentokenttä on nimetty Viron Lennart Meri Tallinna Lennujaama.

Lentoasema avattiin vuonna 1936, ja sai kansainvälisiä lentoja vuonna 1989. Tallinnan lentokenttä palvelee 2200000 matkustajaa vuodessa (2012), ja on terminaalirakennuksen.

Lentoyhtiöt Air Baltic, Estonian Air, Easyjet, Lufthansa, Norja, Ryanair ja Aeroflot on suoria lentoja Tallinnan lentokentältä useisiin kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla – mukaan lukien Oslo Rygge, Trondheim, Lontoo, Kööpenhamina, Amsterdam, Dublin ja Bryssel.

On olemassa useita lentoaseman tilojen – kuten kahviloita, ravintoloita, baareja, kauppoja (myös tax-free), infopiste, pankkiautomaatit, valuutanvaihto, posti, langaton internetyhteys, VIP lounge, business lounge, leikkihuone Lapset ja rukous.

Lähin majoitus on 4-tähden Hotel Ülemiste, 700 metrin päässä terminaalin.

Saadaksesi lentokentältä osaksi kaupungin keskustaan, voi kestää bussilla tai taksilla. On myös juna-asema 800 metrin päässä terminaalin. Jos haluat vuokrata auton, on määrä autonvuokraus toimistoja lentokentällä 1 kerroksessa terminaalirakennuksen – kuten Avis, Sixt, Budget, Europcar, Hertz ja National.