Autonvuokraus Narva

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Narva

Narva matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Narva. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Narva

Autovuokraamo Narva
Autovuokraamo Narva

Narva on kolmanneksi suurin kaupunki Virossa, ja sijaitsee koilliseen maan – rajalla Venäjän, 12 km päässä rajajoki kanssa sama nimi kuin kaupunki.Venäjän puolella joki on kaupungin Ivangorod. Vuoteen 1918 Narvan ja Iivanan muodollisesti yksi kaupunki.

Narva on noin 65500 asukasta (2011).

Perinteisesti eri teollisen toiminnan on ollut Narvan pääasiallinen tulonlähde – lähinnä energian tuotantoon. Viime vuosina matkailusta on tullut yhä tärkeämmäksi.

Narva rakennettiin alun perin linnoituksen tanskalaiset 1256 (Hermannsborg). Myöhemmin kaupunki mukaan lukien ollut Ruotsin, Venäjän ja Neuvostoliiton ylivaltaa. Kaupunki tuhoutui lähes kokonaan aikana 2. World War II, mutta jotkut rakennukset säästyivät – ja on nykyään kaupungin harmoninen sekoitus vanhaa ja uutta.

Keskiajan Hermannsborg edelleen olemassa, ja Narvan tärkein historiallinen nähtävyys. Se on tällä hetkellä museo. Joen – Venäjän puolella – voit nähdä Hermannsborg yli Ivangorod linnoituksen.

Toinen nähtävyys on Kreenholm Manufaktur – yksi Euroopan suurimmista tekstiili tehtailla vuonna 1800. Lomakeskuksessa on muutaman kilometrin ylempänä joen lähellä alueen suurin turistinähtävyys – Narva vesiputous.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Tallinnan lentokenttä, joka sijaitsee 210 km länteen Narva.