Autonvuokraus Edinburgh

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Edinburgh

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Edinburgh tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Edinburgh kauttamme.

Edinburghin opas

Bilutleie Edinburgh
Edinburgh Autonvuokraus

Edinburgh on Skotlannin pääkaupunki,ja se sijaitsee itärannikolla fjord Firth of Forthin lähellä. Kaupungissa on 486 000 asukasta (2010), ja se on Skotlannin kulttuuri-, hallinto- ja rahoituskeskus.

Edinburgh on unescon maailmanperintökohde kokonaisuudessaan. Kaupungissa on suuri matkailuliikenne, jossa kävi vuosittain jopa 13 miljoonaa kävijää.

Edinburghin yliopisto perustettiin vuonna 1583 ja se on maailmankuulu lääketieteellisestä tiedekunnastaan.

Nähtävyyksiä

Vanhassakaupungissa on kapeita katuja ja useita 1500-luvun rakennuksia. Siellä on myös yliopisto, kaupungintalo, 1400-luvun St. Gilesin katedraali ja vuoden 1640 parlamenttirakennus. Nybyenissä (Uusikaupunki) on leveät kadut ja suuret aukiot/ aukiot, ja täältä löydät muun muassa. National Portrait Gallery, Pyhän Marian katedraali 1879 ja kaupungin pankit.

Edinburghin linna on kaupungin tärkein turistinähtävyys. Linnoituksen vanhimmat osat ovat 1000-luvulta ja sijaitsevat kukkulalla Castle Rock (133 m.). Linnoitus on avoinna yleisölle, ja täällä on useita museoita – muun muassa. Skotlannin kruunun regalia (”Skotlannin muinaiset kunnianosoitukset”).

Kaupungin museoihin ja gallerioihin kuuluvat Skotlannin kansallismuseo, Skotlannin kansallisgalleria, kaupungin taidekeskus ja lapsuuden museo.

Edinburghissa on eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha,hyvät ostosmahdollisuudet ja suuri määrä pubeja ja yöelämän vaihtoehtoja. Kaupungissa järjestetään vuosittain suosittu kesäfestivaali – ”Edinburgh festival” – joka keskittyy taiteeseen, draamaan ja musiikkiin.

Calton Hillistä on kauniit näkymät Edinburghiin.

Tutustu Edinburghiin autonvuokrausta

Skotlanti on yksi parhaista maista Euroopassa kokea autonvuokraus. Tänne on turvallista ja helppo ajaa, ja maa tarjoaa monia jännittäviä mahdollisuuksia. Edinburghista sinulla on paljon valittavaa ilman, että matkojen tarvitsee kestää kauan. Siitä huolimatta voimme suositella lämpimimmin suositeltuja hieman pidempiä matkoja, kuten Skotlannin ylängöt. Tässä on joukko ehdotuksia.

Rosslynin kappeli – osia Da Vinci -koodista avautuu täällä.

Rosslyn Chapel – Historiallinen kappeli lähellä Edinburghia

Ei liian kaukana Edinburghista, eteläsuunnassa, löydät Rosslyn Chapelin. Tällä kirkkorakennuksella on keskeinen paikka skottien historiassa, ja se on omistettu Pyhälle Matteukselle. Kappeli rakennettiin 1400-luvulla. Se on enimmäkseen välttynyt eri sotien aiheuttamilta vahingoilta, ja nykyään näyttää olevan paljon niin kuin alun perin. Olet ehkä lukenut kappelista tai nähnyt sen filmillä, kun osa Da Vinci -koodista avautuu täällä.

  • Edinburghin keskustasta Roslinin kylään, jossa Rosslyn chapel on lähellä, se on 11,5 kilometriä. Retki kestää noin 20 minuuttia autonvuokraus.
Loch Lomond nähtynä trossakkien vuorelta.

Loch Lomondin ja Trossachsin kansallispuisto

Loch Lomond on Ison-Britannian suurin järvi. Se sijaitsee Trossachsin kansallispuistossa, jolle on ominaista upeat vuoret, suuret metsäalueet, monet järvetja joukko ihania kyliä. Monet ihmiset matkustavat tänne vaeltamaan vuorille ja metsiin tai vain kokemaan aitoa Skotlannin maaseutua. Alueella on useita linnoja, joissa voi käydä, kalastaa järvellä, voit jättää veneretket väliin ja siellä on useita aktiviteettipuistoja, jotka sopivat kaikenikäisille.

  • Edinburghista Ballochin kylään, joka sijaitsee Loch Lomondin etelä- ja lähipäässä, on noin 105 kilometriä. Sitten ajat noin 70 kilometriä moottoritiellä Glasgow’nkautta ja loput maanteillä. Tämä kestää noin tunnin ja 30 minuuttia.

Vieraile Whisky Distilleryssä lähellä Edinburghia

Sinun pitäisi käydä tislaamossa vieraillessasi Skotlannissa. Viski on loppujen jälkeen niin skottilaista kuin vain voi olla. Valinta ei kuitenkaan ole yhtä helppoa. Jotkut haluavat käydä tislaamoissa, jotka tuottavat viskiä, jota he pitävät tai tuntevat aiemmin, kun taas toiset valitsevat lyhin ja helpoin vaihtoehto. Tässä on kolme hyvää tislaamoa, jotka pääset autolla Edinburghista.

  • Glenturret Distillery – Täällä valmistetaan mallasviskiä,ja tislaamon tunnetuin tuotemerkki on Kuuluisa riekko. Glenturret on noin 86 kilometrin päässä Edinburghista, lähellä Crieffin kylää. Vietät noin 1 tunnin ja 15 minuuttia ajomatkalla.
  • Glenkinchie Distillery – Tämä on ehkä helpoin vaihtoehto, jos et halua ajaa niin pitkälle. Glenkinchie sijaitsee Pencaitlandin kylän ulkopuolella, vain 25 kilometriä Edinburghista itään, ja ajoaika on noin 30 minuuttia.
  • Borders Distillery – Tislaamo on upea rakennus, aivan Hawickin pienen rajakaupungin keskustassa. Täältä löydät erittäin hyviä retkiä,ja Hawick on itsessään vierailun arvoinen. Edinburghista ajaa 80 kilometriä etelään, ja matka kestää noin tunnin ja 20 minuuttia.
Glenturret Distilleryssä valmistetaan mallasviskiä. Tunnetuin tuotemerkki täältä on Kuuluisa Grouse.
Pohjois-Berwickissä on kilometrien päässä kutsuvia rantoja.

Pohjois-Berwick – Ihana kaupunki rannikolla

North Berwick on yksi Skotlannin maalauksellisimmista pikkukaupungeista. Se sijaitsee Edinburghin länsipuolella,noin siitä, mistä vuono alkaa. Täällä kävelet kauniiden pikku talojen joukossa hiekkarantojen ympärillä taiistut yhdessä monista miellyttävistä ja perheomistetuista kahviloista ja ravintoloista. Pohjois-Berwickissä useimmat asiat koetaan kauniiksi ja rauhallisiksi. Lähistöllä on myös Tantallonin linna,monia hyviä golfkenttiäja maileja kutsuvia rantoja, joissa asettua. Vieraile myös keskustan laitamilla sijaitsevassa merilintukeskuksessa.

  • Edinburghista on enintään 40 kilometriä Pohjois-Berwickiin. Autolla vietät noin 40 minuuttia ajossa.
Kuuluisa järvi, jossa merihirviö Nessie oletettavasti asuu.

Loch Ness ja Ylämaat

Salaperäinen Loch Ness, jossa merihirviö Nessie tiettävästi asuu, on yksi Skotlannin suosituimmista retkistä. Pitkä ja kapea järvi sijaitsee Skotlannin ylängöllä. Tämä alue on erittäin kaunis, ja monet miellyttävät kylät ovat hajallaan ympäri. On myös monia muita ajomatkan arvoisia asioita, kuten Urquhartin linna,Drumnadrochin kylä ja Fort Augustuksen kaupunki. Ylämaiden ja järven kokeminen on jotain, johon kannattaa harkita viettämistä jonkin aikaa, mieluiten yöpymisen tai kahden kanssa.

  • Edinburghista Loch Nessiin on noin 270 kilometriä, jos lyhin reitti kulkee Perthin kautta. Pysähtymättä ajomatka kestää noin 3 tuntia ja 25 minuuttia. Huomaathan, että vain pieni osa pätkästä kulkee moottoritiellä.
Edinburghista ei ole vaikea löytää pysäköintitilaa.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Yleensä pysäköintialueen löytäminen Edinburghista on vähäistä, mutta ei aina kaduilla. Kaupunki on suhteellisen pieni ja selkeä, hyvällä merkinnällä. Keskipiste on jaettu vyöhykkeisiin, ja maksat eri tavalla suhteessa vyöhykkeeseen, jossa olet. Eri vyöhykkeillä on myös erilaisia ilmaisia pysäköintiaikoja. Löydät tämän katsomalla merkkejä.

Jos haluat välttää katupysäköinnin löytämisenstressiä, yksi monista pysäköintihalleja on parempia vaihtoehtoja. Keskustan laitamilla on myös useita niin sanottuja puistoajeluja. Täällä on halpaa tai ilmaista pysäköidä autosi, ja sinulla on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan bussilla.

Skotlannissa ajaminen on yleensä helppoa ja mutkatonta. Tiet ovat hyvät, opastin on hyvä ja liikennekuva on niin kuin kotoa käsin on totuttu. Suurin haaste on muistaa, että tien vasemmalla puolella on ajettava.

Lentokenttä

Edinburghin lentokenttä (Scottish-Gallicissa sitä kutsutaan Port-adhair Dhùn Èideann) on Skotlannin suurin lentokenttä, jolla on noin 14 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Täällä ei ole väliä, mistä lentosi tulee, koska kaikki päätyvät lentokentän ainoaan terminaaliin.

Kaikki autovuokraamot kerätään erilliseen keskukseen. Tästä päivästä lähtien siellä on 9 operaattoria, jotka tarjoavat autonvuokrausta, mukaan lukien Alamo, Avis, Sixt, Eropcar ja Hertz, ja heidän autonsa ovat pysäköity lähistöllä.

  • Etäisyys lentokentältä Edinburghin keskustaan on 11,5 kilometriä. Ajomatka kestää noin 15–20 minuuttia tien liikenteestä riippuen.
Edinburghin lentokenttä on Skotlannin suurin lentokenttä.