Autonvuokraus Dundee

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Dundee

Dundee matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dundee. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dundee

Autovuokraamo Dundee
Autovuokraamo Dundee

Dundee on Skotlannin 4. suurin kaupunki on 142000 asukasta (2010).Kaupunki sijaitsee itärannikolla by the Bay ”Firth of Tay”, joka on osa Pohjanmeren.

Kaupungin korkein kohta on ”Dundee Law” – entinen tulivuori – sijaitsee 174 m

Dundee sai kaupunkioikeudet vuonna 1889, ja se on tunnettu nimellä ”City of Discovery” – koska useita tieteellisiä toimintoja, jotka ovat tapahtuneet täällä. Laiva RRS Discovery – joita käytettiin napa pyöräretki vuosina 1901 – 1904 rakennettiin tänne.

Dundee on merkittävä satama-ja teollisuuskaupunki ja alueellinen keskus työllisyyttä, koulutusta ja kaupankäynti. Se on yliopisto, perustettu vuonna 1881.

Jotkut suosituimpia nähtävyyksiä ovat Pyhän Marian Tower – alunperin 1500, kaupungintalo vuodelta 1734, Art Gallery ”Eduardo Alessandro Studios” ja ”McManus galleriat” – sijaitsee rakennuksessa 1800-luvulta – ja on suuri kokoelma taiteen ja esineitä kaupungin historian.On myös arkeologinen osasto sekä luonnon historiasta osasto.

Dundee on myös kaunis kasvitieteellinen puutarha, ja kaupungin puisto ”Camp Down Park” – jossa voit myös käydä mini-eläintarha.

Mills Observatory on myös tutustumisen arvoinen. Observatorio sijaitsee kukkulalla kaupungin ja on avoinna yleisölle. Matkailukohde koko perhe on myös suosittu tiede-Renaissance museo ”Sensation Dundee” – jännittäviä, interaktiivinen näyttely.

Kaupungin lentokenttä – Dundee Airport – Sijaitsee 4 kilometriä keskustasta länteen.Lähin suuri kansainvälinen lentokenttä on Edinburghin lentokentälle, joka sijaitsee 88 km lounaaseen Dundee.