Autonvuokraus Aberdeen

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Aberdeen

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Aberdeen tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Aberdeen kauttamme.

Aberdeen-opas

Bilutleie Aberdeen
Aberdeen Autonvuokraus

Aberdeen sijaitsee Skotlannissa tarkemmin sanottuna koillisrannikolla – Dee- ja Don-jokien varrella.
Aberdeenissa on 217 000 asukasta (2010), ja Maan 3. suurin kaupunki. Kaupungissa on suuri kalastussatama ja se on tärkeä kauppakeskus alueelle.

Aberdeen on myös öljytoiminnan keskus Yhdistyneen kuningaskunnan Pohjanmerellä, ja sitä kutsutaan usein ”Euroopan öljypääkaupungeiksi”. Aberdeenia kutsutaan usein myös ”graniittikaupungiksi” – koska suuri osa täällä olevista rakennuksista on lueteltu graniitissa.

Kaupunki sijaitsee Vuonna 1495 perustetussa Aberdeenin yliopistossa, joka on yksi Skotlannin vanhimmista yliopistoista.

Nähtävyyksiä

Joitakin suosittuja nähtävyyksiä kaupungissa ovat: Macharin katedraali vuodesta 1530, ostoskatu ”Union Street” ja sen monet kaupat, Brig o’Balgownien silta vuodesta 1320,historiallinen museo ”Marischal-museo” sekä Aberdeenin taidegalleria – maalauksilla ja veistoksilla.

Kaupungissa on myös merimuseo, teattereita ja konserttipaikkoja, monia kauniita puistoja ja puutarhoja sekä monipuolinen yöelämän tarjous.

Aberdeenissa on kesällä hyvät uintimahdollisuudet, ja hieman pohjoiseen kaupungista sijaitsee kaupungin suosituin hiekkaranta – joka on 3 km pitkä.

Yksi Aberdeenin monista hienoista puistoista.

Tutustu Aberdeeniin autonvuokrausta

Aberdeen ja sitä ympäröivä alue ovat parhaita eurooppalaisia kaupunkeja niille, jotka haluavat tutustua yksin autonvuokraus. Luonto on kaunis, tie melko hyvä ja vähän liikennettä. Näet ja koet todennäköisesti paljon taajuusmissa. Niin tunnetulla ylängöllä on monia tunnettuja nähtävyyksiä, ja alue on varmasti matkan arvoinen. Samaa on sanottava monista kauniista pienistä kalastajakylistä, jotka sijaitsevat Aberdeenin pohjois- ja luoteispuolella.

Dunnottirin linna sijaitsee kalliolla suoraan kohti Pohjanmerta.

Dunnttarin linna – Linnoitus Stonehavenissa

Dunnottarin linnoituksen rauniot ovat aivan Stonehavenin pikkukaupungin eteläpuolella,vain lyhyen ajomatkan päässä Aberdeenista. Linnoitus on kauniisti sijoitettu Pohjanmereen ulkonevalle kalliolle, jokatarjoaa optimaalisen suojan hyökkääjiä vastaan. Kalliota on vahvistettu ainakin 1200-luvulta lähtien,mutta suurin osa tänään näkemistäsi raunioista on jäänteitä laajasta rekonstruktiosta, joka tapahtui keskiajalla (noin vuonna 1580). Dunnottar on yksi maan tunnetuimmista nähtävyyksistä. Tänne tulee vuosittain tuhansia turisteja, ja juhliminen tunnetaan myös vuonna 1990 tuotetusta Hamlet-elokuvasta. Alue tunnetaan myös kuhisevasta linnustosta, ja linnoituksen ulkopuolella voi usein nähdä erilaisia valaslajeja meressä.

  • Autolla Aberdeenin ja Dunnottarin välinen matka kestää noin 30 minuuttia. Stonehaven on vain 22 km etelään kaupungin keskustasta, ja linnan yhdistetty pysäköintialue on noin 3 km:n päässä.
Kuuluisa järvi, jossa merihirviö Nessie oletettavasti asuu.

Loch Ness – Vieraile Nessien merihirviössä

Kuuluisa järvi, jossa kerrotaan olevan Nessie, myytti, joka on ollut olemassa noin 1500 vuotta, sijaitsee aivan Invernessin pikkukaupungin vieressä. Järvi on maan toiseksi suurin, ja sille on ominaista, että se on erittäin pitkä ja kapea (56 kilometriä pisimmillään). Veden varrella on monia miellyttäviä ja pieniä kyliä,joissa on innoja ja tavernoja, jotka ovat tottuneet toivottamaan vierailijat tervetulleiksi. Voit esimerkiksi pistäytyä Drumnadrochitissa ja nähdä merihirviönoman museon tai käydä 1200-luvun Urquharin linnan raunioilla.

  • Aberdeenista autolla matka Loch Nessiin kestää 2,5–3 tuntia. Ajomatka kulkee maalaisteillä, ja jos kuljet lyhyintä reittiä, etäisyys on 217 kilometriä.

Balmoralin linna – Kuninkaallisen perheen kesäasunto

Balmoralin linna sijaitsee Royal Deeside -nimisellä alueella aivanAberdeenin sisämaassa. Tämä on yksi suosituimmista kyydeistä kaupungissa vieraileville. Alun perin Sir William Drummondin asuinpaikka sijaitsi täällä (1390-luvulta lähtien), mutta kun kuninkaallinen perhe osti kiinteistön vuonna 1852, tänään nähty linna rakennettiin. Balmoralista pidetään yhtenä kuningatar Elisabet II:n suosimista asunnoista kesällä, ja hän vierailee linnassa vuosittain. Alueella löydät miellyttäviä inneja, voit vuokrata mökin tai ottaa kunniittavia hotelleja,täällä on monia luontopolkuja, ja voit käydä itse linnassa ja linnan puutarhassa,kunhan kuningatar ei ole kesälomalla siellä.

  • Balmoralin linna on noin 75 kilometriä Aberdeenista länteen. Ajomatka kulkee maalaistiellä Dee-jokea pitkin ja kestää noin 1 tunnin ja 15 minuuttia.

Crovie – Idyllinen kalastajakylä

Crovie on yksi Skotlannin kauneimmista ja maalauksellisimmista kalastajakylistä. Pieni yhteisö koostuu vain pienestä rivistä pieniä taloja, jotka on rakennettu aikana, jolloin vene oli alueen ainoa järkevä liikenneväline. Talorivi on voideltu Pohjanmeren ja takana olevien kallioiden välissä, ja sinun on pysäköitävä lyhyen matkan päähän ja sitten päästävä upealle kävelylle kylään. Jos olet nähnyt vuoden 1983 elokuvan Local Hero, tiedät mitä koet. Elokuva nauhoitettiin osittain Croviessa. On mahdollista viettää yö täällä pienissä innoissa jaitsepalveluhuoneistoissa joissakin taloissa.

  • Crovieen pääsee Aberdeenista noin tunnissa, jos ajaa omalla autolla. Matkaa on noin 74 kilometriä. Samalla rannikkokaistaleella kuin Crovie löydät useita muita hienoja kyliä, jotka ovat myös vierailun arvoisia.
Pieni yhteisö koostuu vain pienestä rivistä pieniä taloja Pohjanmeren ja takana olevien kallioiden välissä.
Aberdeenissa on hyvät mahdollisuudet muutamalle golfkierrokselle.

Golflomat kohteessa Aberdeen

Aberdeen on erittäin hyvä lähtökohta niille, jotka haluavat yhdistää kaupunkilomat golfiin. Vuokra-autolla pääset helposti monille Skotlannin hienoimmista golfkentistä alle tunnissa. Lisäksi sinulla on enemmän kuin tarpeeksi kaistoja valittavaksi kaupungin välittömässä läheisyydessä.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Aberdeeniin on helppo pysäköidä. Kaupungin keskustassa on erilaisia vyöhykkeitä, jajoissakin niistä on ilmainen pysäköinti 24 tuntia vuorokaudessa. Ruuhkaisimmilla kaduilla ja kaupunginosissa jalkakäytävien pysäköintiautomaateista peritään hyväksyttävä maksu.

Muista ajaa tien vasemmalla puolella Aberdeenissa.

Voit myös ladata älypuhelimeesi sovelluksen (RinGo), jota käytät käteisettömään pysäköintiin. Sovelluksen on oltava liitetty voimassa olevaan pankkiin tai luottokorttiin. Jos haluat jättää vuokra-auton katon alle, löydät kaupungin keskustasta hyvän valikoiman pysäköintihalleja kaupungin kokoon suinkin (yli 10 pysäköintihallia).

Omalla vuokra-autolla ajaminen kohteessa Aberdeen on helppoa ja mutkatonta, paitsi että sinun on pidettävä mielessä ajaminen tien vasemmalla puolella. Tämä kääntyy eniten melko nopeasti. Kaduilla ei ole erityisen paljon liikennettä, ja useimmat kokevat kaupungin selkeäksi navigoida. Nopeusrajoitukset on merkitty hyvin merkeillä, ja skotit noudattavat suurin piirtein samoja periaatteita kuin muutKin Euroopan maat. Kaupungeissa ja rakennetuilla alueilla nopeusrajoitus on noin noin 30 kilometriä tunnissa tai 50 kilometriä tunnissa(30 km/h), kun taas moottoritiellä voi ajaa noin 112 kilometriä tunnissa.

Lentokenttä

Aberdeenin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee enintään 10 kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen (Port-adhair Eadar-nàiseanta Obar Dheathain Scottish-Gallicissa). Sillä on vain yksi pääterminaali, joka palvelee yli 3 miljoonaa matkustajaa vuodessa,ja se on suoraviivainen ja suoraviivainen matkustajille.

Terminaalirakennuksessa on edustettuna useita suuria autovuokraamoja, kuten Avis, Alamo, Europcar ja Sixt sekä brittiläisiä yrityksiä, kuten Easirent.

  • Voit odottaa ajoaikaa keskustan ja lentokentän välillä noin 20-25 minuuttia riippuen siitä, kuinka paljon liikennettä tiellä on.