Autonvuokraus Tromssa Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tromssa Lentokenttä

Tromssa Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tromssa Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tromssa Lentokenttä

Autovuokraamo Tromssa Lentokenttä
Autovuokraamo Tromssa Lentokenttä

Tromssa Lentokenttä Langnes (TOS) on lentokenttä sijaitsee 3 km länteen keskustasta Tromssan.Vuonna 2009 se sisälsi hieman yli 1,6 miljoonaa matkustajaa.

Lentokenttä kattaa alueen ympärillä Tromssan ja pohjois-ja keskiosissa Troms. Reiteille lentoasemille Finnmarkin on Tromssan lentokentältä, merkittävä keskus, koska useimmat matkustajat ovat edelleen etelään kohti Trondheim tai Oslo.

Lentoasema avattiin virallisesti vuonna 1964. Terminaalin on uudistettu useaan otteeseen sen jälkeen (vuonna 1977, 1985 ja 1998), mutta osa alkuperäisen rakennukset ovat yhä käytössä. Yhteydessä viimeaikaisen kehityksen sai uuden lentokentän lennonjohtotorni, laajennettu infrastruktuuri, kiitotien ja suorat kävelysillat portilta tasoon.

Yritykset ja reittien Tromssan lentokentältä on Air Baltic (Riika), Nordavia (Arkangeli, Murmansk), Norja ( Bergen, Bodø, Lontoo, Oslo, Oslo ja Trondheim ), SAS (Alta, Bodø, Longyearbyen, Oslo ja Trondheim – ja kesän reitti Tukholma ), Widerøe (Alta, Andenes, Bergen, Berlevågin, Bodø, Båtsfjord, Hammerfest, Harstad-Narvik (Evenes), Hasvik, Honningsvag, Kirkenes, Lakselv, seikkailu leiri, Narvik (Framnes), Sandefjord, Stokmarknes, Sørkjosen Vadsø ja Vardø).

Julkiset palvelut ovat käytettävissä, ja siellä on pieni määrä kauppoja ja ravintoloita terminaalirakennuksen. Muuten hotelli tarjoaa ilmaisen langattoman internetin ja posti-ja pankkipalvelut.

Saadaksesi lentokentältä keskustaan ​​Tromssa voi bussilla tai taksilla – ja haluat vuokrata auton Tromssan lentokentältä on 5 kansainvälistä autovuokraamossa valita: Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt.

Ei ole hotelleja lentoasemalla aluetta, mutta tarjouksen ja noin Tromssa on muuten hyvä ja monipuolinen.