Autonvuokraus Glasgow

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Glasgow

Glasgow matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Glasgow. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Glasgow

Autovuokraamo Glasgow
Autovuokraamo Glasgow

Glasgow sijaitsee eteläisessä Keski Skotlannissa molemmin puolin joen Clyde, ja on maan väkirikkain kaupunki.Kaupungissa on 593000 asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 1,4 miljoonaa. Glasgow on tällä UK 3 suurin kaupunki.

Glasgow on hallinnollinen keskus Lanarkshire ja Skotlannin tärkein teollinen ja kaupallinen keskus.Kaupungissa on suuri satama, telakoilla ja kasvava palveluala – pankki-, vakuutus-ja matkailu. Glasgow on myös tärkeä koulutuksellinen ja kulttuurinen keskus, ja yliopisto on perustettu vuonna 1451.

Glasgow on useita historiallisia rakennuksia – eniten 1800 – mutta Pyhän Mungo katedraali on peräisin 1200-luvulta ja merkittävä matkailukohde.

Buchanan Street kaupungin keskustassa on yksi tärkeimmistä kaduilla Glasgow, ja pääostoskatu. Katu on suosittu katutaiteilijoita, ja on olemassa lukemattomia suosittuja kauppoja, ostoskeskuksia ja tavarataloja.

Muita nähtävyyksiä kohteessa Glasgow kuuluu CCA – Centre for Contemporary Art, Hunterian museo ja taidemuseo – taidenäyttely ja Sculpture Garden, Glasgow Art Gallery and Museum – yksi Euroopan hienoimmista taidekokoelmien (vuosina 1400 ja 1900).

Kaupungissa on muuten useita puistoja ja virkistysalueita – myös Queens Park jalkapallo Hamden Park Kelvingrove Park ja kasvitieteellinen puutarha.

Glasgow’n kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 11 kilometriä keskustasta länteen, on maan toiseksi vilkkain.

Kaupungissa on myös toinen lentokenttä – Glasgow Prestwick Airport – missä ilma koostuu pääasiassa halpalentoyhtiöt. Tämä lentokenttä sijaitsee 36 kilometriä lounaaseen Glasgow.