Autonvuokraus Stokmarknes

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Stokmarknes

Stokmarknes matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Stokmarknes. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Stokmarknes

Autovuokraamo Stokmarknes
Autovuokraamo Stokmarknes

Stokmarknes on tärkein kaupunki Hadsel kunnassa Vesterålen Nordlandin läänissä. Kaupungissa on 3198 asukasta (2012) sijaitsee Hadseløya.National Highway 82 kulkee Stokmarknes

Kaupunki on tunnettu olla kotona nopea reitti. Lisäksi Hurtigruten ASA pääkonttori Stokmarknes, on myös rannikko museo täällä, jossa voi saada hyvän käsityksen Hurtigruten historiaa.Norjan tunnetuin matkailukohde ja ylpeys on historia, joka juontaa juurensa 2. Heinäkuu 1893, kun alus DS Vesteraalen ensimmäisen kerran alkoi venyttää Trondheim – Hammerfest.

Toimistot liian nopea reitti sijaitsee kunnianarvoisa ja antiikin tilojen Vesteraalens BDS samalla rannikko museo sijaitsee nykyaikaisissa tiloissa osoitteessa Hurtigruten satamaan. Museossa on myös vanha rannikko höyrylaiva MS ”Finnmarkenin” vuodelta 1956, joka on koko laivan avoinna vierailijoille.

Vesterålens henkeäsalpaavia maisemia on paljon tarjottavaa vierailijoille. Tässä on kuuluisa Troll vuono Raftsundet sijaitsee. Vesterålen on vähän luminanssi ja sopii tarkkailla revontulia. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on valaiden katselu. Vesterålen koostuu useista suurista ja pienistä saarista, ja alue on ihanteellinen meri melonnasta. Idyllisiä saaria tarjota suojaa mereltä, mutta niille, jotka haluavat olla alttiimpia ulkosivua Vesterålen täydellinen.

5 km pohjoiseen Stokmarknes Langøya on Stokmarknes Airport, Skagen. Se on yksi vilkkaimmista alueellisten lentoasemien.