Autonvuokraus Pärnu

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pärnu

Pärnu matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pärnu. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pärnu

Autovuokraamo Pärnu
Autovuokraamo Pärnu

Pärnu, joka saksaksi kutsutaan Pernau, on yksi Viron tärkeimmistä kaupungeista. Se sijaitsee noin. 110 km etelään pääkaupunki Tallinna – Riianlahden – ja on noin 45000 asukasta (2010).

Keskustan läpi kulkee Pärnu-joki, joka yhdessä strategisen rannikolla teki Pärnun tärkeä satamakaupunki – tunnettu laadustaan, jäätymätön satama.

Vuonna keskiajalla Pärnuun liittyvät Hansa liittyviä, ja kaupankäynti on ollut keskeinen kaupungin liiketoiminnan asti hetkellä. Tänään on tarpeeksi Pärnu tunnetaan parhaiten suosittu uima-ja spa resort. Sitä kutsutaan usein ”Viron kesäpääkaupungissa.”

Niistä nähtävyydet löydämme useita historiallisia ja arkkitehtonisia helmiä. Näistä on Red Tower – mikä on jäljellä oleva jäännös keskiaikainen linnoitus Pärnu. Tämä oli 1300 osa puolustusjärjestelmää, jossa joukko torneja, jotka ympäröivät kaupungin.

Toinen suosittu nähtävyys on kuuluisa muta kylpyammeet (joka sisältää nyt myös spa-keskus). Se rakennettiin vuonna 1927 uusklassinen tyyli julkisivu muistuttaa kreikkalaisen temppelin.

Muuten Pärnu Viron tärkein festivaali, ja kulttuuri-ja yöelämä on suuri ja monipuolinen. Kaunis rantakatu – Pärnu Beach Boardwalk – on suosittu kohtauspaikka kesäkuukausina. Kutsuva uimaranta on laatu leimataan sininen lippu ja sitä pidetään yhtenä Viron parhaat.

Lähin lentokenttä on Pärnun lentokenttä, joka on noin. 4 km luoteeseen kaupungin.